2013 Lys Ana Konu
-
Bir başlık altında konuşalım diye açtım konuyu.Sınava başvurular önümüzdeki Pazar başlıyor.Lys başı sınav ücreti 25 lira.
ModS:

Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat

2013 Lys Ana Konu burayla ne alakası var konunun?
-
Bir gram çalışmadım halaa lys'ye temelde yok. Napcaz bakalım
-
Easx bunu yazdı
Ygs sınavına girenler %60'ı elendi.Lys biraz daha rahat olur düşüncesindeyim.Ygs'ye girenlerin çoğunluk açıköğretim veya iki yıllık için giriyor.Birde ygs'de sıçıp barajı geçemeyenler vs var.
-
1 milyon 800 kişiden 1 milyonu elenmiş diyorlar doğru mudur?
-
kadirozdemir bunu yazdı
YGS'ye giren 1 milyon 487 bin 626 adaydan 133'ünün sınavı değişik nedenlerle iptal edilirken, sınavı geçerli sayılan aday sayısı ise 1 milyon 487 bin 493 olarak tespit edildi.1 milyon 473 bin 337 adayın sınavda puanı hesaplanırken, 14 bin 156 adayın puanı hesaplanamadı. Sınavda 70 bin 248 aday 140 puanın altında kaldı, 169 bin 509 aday 140-180 arasında puan aldı.
180'in üzerinde puan alan aday sayısı 1 milyon 233 bin 580 oldu. Bu adaylar ikinci aşama sınav olan LYS'ye girmeye hak kazandı. Sınavda adaylardan toplam 1 milyon 403 bin 89'u ise bir yükseköğretim programına yerleşmek için tercih hakkı kazandı. Sınavda 69 kopya tespit edildi.http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/04/30/ygs_sonuclari_aciklaniyor
-
kadirozdemir bunu yazdı
Eğer durum böyleyse Türkiye'nin durumu çok kötü :/ Sayısal bölüm okuyorum sözde 10 ile 11 sayısal yoktu.Son sınıfta matematik koymuşlar ondada pek bişey öğrenebildiğim söylenemez.
-
Citizen bunu yazdıEasx bunu yazdı
Ygs sınavına girenler %60'ı elendi.Lys biraz daha rahat olur düşüncesindeyim.Ygs'ye girenlerin çoğunluk açıköğretim veya iki yıllık için giriyor.Birde ygs'de sıçıp barajı geçemeyenler vs var.
Ygs'yede hiç çalışmadım. 1 ay heveslenip dershaneye gittim başka sorunlar yüzünden kafamı toplayamıyorum. Temel olsa kurtarıcazda liseyide dışarıdan bitirdim 9. sınıf dışında birşey bilmiyorum anlıcağın :)
Neyseki ygs düşündüğümden iyi geldi Lys'dede 350yi korursam sonra artık yatay matay biraz daha iyi üniversitelere geçerim.
Lys'de konuları seçtim çıkardım. Her konu için 1 gün ayırıcam sınava kadar rahat toplarımda bir başlayamadım
-
ne zaman gençler kayıt başlangıc ne sonlanması ?
kaç tl nereye yatıyıoruz ?
tekrar gireyim diyorum
-
BarisYigit bunu yazdı
ne zaman gençler kayıt başlangıc ne sonlanması ?
kaç tl nereye yatıyıoruz ?
tekrar gireyim diyorum
Günaydın :)
2013 ÖSYS Başvuruları Ocak ayında yapıldı.
Birinci Basamak Sınav Mart ayında..
İkinci Basamak Sınav Haziran ayında çeşitli tarihlerde..
Sen gelecek yılı bekle..
-
bu yıl bizim için biraz daha kıyak olacak gibi sanki elenenler ve 2 yıllık yada açık öğretim v.s yazanların sayısı epey fazla diyorlar ?
-
LYS başvuruları 29 nisan son dimi beyler?