2. Yerleştirme Klavuzu Yayınlandı
-
Saglik olsunda... korkutuyor puan kesilmesi beni... olmadi 2 yillik bi bölüme yerlesirim napalim kismet... Insallah seneye iyi puan alirsin.
-
mctatlises bunu yazdı:
-----------------------------
apokontek bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
Şimdi tercih klavuzunda 2 yıllıklarda şöyle bırsey gordum...Mesela anestezı bolumunde asagıdakı gıbı yazıyor
Anestezi YGS-2 2 213.569 10,2,D,92
Burdakı 213 puanın ustunde En kücük Puan dıye bırsey yazıyor...Yanı sımdı bu puan bu bolumun bu sene almıs oldugu en dusuk puanlı ogrencının puanı mı?
-----------------------------sorunun cevabını bılen yok mu?
-----------------------------en düsük 213 puanla alicak o bölüme.. bildigim
-----------------------------sacmalama. öss de hiç bir bölüm için öyle puan sınırlaması yok. o puan o bölüme yerleşen en düşün puanlı öğrencinin puanı.
adam sana kafanda fikir oluşması ıcın verıyor.
-
@AbdullahAzad
ben şimdi puanımın üstü bir yere yerleşeblicekmiyim ? -
deliricem şu tercihler adamı öldürüyor ya gelecegimizi seçiyoruz sözde herşey şansa kalmış lanet olsun
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
mctatlises bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
Şimdi tercih klavuzunda 2 yıllıklarda şöyle bırsey gordum...Mesela anestezı bolumunde asagıdakı gıbı yazıyor
Anestezi YGS-2 2 213.569 10,2,D,92
Burdakı 213 puanın ustunde En kücük Puan dıye bırsey yazıyor...Yanı sımdı bu puan bu bolumun bu sene almıs oldugu en dusuk puanlı ogrencının puanı mı?
-----------------------------sorunun cevabını bılen yok mu?
-----------------------------en düsük 213 puanla alicak o bölüme.. bildigim
-----------------------------sacmalama. öss de hiç bir bölüm için öyle puan sınırlaması yok. o puan o bölüme yerleşen en düşün puanlı öğrencinin puanı.
adam sana kafanda fikir oluşması ıcın verıyor.
-----------------------------Yanlız bu bolum Anastezi bolumu...ben 320 puanla anestezıyı tercıh ettım 4 tane tercıhımde hıcbırı gelmedı ama adam 213 gıbı cok ama cok dusuk bır puanla gırmıs...Cok sacma ya...bu dırek gecıs hakları olmaması lazım bence...adam benden 100 puan dusuk alıcak ve benım gıdemedıgım yere gıdecek :) yazık bana...
Anestezı gıbı bır bolumun 213 puanla almasıda ayrıyetten bana mantıksız geldı...Bu ıste bır terslık olmasın?
Emın mısın o puan son gıre ogrencının puanı olduguna? :S
-
Sormak ıstedıgım cok onemlı bır sorum var arkadaslar...
Ben Anadolu Lısesı 2009 mezunuyum.Bolumum esıt agırlıktı.
Ben öss de sadece Ygs e gırdım,Lys e puanım yettıgı halde gırmedım.Suan Anestezi bolumunu tercıh etmek ıstıyorum ama anestezı bolumu YGS-2 yanı sayısaldan alıyor.
Ygs 2 puanım 256.Anestezı bolumu ıse 244.Ben bu anestezı bolumunu tercıh ettıgım takdırde Puanım dusecek mı? 256 olan puanım dusecek mı?
Lutfen bırı cevap versın arkdaslar cunku tercıh yapıyorum suan...
-
up! önemli...
-
kardeş sonuc açıklama sayfasında diyor bak , alan dısı tercih ettiginde ygs 2 puanina bak
alan dısından geldigin için kat sayın farklı çarpılıyor.
Dahası var Adamın puanına bakma , Direkt geçişten geçmiştir yani kayıt önceligi olanlar dır bende merak etmiştim araştirinca fark ettim
Ek yerleştirmede , en son giren 213 le girer ise 212 puanli birisi orayı tercih edemez. yönerge böyle diyor
-
01. Tercih
1677232
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ/Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojisi (İÖ)
02. Tercih
1317417
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/Kahramanmaraş Meslek Y.O./Makine (İÖ)
03. Tercih
1315859
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/Kahramanmaraş Meslek Y.O./İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi
04. Tercih
1315757
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/Kahramanmaraş Meslek Y.O./Otomotiv Teknolojisi
05. Tercih
1215729
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Ostim Meslek Yüksekokulu/Mekatronik
06. Tercih
1217768
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Atatürk Meslek Yüksekokulu/Mekatronik (İÖ)
07. Tercih
1317551
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/Kahramanmaraş Meslek Y.O./Otomotiv Teknolojisi (İÖ)
08. Tercih
1245509
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Polatlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu/Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama
09. Tercih
1317653
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/Elbistan Meslek Yüksekokulu/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İÖ)
10. Tercih
1315765
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/Elbistan Meslek Yüksekokulu/Otomotiv Teknolojisi
11. Tercih
1056079
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Açıköğretim) (Uzaktan Eğitim)
12. Tercih
1056197
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Spor Yönetimi (Açıköğretim)
bu benim tercihlerim.
-
Sonuçlar ne zaman açıklanıcak ?