2013 Lys Ana Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Pdf i bulsam soruları çözeceğim sanırım sadece videosu var.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kisuke_Urahara
    Kisuke_Urahara's avatar
    Erkek

pdf var. https://groups.google.com/forum/?hl=tr&fromgroups#!categories/tmoz buradan bakabilirsiniz arkadaşlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Yahu şimdi kontrol ettim TRT'den de , sanki kitapçığımdaki sorularla ekrandakilerin yerleri aynı gibi hissediyorum? Hangi herkesin kitapçığı farklıydı?

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

2 soru hatalıymış la..kesin ösym kabul etmez de,ederse nolcak?herkese gelecek mi net,yoksa herkesten silinecek mi ne ayak bu..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

2 soru hatalıymış la..kesin ösym kabul etmez de,ederse nolcak?herkese gelecek mi net,yoksa herkesten silinecek mi ne ayak bu..

50 yerine 48 soru üzerinden değerlendirilir o zaman, pek bişey değişmez, o sorulara harcadığımız zamanla kalırız..

Hangi sorularmış? İnş yetişmeyip de bakamadığım kısımdadır :-(

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

50 yerine 48 soru üzerinden değerlendirilir o zaman, pek bişey değişmez, o sorulara harcadığımız zamanla kalırız..

Hangi sorularmış? İnş yetişmeyip de bakamadığım kısımdadır :-(

Bitanesi işlem sorusu,a işlem b : a-b+1 mi ne öyle bi soruydu..diğeri de polinom bölmesi sorusu

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

iyi iyi kimse yapamasında sıralama yükselsin :D yoksa moral bozukluğundan ölücem amk

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler aklıma bi şey takıldı mesala özel üniversitelerin yeni açılmış bölümlerinde hiç öğrenci olmadığından puan olayı yok.Sadece barajı geçip bu tür bölümlere direkt girebiliyor muyuz ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Beyler aklıma bi şey takıldı mesala özel üniversitelerin yeni açılmış bölümlerinde hiç öğrenci olmadığından puan olayı yok.Sadece barajı geçip bu tür bölümlere direkt girebiliyor muyuz ?

Hayır giremezsin. Daha doğrusu barajı geç gir şeklinde değil normal bölüme girer gibi.

Puan olayı yok çünkü daha önceki sene o bölüme girmiş insan olmadığı için taban ve tavan puanlar oluşmadı. Eğer iyi bir bölümse yüksek puanlı olanlar yazar düşük puanlılar gene giremez.

Mesela bundan 3 sene önce itü de yeni %100 ingilizce bölümler açılmıştı onun da puanı yoktu, şimdi bi bak kaç binle alıyor. :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hay ben bu Ösym'nin adres sisteminin arkadaş ! Süleymaniye mah.Kirazlı mescid sokak.İstanbul Üniv. Yabancı Diller Bölümü yazmışlar kağıda ama Yabancı diller bölümü Yoğurtçuoğlu diye bi üst sokakta.Yani şimdi Yandex Panaroma'dan bakmasam yarın mal gibi 1 saat adres arayacaktım.

http://harita.yandex.com.tr/-/CVVo4Ei2

mkyb tarafından 22/Haz/13 21:43 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 14492 Toplam Mesaj: 135