folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder 2006 Tahribat ADANA Buluşması (BİTTİ FOTOGRAFLAR)

2006 Tahribat ADANA Buluşması (BİTTİ FOTOGRAFLAR)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD

tiktir et yaw kalcak yer1 biza samanlik seyran bak benimde yok bi yer bulurz gerek1rse sabahlari adana sokaklarinda sen gel yeterki :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    realkurd ne kalacak yeri amk sabah gelecvem akşam dönecem :) sende öle yaparsın diğer müridler bi yerdemi kalacak?

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    yaw Tornav1da yaw gerekrsede kaln1r gezer1z sabahlar1 b1r 1k1 gun parklar1n1zda :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hajı parkta yatmak sorun değil ben yattım parkta adanada...

Mersinde olanlar bilir bizim burda toroslar belediyesi spor klubu var.Teknik direktörümüz ise keleş ti hajı bize bi palavra attı. adanada beşiktaş secmeleri var işte katılalım otelde kalacağız havuzlu lüks aldı hajı bizden 40 milyon 2 sene önce gittik secmelere hiçbirimizi almadılar amk otel yerine parkta yattık lüks yemek yerine 350 binlik sadece ekmek arası salata döner yedik :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Vay a.q oda guzelm1s hajim :) ozaman sen beceriklisin bu konudaa kalma ihtimalimiz yukseldi park icin :) Bu arada ss1md1k retfoz ab1m1z1 kafaya ald1m say1l1r oda reney1 almaya cal1s1yor ben reney1 almaa1dm neyse hay1rl1s1
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    tamam dai sabaha kadar dolaşırız bana uyar. bira içeriz biraz.

benim çekincem şu burda saat 11den 12den sonra sivil polisler her sokakta her caddede fing atıyor sataşıyor sana hele küçüksen ya da gençsen başlıyor sorguya;

Polis 1- gençler polisle hiç bi olayınız oldu mu?
    Ben- yok memur bey hiç olmadı çok şükür olmazda
    Arkadaş- yok abi ya ne işimiz olur yasadışı işllerle
    Polis 2- demekki daha polis sizinle sikişmemiş siktirin gidin hahahaha (kendince espri yaptı)

diyalog aynen bu. kimse cesaret edemezken gece dolaşmaya biz ediyoruz temiz temiz fakat damımıza koyuluyor durup dururken :) o yüzden gece sokaklardan çekiniyorum. yoksa ölümden bile korkmuyoz amk

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Him nedeyim vallaha anlattin olayla sende haklisin...bide bende adanalilardan cekiniyordum ama hayirlisi sonunu dusunen kahraman olmaz :) neyse yawww evet a.q 1cek sabahakadar gezelim bide adanamizi gezmis oluruz bu manayla :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    arkadaslar nakamura2 de geliomus adam antebden akıp gelio
    yer we zamanda sorunwa warmi

22 temmuz cumartesi
    saat 5
    yer gokkusagi eglence merkezı en alt kat

çocuktum,büyüdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    çalışıyoruz amk ne 5 yaw sabah olsun akşam 8-9 kadar kalalım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    arkadaşla geliri LGA oda mürid saayılır da oda dedi adana sokakları avarelerle felan dolu die zükerler dedi dedim arkamızda tbt müridleri bileğimiz bide emanetimiz vaar dedim. ama ya kaçarsa senin müridlerin dedi :) üstelik akşam bizimle kalacak adanalı yoksa hiç gelmeyelim abü adam çalışıyom dio amk ne iş ?? bende pazar tatilim cumartesi izin alacam da gelecem. compüye bel bağlasaydım sözüm var onda kalacağıma da yemek neyim de yapmayı da biliyom yapardım yafrucuğuma da ekme oranı yüksek :) çok riskli konuşuyonuz abü ya

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 9411 Toplam Mesaj: 73