2006 Tahribat ADANA Buluşması (BİTTİ FOTOGRAFLAR)
-
la olm noldu bu buluşma a.q.yum 22 sinde burda fanta varmış sie et gitmem de ne diycem olm ben ona göre daha pederi gadaya alma çalışmalarına başlıycam %50 alabilirim bilmiyorum japonca kursu buldumdan girecem kısmet işalah yer siz zamanı netleştirin japoncadan girecem hayırlısı:D
-
beyler gelcek olanlar bana bi ulaşsa olurmu gharghamel@msn.com kimseyi dogru durust tanımıom orda nerden bilecem kimin murid oldugunu keske şu tbt tişortunden alsaydık kolay olurdu tanımak
-
beyler gelcek olanlar bana bi ulaşsa olurmu gharghamel@msn.com kimseyi dogru durust tanımıom orda nerden bilecem kimin murid oldugunu keske şu tbt tişortunden alsaydık kolay olurdu tanımak
-
lady'm cnm keisn dimi buluşma?ona göre nabız yoqluycam bak bide kesin isimleri yazsana bi..
-
ya baba hiçbi şey kesin ddil ama bn kesin geliom sen gelmeden bana ulasta sana yatacak yer falan ayarlayıım:d
-
Kısmet olursa ve Adana da olursam bende uğramaya çalışırım.
-
len güya yarın bulusacaz bn daa kımsenn doru durust yuzunu bile bilmiom bi gelcekler bana ulassın pls gharghamel@msn.com
-
siz buluşamadınız sanırım hala:D
-
arkadaslar cok guzel gectı fotograf bile cektık compu abude geldı bnle birlikte 8 kısı olduk izmirden hp antepden de nakamura geldi
işte fotografımız
http://img109.imageshack.us/img109/1105/adszym8.jpg -
Çok güzel çıkmışsınız :))
Toplam Hit: 9410 Toplam Mesaj: 73