2013 Lys Ana Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

elinde sözel kitapalrı olupta bana vermek isteyen varmı ?

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Hocalar LYS ' ye kaldı 43 gün. :) Ve ben hiç çalışamadım. Benim için barajı geçsem yetiyor ama 200 ve biraz üzerinde puan alsam güzel olur. 43 gün için de sizce bunu başarabilir miyim? Nasıl bir çalışma stratejisi izlememi önerirsiniz?  Sayısal dan giricem sınava.

karabuyucu bunu yazdı

Hocalar LYS ' ye kaldı 43 gün. :) Ve ben hiç çalışamadım. Benim için barajı geçsem yetiyor ama 200 ve biraz üzerinde puan alsam güzel olur. 43 gün için de sizce bunu başarabilir miyim? Nasıl bir çalışma stratejisi izlememi önerirsiniz?  Sayısal dan giricem sınava.

Hocam hem sana cevap olsun hemde diğer arkadaşlar yararlanır. Şimdi bir link ekliyorum. Burda en çok çıkmış konular var.

Lys konularında 0ım lise okumadığımdan dolayı. Bende bugün başlıcam çalışmaya :D 

Bu konulara göre bir program yap ağırlık ver en kısa sürede en çok verimi alırsın.

http://yadi.sk/d/Ga5058cV4WpX6

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

herkesten adam olur benden olmaz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

karabuyucu bunu yazdı

Hocam hem sana cevap olsun hemde diğer arkadaşlar yararlanır. Şimdi bir link ekliyorum. Burda en çok çıkmış konular var.

Lys konularında 0ım lise okumadığımdan dolayı. Bende bugün başlıcam çalışmaya :D 

Bu konulara göre bir program yap ağırlık ver en kısa sürede en çok verimi alırsın.

http://yadi.sk/d/Ga5058cV4WpX6

Sağolasın hocam çok makbule geçti. :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler bu sene puanlar geçen seneye göre 5-10 puan düşer diyorlar kolpa mı sizce ? Birde sözelden genellikle paragraf sorusu, tarihten ise Osmanlı ve Cumhuriyet'in Kuruluş döneminden gelir diye düşünüyorum ya siz ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Beyler bu sene puanlar geçen seneye göre 5-10 puan düşer diyorlar kolpa mı sizce ? Birde sözelden genellikle paragraf sorusu, tarihten ise Osmanlı ve Cumhuriyet'in Kuruluş döneminden gelir diye düşünüyorum ya siz ?

Valla hocam inş düşer :) ama önemli olan sıralama oluyor sonuçta :/ 

Ayrıca ben açıköğretim lisesi mezunuyum bana ek puan mı verecek şimdi bunlar. Birisi evet diyor birisi hayır diyor sitelerin

Easx tarafından 10/Haz/13 21:18 tarihinde düzenlenmiştir

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

evet geçen yık paragraf ağırlıktaydı hatta aşırıya kaçılmıştı ama bu yıl belirleyici dersler ygsyi baz aldığımızda biyoloji ve geometri oldu asıl konuya dönersek tabikide öğrenciyi zorlamak için dayayacaklar paragrafı ayrıcı edebi akımlarda önemli bi yere sahip sosyal hakkında pek bi fikrim yok.

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Haydi bakalım yarınki sınavda herkese başarılar.Özellikle de bana. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

müslüman arkadaşlar dua ederse seviniriz. başarılar beyler.

Allah Türktür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

sınava girecek tüm rakiplerime burdan selam yollamak istiyorum :D şaka şaka bütün arkadaşlara başarılar diliyorum bol bol dua edin arkadaşlar bende pazar günü giricem

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
Toplam Hit: 14489 Toplam Mesaj: 135