20 Gün Devamsızlık ? Hakkında
-
herkeze selam müridlerim.şimdi önemli bir sorum olacak lisede devamsızlık hakkı 20 ya.20 günü geçincemi kalıyoruz yoksa 20 demi.şimdiden eyw:D
-
19>20 olunca kalıyorsun
-
20 sınır 20yi gecince!..bide konu cook coook onemliymiş gibi baslığı değerli müridler değilde dewamsızlık falan yazsaydın daha ii olurdu:P
-
Hakkın 20 gün.20 gün gitmezsen kalmazsın geçirince kalırsın mesela 20.5
Ama benim lise zamanında 60 küsür gün gitmemişiliğim var kaldımmı hayır.
-
20.5 de kalıyosunda
simdi kafama bi soruda benm takıldı
ben süper lisede dil bölümündeyim bildigniz gibi süper lise kalktı bizim simdi alt sınıf yok dersler full 5 ama dewamsızlık 29 gun 3 günü raporlu işte 26 gün ...
sınıfta kalma gibi bi olasılıgım yok die biliyorum :)
ama sınfıta kalma ihtimalim varmı ? varsa
müdür yardımcısan gidip dicem benm raporlar işlenmemiş :)
ortada rapor falan yok :D adamın işi başından aşkın bundan faydalanıcam yani :)
-
geçen yıl meslek lisesi 19.5 gün hakkı vardı 20 olursa kalıyorsu şimdi ne alemde bilemem ama büyük ihtimalle 20 olursa kalırsın
yinede sen hocalardan yardım istesen ???
-
Tolgajan bunu yazdı:
-----------------------------
20 olunca telefon gelir
babanı çağır geri aldırır xD
-----------------------------
bize daha telefon gelmedi :)ide biz numarayı deiştirmiştik :)
babam hattı deiştirdi die :) yani gelsede bişi olmas bana gelir :)
-
-
en son 19.5 olur.20 olunca kalmış olursun ama genelde dersler fena deilse siliyolar devamsızlıkları.benim eski bi arkadaşın devamsızlığı 80 gündü ama son senesi diye mezun etmişlerdi:)
bide zaten 10 gün olunca eve mektup gidiyo.15 i geçince arıyolar falan.Eğer ailen müdür yardımcısıyla konuşursa genellikle siliyolar.Sadece devamsızlıktan sınıfta kalan çok çok az.Onlarında hem dersleri kötüdür hemde devamsızlığı 30 un üstünde falandır.Dersler iyiyse bi yolunu buluosun..
-
eve ne kağıt geldi ne msj geldi dewamsızlık 29
tasdik name veremez :)
okulun en calıskan gözüken tembellerinden biriyim :)
-
hayır 10 da deil 7 de eve postalıyorlar devamsızlık yaptıgın günleri 15de evi ararlar ve veliyi cagırırlar 20 gün olugunda kalmazsın 20 yi gecersen kalırsın bu iş boyledir okulun devamsızlık işlerinin ben yürütüyordum hep