2014 Ygs İle İlgli [Genel Konu]
-
mRBerkay bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Odtü gelmicek hayal resmen moral sıfır la
olsun seneye girersin :D 370 alıp bilkente burssuz mu girsem bende :D
Bi sene daha çekemem valla hiç abü :D hele yurtta neyim kalıyoruz falan kalsın ya siktiret hem lys var belki çekerim :D olmazsa hacettepe bilg
-
sınav yarın beyler bugün napıcaksınız :D
-
Valla MorganBlack'in dediği gibi geçen sene adamlar ygsden sonra puanlarını koyuşlar 420 ler 400 ler uçuşuyodu.İnşallah bi sıkıntı çıkmazsa bende bi 300-350 arası bişey alırım.
Yarın ygs var bugun napcanız sorusunua gelince
Valla ben köy+ilçe karışımı bi yerde oturuyorum.Babama söyledim ava gidicez ormana bugun :)
hem ben stresi atarım hem orman havası iyi gelir.Varsa böyle bi imkanın sende kullan :)
15 gunde 33 deneme ve 4020 sayfalık kitap bitirdim kafam mercimek çorbası :)
-
GodKlaus bunu yazdı
Valla MorganBlack'in dediği gibi geçen sene adamlar ygsden sonra puanlarını koyuşlar 420 ler 400 ler uçuşuyodu.İnşallah bi sıkıntı çıkmazsa bende bi 300-350 arası bişey alırım.
Valla ben köy+ilçe karışımı bi yerde oturuyorum.Babama söyledim ava gidicez ormana bugun :)
hem ben stresi atarım hem orman havası iyi gelir.Varsa böyle bi imkanın sende kullan :)
iyiymiş hocam valla orman falan. ben de sahile falan gidebilirim kafa dağıtmak için.
-
elinde cok ozet bilgi olan var mi? geometri fizik formulleri cok kisa cografya ozeti vb?
-
GodKlaus bunu yazdı
la ben oks + ygs + lys de o kadar deneme sınavına girmedim
üstüne üstün 4020 sayfalı test kitabı diyosun ben şimdiye kadar 4000 soru çözmemişimdir la
siz ne içip çalışıyonuz bu sınava hacı O.o
-
universitede 3. senem dalgasina bende girecegim.
-
Sınava girecek arkadaşlara başarılar. "Tahribat Rehberlik Servisi" olarak sizlerin yanındayız :)
-
kuytul bunu yazdı
Sınava girecek arkadaşlara başarılar. "Tahribat Rehberlik Servisi" olarak sizlerin yanındayız :)
cansın hocam :)
-
sorular sınavdan sonra açıklanmıcakmış diyorlar.