20 Gün Devamsızlık ? Hakkında
-
müridlerim!!!!!!!!!!!:)
-
valla bnm şu an 50 e yakın.ama müdür yardımcısıyla konuştum kafana takma 19 yazacam karnene dedi :)
-
lise sondaysan geçirirler seni merak etme
-
ya geçen sene arkadaşlardan bazılarının 24-25 di geçirdiler.bu sene lise son işte.simdi anlayamadım 20 yi geçince kalınıyor yani?bu arada vayy beee ilk defa ciddi konu açtım:D
-
ne ogrencilik hayatimda nede ogret. hayatimda ogrencinin devamsizlik dan sinif tekrari yaptigini gormedim (:
bir sey olmaz sanirsam :D ama sen gene de tedbirini al (:
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
valla bnm şu an 50 e yakın.ama müdür yardımcısıyla konuştum kafana takma 19 yazacam karnene dedi :)
oha :) ne yaptın 50 gün hangi kerhanedeydin :P -
valla benim su an özrülü :18 özürsüz :19,5 gün 20 olunca kalıyomusum oyuzden mecbur son günler okula gidiyorum.Ama bilgisayardaki Ablayı ayarladım Arada Yok işlemiyo beni kacıyorum:)
-
kokainman bunu yazdı:
öyle anlayıslı müdürler kaldımı :DDD ah ah -
18 devamsız 17 izinli toplam 35 gün benimki. ama asıl gitmediğim günleri sayarsan 60-70 gün tutar rahat :) renenin öğütlediği gibi, piç olucaksın :D
-
abi 19.5 sınır 20 de kalıyorsun direkt :D
bi arkadasım war adam 19.5 a dayadı daha okulun bitmesine 2 ay kala her gun okulda şimdi.. bi aralar deprem oluyordu isparta egirdir de cocuk korkusundan dısarı cıkamıyordu sınıfta kalcam die :D
Toplam Hit: 13568 Toplam Mesaj: 42