2013 Lys Ana Konu
-
elinde sözel kitapalrı olupta bana vermek isteyen varmı ?
-
karabuyucu bunu yazdı
Hocalar LYS ' ye kaldı 43 gün. :) Ve ben hiç çalışamadım. Benim için barajı geçsem yetiyor ama 200 ve biraz üzerinde puan alsam güzel olur. 43 gün için de sizce bunu başarabilir miyim? Nasıl bir çalışma stratejisi izlememi önerirsiniz? Sayısal dan giricem sınava.
karabuyucu bunu yazdıHocalar LYS ' ye kaldı 43 gün. :) Ve ben hiç çalışamadım. Benim için barajı geçsem yetiyor ama 200 ve biraz üzerinde puan alsam güzel olur. 43 gün için de sizce bunu başarabilir miyim? Nasıl bir çalışma stratejisi izlememi önerirsiniz? Sayısal dan giricem sınava.
Hocam hem sana cevap olsun hemde diğer arkadaşlar yararlanır. Şimdi bir link ekliyorum. Burda en çok çıkmış konular var.
Lys konularında 0ım lise okumadığımdan dolayı. Bende bugün başlıcam çalışmaya :D
Bu konulara göre bir program yap ağırlık ver en kısa sürede en çok verimi alırsın.
-
herkesten adam olur benden olmaz
-
Easx bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
Hocalar LYS ' ye kaldı 43 gün. :) Ve ben hiç çalışamadım. Benim için barajı geçsem yetiyor ama 200 ve biraz üzerinde puan alsam güzel olur. 43 gün için de sizce bunu başarabilir miyim? Nasıl bir çalışma stratejisi izlememi önerirsiniz? Sayısal dan giricem sınava.
karabuyucu bunu yazdıHocalar LYS ' ye kaldı 43 gün. :) Ve ben hiç çalışamadım. Benim için barajı geçsem yetiyor ama 200 ve biraz üzerinde puan alsam güzel olur. 43 gün için de sizce bunu başarabilir miyim? Nasıl bir çalışma stratejisi izlememi önerirsiniz? Sayısal dan giricem sınava.
Hocam hem sana cevap olsun hemde diğer arkadaşlar yararlanır. Şimdi bir link ekliyorum. Burda en çok çıkmış konular var.
Lys konularında 0ım lise okumadığımdan dolayı. Bende bugün başlıcam çalışmaya :D
Bu konulara göre bir program yap ağırlık ver en kısa sürede en çok verimi alırsın.
Sağolasın hocam çok makbule geçti. :)
-
Beyler bu sene puanlar geçen seneye göre 5-10 puan düşer diyorlar kolpa mı sizce ? Birde sözelden genellikle paragraf sorusu, tarihten ise Osmanlı ve Cumhuriyet'in Kuruluş döneminden gelir diye düşünüyorum ya siz ?
-
Citizen bunu yazdı
Beyler bu sene puanlar geçen seneye göre 5-10 puan düşer diyorlar kolpa mı sizce ? Birde sözelden genellikle paragraf sorusu, tarihten ise Osmanlı ve Cumhuriyet'in Kuruluş döneminden gelir diye düşünüyorum ya siz ?
Valla hocam inş düşer :) ama önemli olan sıralama oluyor sonuçta :/
Ayrıca ben açıköğretim lisesi mezunuyum bana ek puan mı verecek şimdi bunlar. Birisi evet diyor birisi hayır diyor sitelerin
Easx tarafından 10/Haz/13 21:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdı
evet geçen yık paragraf ağırlıktaydı hatta aşırıya kaçılmıştı ama bu yıl belirleyici dersler ygsyi baz aldığımızda biyoloji ve geometri oldu asıl konuya dönersek tabikide öğrenciyi zorlamak için dayayacaklar paragrafı ayrıcı edebi akımlarda önemli bi yere sahip sosyal hakkında pek bi fikrim yok.
-
Haydi bakalım yarınki sınavda herkese başarılar.Özellikle de bana. :)
-
müslüman arkadaşlar dua ederse seviniriz. başarılar beyler.
-
sınava girecek tüm rakiplerime burdan selam yollamak istiyorum :D şaka şaka bütün arkadaşlara başarılar diliyorum bol bol dua edin arkadaşlar bende pazar günü giricem