2013 GUMBALL 3000 Rotası Açıklandı
-
Sserkan bunu yazdı:
-----------------------------2'den üçe nasıl geçiceksiniz mürid baya uzun kaç gün sürecek bu fantezi bide polise yakalanırsanız ne oluyor son soru polısler sızı yakalaması gerektıgını bılıyorlarmı :)
-----------------------------Murid 2 den 3'e araba feribotu geçirecek 10 gün sürüyor bazen daha uzun sence polis 10 tane ferrariyi 5 tane bugattiyi ve 50 tane porshe'u göt göte 200 ve üstüyle giderken görse napar :))
http://www.youtube.com/watch?v=wZ2WG7YEsi8&feature=fvwrel
yada bunu gören polis napar :))
http://www.youtube.com/watch?v=rOBFDV0cCjc&feature=related
mesele su kı barıkat kurmuyorlar o yuzden dıger ulkeye gecene kadar kovalıyorlar sadece :)
-
napar onlar bilmiyorumda floryada 2 bugatti 4 ferrariyi çevirmeye aldılar araçlarda birşey eksik diye bütün araçları bağlattılar yunuslar
-
O yüzden artık Türkiyeye gelmiyor Gumball yunuslar apaçi arabaları durdurdu her dert bitti gumball daki arabalara sarıyorlar :)) allahtan 2013 te turkıye yok ısın ıcınde :))
-
"kimileri şanslı doğar"
-
Şanslı mı doğar ben ankara universitesinde okumaya calısırken cukurambarda köprü altında yatarken yada açlıktan beşevlerdeki at çiftliğinde pislik temizlerken nerdeydi o doğumm ????
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------Şanslı mı doğar ben ankara universitesinde okumaya calısırken cukurambarda köprü altında yatarken yada açlıktan beşevlerdeki at çiftliğinde pislik temizlerken nerdeydi o doğumm ????
-----------------------------yazdıktan sonra "lan acaba üstüne alınırmı, alınmaz mı, alınırmı alınmazmı, dur şu videolar bitsin sonra düzenlerim" dedim üzerine alınmışsın. Ben genel olarak söyledim hocam seni kastetmedim. ayrıca geleydin ya bize :)
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------Şanslı mı doğar ben ankara universitesinde okumaya calısırken cukurambarda köprü altında yatarken yada açlıktan beşevlerdeki at çiftliğinde pislik temizlerken nerdeydi o doğumm ????
-----------------------------yazdıktan sonra "lan acaba üstüne alınırmı, alınmaz mı, alınırmı alınmazmı, dur şu videolar bitsin sonra düzenlerim" dedim üzerine alınmışsın. Ben genel olarak söyledim hocam seni kastetmedim. ayrıca geleydin ya bize :)
-----------------------------he sen 15 -16 yasında gelsem sankı evde ders calısmaya gelıoz a.q :P
-
Gtr i tercih ederdim sahsen
-
Sen subaruyla katil, su nissaninsen donene kadar ben kullanayim :):)
-
STİ iyiymiş