folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 2015 İn En İyi Hediyesi Enpara Dan

2015 İn En İyi Hediyesi Enpara Dan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

2014 sonuna kadar devam eden , steam , google play , google wallet ve itunes de geçerli %50 indirim

başka bankalardan ücretsiz para çekme ve bakiye sorma

2015 de de devam ediyor. 

Aldığım en iyi hediye bu oldu sanırım :) 

gorsel.jpg%20%28980×293%29

Sizlerden gelen yoğun istek üzerine Steam, iTunes, App Store, Google Play, Facebook ve Spotify'da %50 indirim kampanyamız 2015'te de devam ediyor. Üstelik artık Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer'da da %50 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz! 

Kampanya kapsamında Steam, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Spotify, Windows Store, Xbox, Playstation ve Deezer üzerinden 31/12/2015’e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm harcamalarınızın %50'si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir.

Kampanyadan yararlanabilmek için Enpara.com müşterisi olmanız ve belirtilen sitelerde veya uygulamalarda Encard'ınızla harcama yapmanız yeterli.

• Kampanya 31 Aralık 2015’e kadar geçerlidir.
    • Kampanya sadece Steam, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Spotify Premium üyeliği, Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer üzerinden yapılacak harcamalarda geçerlidir.
    • Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer üzerinden yapılacak harcamalar için kampanya başlangıç tarihi 1 Ocak 2015'tir.
    • Kampanya sadece Encard ile yapılan harcamalarda geçerlidir. Diğer ödeme sistemleri ve para transferi yöntemleri (ör: PayPal, EFT, havale) aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    • Steam üzerinden yapılan harcamalarda ödeme yöntemi (Payment method) olarak "Visa" seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Ödeme yöntemi olarak “Visa (National)”, “Visa (Türkiye)” veya diğer seçeneklerin seçildiği (yani ödeme için BoaCompra vb. platformlara yönlendirilen) durumlarda yapılan harcamalar kampayaya dahil edilmeyecektir.
    • Her ay Steam, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Spotify, Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer üzerinden toplam 50 TL’ye kadar yapılan harcamalar için %50 iade yapılacaktır. Ay içinde toplamda 50 TL üzerinde harcama yapılması durumunda 50 TL’nin üzerindeki tutar için iade yapılmayacaktır. Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 300 TL iade kazanılabilir.
    • Ay boyunca yapılan harcamalara ait iadeler bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.
    • Enpara.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bunlar boş işler. 500 liraya kadar olan internet alışverişlerinde %20 geri iade olayı iyiydi. 500 liranın 100 lirasını geri alabiliyorduk.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Bunlar boş işler. 500 liraya kadar olan internet alışverişlerinde %20 geri iade olayı iyiydi. 500 liranın 100 lirasını geri alabiliyorduk.

600 tl nin 300 ünü iade ediyor hocam? 

ben her ay fullüom 

dün maxel e 2 tane oyun aldık 

biri beleşe geldi

steam dada yüzde elli indirim vardi dörtte bire geldi xd

PanxeR tarafından 31/Ara/14 17:54 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benim online oyun ile işim olmadığı için korsan akar. :)

mkyb tarafından 31/Ara/14 17:57 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Süper bir kart herkese tavsiye ederim. 1 ay oldu alalı. Cep şubesi falan herşeyi mükemmel. Ne alınması gerekiyorsa cepten alışverişi yapıyoruz. Havale,eft, kontör yükleme.. 1kuruş kesilmiyor.

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

yok hocam biz lisanslı online multi player takılıyık :D 

bide biliyon ios oyunguları pahalı burdan amorti ediom :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

abi limitin varsa bana bi cs go alabilir misin parayı yollıyım ben sana? şuan 16 lira sanırım enpara ile 8 olur, 10 atarım yarın bankamatikten :)

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    hsyN bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

abi limitin varsa bana bi cs go alabilir misin parayı yollıyım ben sana? şuan 16 lira sanırım enpara ile 8 olur, 10 atarım yarın bankamatikten :)

Kart ismiyle uyuşması lazımdı hocam sanırım bende aldım kartıda hiç uğraşmadım birşeyler almaya daha :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı
    hsyN bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Kart ismiyle uyuşması lazımdı hocam sanırım bende aldım kartıda hiç uğraşmadım birşeyler almaya daha :D 

oyunu kendi hesabından alıp gift olarak atabilir sanıyorum :)

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hoba süper haber oldu bu.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

bankacılığa yeni bir şekil verdi adamlar. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum böylesine ilgi ve alâka görmemiştim diğer bankalardan.

kullanmaya devam. çok iyi olmuş.

Allah Türktür.
Toplam Hit: 4471 Toplam Mesaj: 40