2013 Lys Ana Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir başlık altında konuşalım diye açtım konuyu.Sınava başvurular önümüzdeki Pazar başlıyor.Lys başı sınav ücreti 25 lira.

ModS:
     Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
          2013 Lys Ana Konu 

burayla ne alakası var konunun?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bir gram çalışmadım halaa lys'ye temelde yok. Napcaz bakalım

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Ygs sınavına girenler %60'ı elendi.Lys biraz daha rahat olur düşüncesindeyim.Ygs'ye girenlerin çoğunluk açıköğretim veya iki yıllık için giriyor.Birde ygs'de sıçıp barajı geçemeyenler vs var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

1 milyon 800 kişiden 1 milyonu elenmiş diyorlar doğru mudur?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

YGS'ye giren 1 milyon 487 bin 626 adaydan 133'ünün sınavı değişik nedenlerle iptal edilirken, sınavı geçerli sayılan aday sayısı ise 1 milyon 487 bin 493 olarak tespit edildi.1 milyon 473 bin 337 adayın sınavda puanı hesaplanırken, 14 bin 156 adayın puanı hesaplanamadı. Sınavda 70 bin 248 aday 140 puanın altında kaldı, 169 bin 509 aday 140-180 arasında puan aldı.
    180'in üzerinde puan alan aday sayısı 1 milyon 233 bin 580 oldu. Bu adaylar ikinci aşama sınav olan LYS'ye girmeye hak kazandı. Sınavda adaylardan toplam 1 milyon 403 bin 89'u ise bir yükseköğretim programına yerleşmek için tercih hakkı kazandı. Sınavda 69 kopya tespit edildi.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/04/30/ygs_sonuclari_aciklaniyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Eğer durum böyleyse Türkiye'nin durumu çok kötü  :/ Sayısal bölüm okuyorum sözde 10 ile 11 sayısal yoktu.Son sınıfta matematik koymuşlar ondada pek bişey öğrenebildiğim söylenemez.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Ygs sınavına girenler %60'ı elendi.Lys biraz daha rahat olur düşüncesindeyim.Ygs'ye girenlerin çoğunluk açıköğretim veya iki yıllık için giriyor.Birde ygs'de sıçıp barajı geçemeyenler vs var.

Ygs'yede hiç çalışmadım. 1 ay heveslenip dershaneye gittim başka sorunlar yüzünden kafamı toplayamıyorum. Temel olsa kurtarıcazda liseyide dışarıdan bitirdim 9. sınıf dışında birşey bilmiyorum anlıcağın :)

Neyseki ygs düşündüğümden iyi geldi Lys'dede 350yi korursam sonra artık yatay matay biraz daha iyi üniversitelere geçerim.

Lys'de konuları seçtim çıkardım. Her konu için 1 gün ayırıcam sınava kadar rahat toplarımda bir başlayamadım

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ne zaman gençler kayıt başlangıc ne sonlanması ? 

kaç tl nereye yatıyıoruz ? 

tekrar gireyim diyorum

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

ne zaman gençler kayıt başlangıc ne sonlanması ? 

kaç tl nereye yatıyıoruz ? 

tekrar gireyim diyorum

Günaydın :)

2013 ÖSYS Başvuruları Ocak ayında yapıldı.

Birinci Basamak Sınav Mart ayında..

İkinci Basamak Sınav Haziran ayında çeşitli tarihlerde..

Sen gelecek yılı bekle..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu yıl bizim için biraz daha kıyak olacak gibi sanki elenenler ve 2 yıllık yada açık öğretim v.s yazanların sayısı epey fazla diyorlar ?

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

LYS başvuruları 29 nisan son dimi beyler?

Toplam Hit: 14490 Toplam Mesaj: 135