200 Ytl İle Ne Yapılır ?
-
hakan boşver la sen yatırım yapma deplasmana gel o parayla beraber yiyek onu hehe :D
-
öğrenciyken borsaya girdiğim ilk miktar bundan azdı bütün öğrenimleri birikterecem diye anam ağlamıştı. tayyibin geldiği ilk dönem deli para kazandım borsada hangi kağıda girsem kar ettim son dönemde ettiğim zararla falan şu an krallar gibi evlenecek kadar param var(ayrıca maaşlarımıda altına yatıyorum) şunu iyi bilyomki kimseden hayır yok bana onun için bir kenara para atmalıyım. iddaa boş iş ben daha para kazanan görmedim kazananlar aldığını misliyle geri verdi. bir öğrenci evinde haftalık 250 ytllik kupon çıkıyordu hep kaybediyorlardı. şimdi beni örnek al diyecem borsa allak bullak arkadaşlarımı örnek al diyecem keraneye git daha iyi . bence beni örnek al kardeşim feyz aldı istanbulda okumasına rağmen hayvan herif bir yılda bir şahin alacak kadar para biriktirmiş. paranı tutamıyorsan ya annene verecen o birikterecek yada benim gibi elleyemeceğin bir hale getir. 200 ytl gözüne az gelmesin millet benle başta dalga geçti briktere biriktere değerlendire değerlendire dalga geçenlerin şu an çalışırken zar zor biriktirdiklerinin kaç katı var. ha şunuda kafana sok paran olduğunu kimse bilmesin ya nazar değiyor(nazara falan asla inanmazdım ama çenem yüzünden nazar değdi şimdi yine değecek biliyorum) yada ödenmemek üzere borç isteniyor.
memur olmasam aklımda yapacak bir iş var çok karlı bir iş, bu işi yapan asla para kaybetmez(yasal tefecilik sistemin açığını kullanıyorlar). amma birazcık sermaye ve çevre istiyor.çevre kolay, para halledelirde işin başına koyacağım güveneceğim adam yok.
bence akıllı ol sakla o 200 ytlyi. damlaya damlaya göl oluyormuş bunun canlı bir örneğiyim.
-
bak bu hafta banko maçlar var mas ikiyüz lirayi oraya F.B G.S BJK TS :D bir maçda arsenalin var onuda bass al
-
3. bir x kadar param var ne halt yiyim konusu acılmasın oldumu :)
-
Gel sana güzel bi kupon yapayım:W
-
kardes o sekılde araba alıp satarak işleri büyütmek kolay degıl devır teslım esnasında bı ton para gıdıyo
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
hakan boşver la sen yatırım yapma deplasmana gel o parayla beraber yiyek onu hehe :D
-----------------------------harika bi fikir :D
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
3. bir x kadar param var ne halt yiyim konusu acılmasın oldumu :)
-----------------------------oldu rene abe :]
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------öğrenciyken borsaya girdiğim ilk miktar bundan azdı bütün öğrenimleri birikterecem diye anam ağlamıştı. tayyibin geldiği ilk dönem deli para kazandım borsada hangi kağıda girsem kar ettim son dönemde ettiğim zararla falan şu an krallar gibi evlenecek kadar param var(ayrıca maaşlarımıda altına yatıyorum) şunu iyi bilyomki kimseden hayır yok bana onun için bir kenara para atmalıyım. iddaa boş iş ben daha para kazanan görmedim kazananlar aldığını misliyle geri verdi. bir öğrenci evinde haftalık 250 ytllik kupon çıkıyordu hep kaybediyorlardı. şimdi beni örnek al diyecem borsa allak bullak arkadaşlarımı örnek al diyecem keraneye git daha iyi . bence beni örnek al kardeşim feyz aldı istanbulda okumasına rağmen hayvan herif bir yılda bir şahin alacak kadar para biriktirmiş. paranı tutamıyorsan ya annene verecen o birikterecek yada benim gibi elleyemeceğin bir hale getir. 200 ytl gözüne az gelmesin millet benle başta dalga geçti briktere biriktere değerlendire değerlendire dalga geçenlerin şu an çalışırken zar zor biriktirdiklerinin kaç katı var. ha şunuda kafana sok paran olduğunu kimse bilmesin ya nazar değiyor(nazara falan asla inanmazdım ama çenem yüzünden nazar değdi şimdi yine değecek biliyorum) yada ödenmemek üzere borç isteniyor.
memur olmasam aklımda yapacak bir iş var çok karlı bir iş, bu işi yapan asla para kaybetmez(yasal tefecilik sistemin açığını kullanıyorlar). amma birazcık sermaye ve çevre istiyor.çevre kolay, para halledelirde işin başına koyacağım güveneceğim adam yok.
bence akıllı ol sakla o 200 ytlyi. damlaya damlaya göl oluyormuş bunun canlı bir örneğiyim.
-----------------------------sevdim bu adamı
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------öğrenciyken borsaya girdiğim ilk miktar bundan azdı bütün öğrenimleri birikterecem diye anam ağlamıştı. tayyibin geldiği ilk dönem deli para kazandım borsada hangi kağıda girsem kar ettim son dönemde ettiğim zararla falan şu an krallar gibi evlenecek kadar param var(ayrıca maaşlarımıda altına yatıyorum) şunu iyi bilyomki kimseden hayır yok bana onun için bir kenara para atmalıyım. iddaa boş iş ben daha para kazanan görmedim kazananlar aldığını misliyle geri verdi. bir öğrenci evinde haftalık 250 ytllik kupon çıkıyordu hep kaybediyorlardı. şimdi beni örnek al diyecem borsa allak bullak arkadaşlarımı örnek al diyecem keraneye git daha iyi . bence beni örnek al kardeşim feyz aldı istanbulda okumasına rağmen hayvan herif bir yılda bir şahin alacak kadar para biriktirmiş. paranı tutamıyorsan ya annene verecen o birikterecek yada benim gibi elleyemeceğin bir hale getir. 200 ytl gözüne az gelmesin millet benle başta dalga geçti briktere biriktere değerlendire değerlendire dalga geçenlerin şu an çalışırken zar zor biriktirdiklerinin kaç katı var. ha şunuda kafana sok paran olduğunu kimse bilmesin ya nazar değiyor(nazara falan asla inanmazdım ama çenem yüzünden nazar değdi şimdi yine değecek biliyorum) yada ödenmemek üzere borç isteniyor.
-----------------------------yazını okumaktan büyük bi zevk aldım teşekkürler .. doğruları söylemişsin .. senin dediğin gibi yapıcal galipa .. iddaa da bencede para yok .. çok yatırdım 1 sene önce :P baya bi para gitti :) ama bu 200 ytl küçükde olsa değerlendiricem şimdiden teşekkürler..
-
site yapıp para kazanmaktan bahseden arkadaşlara kısa ve orta vadede avuçarını yalayacaklarını bildirmek isterim su işi çok kafama yattı ha böyle güvenecek bi kaç arkadaş bir araya gelip bi ortaklık oluştursak bi ilde küçük bi işletme var ya öhöö neler olmazki du ben bunun bi fizibilitesini yapı verem :D