2014 Ygs İle İlgli [Genel Konu]
-
fikrettin bunu yazdı
Yahu anlamıyorum bu ÖSYM yetkilileri ne yapmaya çalışıyorlar... Abi nerede emeğin karşılığı, nerede toplayacağımız meyveler? Fransa`nın bıraktığı silahların hangi savaşlarda kullanıldığını soracaksan, salak saçma bir dünya haritası üzerinde hangi noktadaki su yolunun insan eliyle açıldığını soracaksan vb. vb. ben niye hazırlanayım ki?! Rulet oynuyoruz anasını satayım! İşin kuralı basit: salla, tuttur. Siqerun böyle işi... Abi çok canımı sıkıyorlar ya. Orospu olduk yemin ediyorum ya.
abi panama kanalını insan yaptığı bil
edit: inş panamadır rezil olmiyim amk :DFGFDG
ve ekleme: her sene matematikte normal bilgisi olanların bile yapabileceği en az 2 3 soru olurdu ama bu sınavda yoktu. 4 yıldır mat1 gotmemenin verdiği hamlıkla soruların çözüm yöntemlerini hatırlayamayıp uzun uzun yaptım 12 13 tane işaretledim.
ve son : bence bi kac güne kadar tüm sorular yayınlanır, basbakanın telefonunu dinleyen kıytırık bi sınav sorularını mı cıkaramayacak :D
RotKerim tarafından 23/Mar/14 21:05 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdıfikrettin bunu yazdı
Yahu anlamıyorum bu ÖSYM yetkilileri ne yapmaya çalışıyorlar... Abi nerede emeğin karşılığı, nerede toplayacağımız meyveler? Fransa`nın bıraktığı silahların hangi savaşlarda kullanıldığını soracaksan, salak saçma bir dünya haritası üzerinde hangi noktadaki su yolunun insan eliyle açıldığını soracaksan vb. vb. ben niye hazırlanayım ki?! Rulet oynuyoruz anasını satayım! İşin kuralı basit: salla, tuttur. Siqerun böyle işi... Abi çok canımı sıkıyorlar ya. Orospu olduk yemin ediyorum ya.
abi panama kanalını insan yaptığı bil yani bilgi değil bu genel kültür
Üniversite sınavı bu hocam, Kim 500 Bin TL İster yarışma programı değil. Milyonlarca adamın aynı doğrultuda bir genel kültür açısına sahip olmasını bekleyemezsin.
-
NaZi_ bunu yazdıRotKerim bunu yazdıfikrettin bunu yazdı
abi panama kanalını insan yaptığı bil yani bilgi değil bu genel kültür
Üniversite sınavı bu hocam, Kim 500 Bin TL İster yarışma programı değil. Milyonlarca adamın aynı doğrultuda bir genel kültür açısına sahip olmasını bekleyemezsin.
boğazlar coğrafyada konu olarak var beyler genel kültür falan değil. tartışalacak soru var tamam ama bu soru gayet makuldu.
-
Huerfanos bunu yazdı
matematigin en kek iki sorusu bi o 6 yil sonra ayni parayi alan kasar bide arpali bugdayli olan %hesaplamasiydi.
Ben o arpalı buğdaylı olanı yapamadım...
Daire içi yüzdelerin toplamının %260 yaptığının farkında mısın ?
-
Valla beyler 155 falan yapan yapıyo. Kimi 90a uçuk gözle bakıyo. Kimi 110a. Herkesin durumu seviyesi çalışması farklı ben bunu çıkardım özeleştiri olarak. Bence ösym olabilecek en iyi sınavı yapıyo hersene. Çalışmadım enazından 155 yapan kadar. Noldu halimiz? 20-30 bin gelsin şüküre düştük. Hedef neydi? Odtü 5580. Herşey açık seçik. Lys ye asılıcaz halledecezbaşka kaçarı yok.
Ben şu forumda hiçbir kişiyi 155 yapan arkadaşımdan düşük düzeyde görnüyorum. Aksine çok daha zekisiniz lan
-
SerYolcu bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
matematigin en kek iki sorusu bi o 6 yil sonra ayni parayi alan kasar bide arpali bugdayli olan %hesaplamasiydi.
360tı hocam toplanı o da yüzde değil. Derece. Dairenin iç açıları toplamı. Onu oranlıcaksın işte
-
by_Tet bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
360tı hocam toplanı o da yüzde değil. Derece. Dairenin iç açıları toplamı. Onu oranlıcaksın işte
Yapma yahu :(
Şimdi ağlayacam.. Ühhü ühhü...
-
SerYolcu bunu yazdıby_Tet bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
hehe.
hocam gerçekten çok basit bir soruydu :)
yani formül falan da istemiyordu
-
NaZi_ bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıMatematik soruları cinsti. Denklemi hikayeye sığdıracağız diye salak-subuk kişi isimleri kullanmışlar.
Coğrafya benim gibi hiç ders çalışmamış sayısalcı için bile extra kolaydı. Adeta bonus puan dağıttılar. öyle kolaydı. Tarihte fena değildi.
Edebiyat için tek diyebileceğim her sayısalcının ortak küfür nedeni yani uzun pararaflar ve zeki müren türkçesi. Ahhh zeki müren ah. Zeki mürende bizi görecekmi bilmem ama biz ebemizin bitarafını gördük.Zaten bu nedenle sınav sistemi boktan birşey. Bak ben deneme yazıyorum veya okuyorum ama matematikle işim olmaz. Sınavda keyifle yaptım Türkçe'yi. 70 dakika ayırmışımdır ama hepsini kendimden emin bir şekilde doldurdum. Matematikte 1 adet soru yaptım. Bak onu da söyleyeyim;
Angutun biri işe giriyor ve 2500 tl ile işe başlıyor. 4 ayda 1 kere 50 tl zam alıyor. Bir de kaşar var şirkette ve bu kaşar da 6 ayda 1 kere 100 tl zam alıyor. 6 yıl sonra bunlarım maaşları eşitlenmiş oluyor. Buna göre kaşar kaç para maaş ile işe başlamıştır.
4 ayda 1 kere 50 tl ise,
yılda 150 tl,
o da 6 yılda 900 tl eder.
Sonuç olarak angut herif 6 yıl sonra 3400 tl maaş kazanıyor olacak.
6 ayda 1 kere 100 tl ise,
yılda 200 tl,
o da 6 yılda 1200 tl eder.
Sonuç olarak kaşar kız 6 yılda 1200 tl zam alıyor.
6 yılın sonunda bu mallar aynı paraya çalışmış oluyorsa kızın zammını ana paradan düştüğümüzde ise,
Kaşar kız işe 2200 tl ile başlıyor.
Sanırım bu kız vali torpili ile filan işe girmiş. Baksana anguttan az maaş ile işe başlayıp 6 yılda yakalamış. Veya patron ile pikniğe gitmişlerdir. Kim bilir ?Oyumu patronla piknik gezisine kullanıyorum.
-
Huerfanos bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıby_Tet bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
hehe.
hocam gerçekten çok basit bir soruydu :)
yani formül falan da istemiyordu
Sus Huerfanos Sus!
Yaramı deşme..
Ühhü ühhü ... :(