2014 Ygs İle İlgli [Genel Konu]
-
by_Tet bunu yazdımRBerkay bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Odtü gelmicek hayal resmen moral sıfır la
olsun seneye girersin :D 370 alıp bilkente burssuz mu girsem bende :D
Bi sene daha çekemem valla hiç abü :D hele yurtta neyim kalıyoruz falan kalsın ya siktiret hem lys var belki çekerim :D olmazsa hacettepe bilg
lys mat full çek kapıda karşılayacağım odtü bilgisayar direk gelirsin. Bekliyorum bak ona göre hiç moralini bozma.
-
Yarın 10k olayım forumdan 10 kişiye 35lik vodka ısmarlayacam. Sınavdan sonra UP yaparsınız :)
-
ZoRKaYa bunu yazdıby_Tet bunu yazdımRBerkay bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Bi sene daha çekemem valla hiç abü :D hele yurtta neyim kalıyoruz falan kalsın ya siktiret hem lys var belki çekerim :D olmazsa hacettepe bilg
lys mat full çek kapıda karşılayacağım odtü bilgisayar direk gelirsin. Bekliyorum bak ona göre hiç moralini bozma.
bu sene birşey gelmezde seneye giderseniz odtüye benide bekleyin tek hedef odtü :) Bu sene çalışamadık fazla daha doğrusu ekşikleri tam kapatamadık Allah büyük ama seneye ordayım inş :)
-
Elixiron bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıby_Tet bunu yazdımRBerkay bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
bu sene birşey gelmezde seneye giderseniz odtüye benide bekleyin tek hedef odtü :) Bu sene çalışamadık fazla daha doğrusu ekşikleri tam kapatamadık Allah büyük ama seneye ordayım inş :)
aynı durum :D bu sene tarikatın ygs ye girecek müridleri geçen seneye oranla daha zayıf sanırım :D
-
3. senem bu senede olmazsa daha sıçtım puanlar kötu heycanda tavan yaptı amk bunalıma girdim
-
Insaat muhendisiyim, elektrik elektronik veya makine okumak icin tekrar sinava giriyorum.
-
hiç çalışmadım, odun gibi giricem sınava
-
mail dağıtılırdı bizim sınava girdiğimiz senelerde biz bitirdilk artık yok amk :(
-
HoLYSeRo bunu yazdı
3. senem bu senede olmazsa daha sıçtım puanlar kötu heycanda tavan yaptı amk bunalıma girdim
Ah bu seneler .. Bakalım bnde giricem tekrardan inşallah bu sene düZgünce olur biter . Başarılar herkese ..
-
ben daha sınava var sanıyordum, daha iki gün önce öğrendim. işte söz gelemi benim gibi hıyarlarla yarışıyorsunuz götünü sıkmaya gerek yok :d