2006 Tahribat ADANA Buluşması (BİTTİ FOTOGRAFLAR)
-
realcim şimdi bişeye aydınlık getirelim :)
şimdi cumartesi akşam 6-5 gibi toplanacağız pazar günü akşam dağılacağız ve parkta yatacağız olay bumu :)
buysa eğer ona göre hazırlayalım kendimizi... -
adana da o sıcakta dolaşmayın mayolarınızı yanınıza alın Aqualand'a gidin.gecede discosuna takılırsınız.para yok derseniz baraja atlayın :)
-
Real gel olm bizde kalırsın, yer olmasa bile benim yatakta yatarız beraber :D
-
lan a4tech hemşerime gözmü diktin len:d real adanalılara güvenme olm :d şaka şaka real git olm parkta kalrısınz güzel olur walla
-
Vallaha gelırsem gelırsek egr parktada yatarız sorun dıyıl evet adanalılardan bıraz cekınıyoruz ama olsun bide o tarıhte gelme oranım yuzde 50 lerde yaw :( ama onumuzdekı ay retfoxu kafaya aldım onun taksıyle gelmek ıcın bıde antıkıde onumuzdekı ay bos ola bılırmıs neyse ya ogun bı gelsın ona gore davranırız ama ınsallah gelırz adana ,adana cıvarı murıtlerınıde goruruz :)
-
La a.. hp32 sende massallah Barıs Mancoyu gectın a.. bır Barısmanco Ikı sen heralde en cok gezen a.. len ızmır bulusmasında gıdıyormussun zonguldak bulusmasındada adın var adanayada gelıyorum dıyon bu uc yerde -Turkıyenın uc tarafı la vallaha senı anlamadım :)
-
tarih :22 temmuz cumartesi (deişebilir)
saat :ogleden sora 5 gibi olabilir (deişebilir)
yer :gökkusagi eglence mekanı olabilir buz gibi oluo orası en alt katta oturur bişiler yer içerik (deişebilir)
gelenler
TorNaVida
vutkubay
zeban
golge
aforizma
hp32
DecaMeRoN
nra
İslamic_Force
ComputerWolf
a4tek
weeeeeee
The HolyOne
&
renegadealien
GENCLER Bu listedeki herkese haber verdiginizden ve olumlu sonuc aldıgınzdan eminmisiniz??Walla bi organizasyonda sallama var gibime gelior ama hayırlısı olsun...Tam kesinlestirin listeyi...
Bu arada ben gelirim eger 22sinde tatil matil bi isler cıkmassa..Hadi kesinlestirin listeyi..kolay gesssinnn -
Ses gelmiiiiiiorrr....Ses Gelmiioorrrr....Hadi gencler netlestirin su isi...
-
ya hp32 salladı hepsini gercek liste soyle
TorNaVida
vutkubay
zeban
golge
aforizma
hp32
ComputerWolf
a4tek
nakamura2
ladybey002