2013 GUMBALL 3000 Rotası Açıklandı
-
sen, sen sen sen dur şu kılıca bin dolar veren genç benide alabilirsin arabana :)
-
beni de götür lan kort pilotun olurum :|
-
vay arkadaş ya insanların ne büyük zevkleri var, bende iddiaadan 20 tl kazanmışım seviniyorm .
-
İspanyolca, İngilizce, Fransızca ve yapay dil Esperanto bilen birini yanına almak istersen PM atabilirsin :P İyi yolculuklar şimdiden
-
2 haftadır bakkaldan aldığım veresiye sigaranın parasını vermeyeyim diye arka bahçeden atlıyorum götüm dikenlere takıla takıla delik deşik oldu. Adam Subaru mu Nissan mı diyor, adalet nerede ölem? :(
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------2 haftadır bakkaldan aldığım veresiye sigaranın parasını vermeyeyim diye arka bahçeden atlıyorum götüm dikenlere takıla takıla delik deşik oldu. Adam Subaru mu Nissan mı diyor, adalet nerede ölem? :(
-----------------------------banka reklamı gibi oldu lan cep tel çıkar sms yolla artık sende subaru ile kaç :)
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------İki İhtimal var

İki ihtimalden ilki 2006 Subaru İmpreza STİ
iki ihtimalden ikincisi Nissan Skyline GTR35

Bu ikisinden biri ki benim tabiki tercihim sanırım SUBARU olacak :))
-----------------------------
bizde uçak var valla bak
koyim mi resmini -
c0der bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
bizde uçak var valla bak
koyim mi resmini
-----------------------------Allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın c0der bin gel uçağada yer uçağına bindireyim bende seni :)
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------
10 Günlük Muhteşem Tur Kısmetse 2013 bekle beni bende katılıyorum :))
-----------------------------2'den üçe nasıl geçiceksiniz mürid baya uzun kaç gün sürecek bu fantezi bide polise yakalanırsanız ne oluyor son soru polısler sızı yakalaması gerektıgını bılıyorlarmı :)
-
Ben bagajda da gelirim benide alsana hocam.