2013 Lys Ana Konu
-
Pdf i bulsam soruları çözeceğim sanırım sadece videosu var.
-
pdf var. https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!categories/tmoz buradan bakabilirsiniz arkadaşlar.
-
Yahu şimdi kontrol ettim TRT'den de , sanki kitapçığımdaki sorularla ekrandakilerin yerleri aynı gibi hissediyorum? Hangi herkesin kitapçığı farklıydı?
-
2 soru hatalıymış la..kesin ösym kabul etmez de,ederse nolcak?herkese gelecek mi net,yoksa herkesten silinecek mi ne ayak bu..
-
Poet bunu yazdı
2 soru hatalıymış la..kesin ösym kabul etmez de,ederse nolcak?herkese gelecek mi net,yoksa herkesten silinecek mi ne ayak bu..
50 yerine 48 soru üzerinden değerlendirilir o zaman, pek bişey değişmez, o sorulara harcadığımız zamanla kalırız..
Hangi sorularmış? İnş yetişmeyip de bakamadığım kısımdadır :-(
-
noname bunu yazdıPoet bunu yazdı
50 yerine 48 soru üzerinden değerlendirilir o zaman, pek bişey değişmez, o sorulara harcadığımız zamanla kalırız..
Hangi sorularmış? İnş yetişmeyip de bakamadığım kısımdadır :-(
Bitanesi işlem sorusu,a işlem b : a-b+1 mi ne öyle bi soruydu..diğeri de polinom bölmesi sorusu
-
iyi iyi kimse yapamasında sıralama yükselsin :D yoksa moral bozukluğundan ölücem amk
-
Beyler aklıma bi şey takıldı mesala özel üniversitelerin yeni açılmış bölümlerinde hiç öğrenci olmadığından puan olayı yok.Sadece barajı geçip bu tür bölümlere direkt girebiliyor muyuz ?
-
Citizen bunu yazdı
Beyler aklıma bi şey takıldı mesala özel üniversitelerin yeni açılmış bölümlerinde hiç öğrenci olmadığından puan olayı yok.Sadece barajı geçip bu tür bölümlere direkt girebiliyor muyuz ?
Hayır giremezsin. Daha doğrusu barajı geç gir şeklinde değil normal bölüme girer gibi.
Puan olayı yok çünkü daha önceki sene o bölüme girmiş insan olmadığı için taban ve tavan puanlar oluşmadı. Eğer iyi bir bölümse yüksek puanlı olanlar yazar düşük puanlılar gene giremez.
Mesela bundan 3 sene önce itü de yeni %100 ingilizce bölümler açılmıştı onun da puanı yoktu, şimdi bi bak kaç binle alıyor. :D
-
Hay ben bu Ösym'nin adres sisteminin arkadaş ! Süleymaniye mah.Kirazlı mescid sokak.İstanbul Üniv. Yabancı Diller Bölümü yazmışlar kağıda ama Yabancı diller bölümü Yoğurtçuoğlu diye bi üst sokakta.Yani şimdi Yandex Panaroma'dan bakmasam yarın mal gibi 1 saat adres arayacaktım.
http://harita.yandex.com.tr/-/CVVo4Ei2
mkyb tarafından 22/Haz/13 21:43 tarihinde düzenlenmiştir