2013 GUMBALL 3000 Rotası Açıklandı
-
bi gtr r35 ortalama : 400bin tl
2.5 wrx sti : 70 bin tl
katana : 1900tl
^^
vay aq
-
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------Şanslı mı doğar ben ankara universitesinde okumaya calısırken cukurambarda köprü altında yatarken yada açlıktan beşevlerdeki at çiftliğinde pislik temizlerken nerdeydi o doğumm ????
-----------------------------yazdıktan sonra "lan acaba üstüne alınırmı, alınmaz mı, alınırmı alınmazmı, dur şu videolar bitsin sonra düzenlerim" dedim üzerine alınmışsın. Ben genel olarak söyledim hocam seni kastetmedim. ayrıca geleydin ya bize :)
-----------------------------he sen 15 -16 yasında gelsem sankı evde ders calısmaya gelıoz a.q :P
-----------------------------matematik anlatırdın ödeşirdik, neyse hocam.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------bi gtr r35 ortalama : 400bin tl
2.5 wrx sti : 70 bin tl
katana : 1900tl
^^
vay aq
-----------------------------
Sti inda bos olmayacagini dusunursek 100bin i bulur o sti :) 7,5 lira param var la cebimde bole 400bin ler 100bin ler havada ucusunca bi garip hissettm kendmi sizdede oldu mu o :) -
adam öyle cematte dayısı olduğu için yada hırsızlık dolandırıcılıktan kazanmamışki alçlıktan pislik temizledim diyor adam zamanında bırakın götüne göre harcasın hakkıdır
-
Hocam birde bol bol resim alırsan iyi olur :)
-
Hocam resımden pek haz etmesemde arabanın onundekı cameradan butun turu kaydedecegım
-
guzelmis lan yazdim kenara arastirayim iyicene.
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------2 haftadır bakkaldan aldığım veresiye sigaranın parasını vermeyeyim diye arka bahçeden atlıyorum götüm dikenlere takıla takıla delik deşik oldu. Adam Subaru mu Nissan mı diyor, adalet nerede ölem? :(
-----------------------------
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. -
7.50i ile katılabiliniyor mu :S
-
:( buda benim araba