2. Yerleştirme Klavuzu Yayınlandı
-
saol kardesim peki seneye kac puanim düsecek tam olarak vede her yerdenmi kesilecek bilgin varmi ?
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
apokontek bunu yazdı:
Şimdi tercih klavuzunda 2 yıllıklarda şöyle bırsey gordum...Mesela anestezı bolumunde asagıdakı gıbı yazıyor
Anestezi YGS-2 2 213.569 10,2,D,92
Burdakı 213 puanın ustunde En kücük Puan dıye bırsey yazıyor...Yanı sımdı bu puan bu bolumun bu sene almıs oldugu en dusuk puanlı ogrencının puanı mı?
-----------------------------sorunun cevabını bılen yok mu?
-----------------------------en düsük 213 puanla alicak o bölüme.. bildigim
-
tercih de yerleşmek içn önceligi olanlar oldgunu söylüyor. ve 213 ise o bölüme giren çocugun yani en son girenin puanı o . 213 den düşüler boş yere tercih etmesin diyor
-
mctatlises bunu yazdı:
saol kardesim peki seneye kac puanim düsecek tam olarak vede her yerdenmi kesilecek bilgin varmi ?
-----------------------------Evet Özel yetenek sınavları dahil olmak üzere her yerde kırılacak puanın , Sen tercih et seneye neler degisir neler .
hesap etmiş bir arkadaş 300 alsan 250 olur diye
-
mehmetcan bunu yazdı:
mctatlises bunu yazdı:
-----------------------------Evet Özel yetenek sınavları dahil olmak üzere her yerde kırılacak puanın , Sen tercih et seneye neler degisir neler .
hesap etmiş bir arkadaş 300 alsan 250 olur diye
-----------------------------Yani simdi yinede ek tercihmi yapayim ? Sen tercih et derken ?
-
Tercih et tabiki , gelirse okursun gelmezse okumazsın . dandik bölüm bu okumam diyip geçme her bölümü yaz. elinde dip. olsun. Dgs de kontejyanlar bu sene çoktu. 2 sene ye kadar neler olur neler. 1 seneni boş yere harcama
-
mehmetcan bunu yazdı:
Tercih et tabiki , gelirse okursun gelmezse okumazsın . dandik bölüm bu okumam diyip geçme her bölümü yaz. elinde dip. olsun. Dgs de kontejyanlar bu sene çoktu. 2 sene ye kadar neler olur neler. 1 seneni boş yere harcama
-----------------------------Tamamda kardesim ben Girne amerikan üniversitesi Edebiyat Ögretmenligine yerlesdim ilk tercihlerde... Simdi Ek tercih yapma hakkimin olmadiginida söyledin ama yinede sansimi deneyim dedigin gibi öylemi ? tesekkür ederim kardesim bilgin icin.
-
pardon ya , digeriyle kariştirdim :) özür dilerim
Sen Edemezsin tercih
-
mehmetcan bunu yazdı:
pardon ya , digeriyle kariştirdim :) özür dilerim
Sen Edemezsin tercih
-----------------------------:)) ya 1 sene tekrar azap gelio varyaa :@ Lanet olsun kafam atti gitmedim kibrisa ögretmenlige keske gitseydim :( önemli degil...
-
SagLık olsun , :) ben askerligimi yaptim geldim Geçen sene girdim sınava aöf okuyorum bu sene yine girdim aöfle beraber birde 2 yıllık okumayi düşünüyorum , Seneyede iyi puan alırsam özel yetenek sınavlarina girerim