2015 İn En İyi Hediyesi Enpara Dan
-
manhyak bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
yurtdısı alişverişleri yapıyorum
bana faydası olurmu
artı bu kartın yıllık ödemesi cartı curtu varmı
alsam köşede dursa bana bir zararı olurmu
Şubat tatilinde türkiyeye dönünce almayı düşünüyorum. Fakat yurtdışına çıktığım zaman steamdan alışveriş yapamıyorum. Buna bi çözüm varmı acaba.
yaparsın niye yapamayasın hacım ben almanyadan satın alıyorum, sadece 1 oyunda aktifleştirmek için türkiyede bulunmak zorunluluğu vardo ( age of empires 2 HD ) ona da türkiyeye gelince başladım. senin sıkıntı ne_?
-
- Steam üzerinden yapılan harcamalarda ödeme yöntemi (Payment method) olarak "Visa" seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Ödeme yöntemi olarak “Visa (National)”, “Visa (Türkiye)” veya diğer seçeneklerin seçildiği (yani ödeme için BoaCompra vb. platformlara yönlendirilen) durumlarda yapılan harcamalar kampayaya dahil edilmeyecektir.
-
noname bunu yazdımanhyak bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
yurtdısı alişverişleri yapıyorum
bana faydası olurmu
artı bu kartın yıllık ödemesi cartı curtu varmı
alsam köşede dursa bana bir zararı olurmu
Şubat tatilinde türkiyeye dönünce almayı düşünüyorum. Fakat yurtdışına çıktığım zaman steamdan alışveriş yapamıyorum. Buna bi çözüm varmı acaba.
yaparsın niye yapamayasın hacım ben almanyadan satın alıyorum, sadece 1 oyunda aktifleştirmek için türkiyede bulunmak zorunluluğu vardo ( age of empires 2 HD ) ona da türkiyeye gelince başladım. senin sıkıntı ne_?
Hocam önceden alıyordum fakat hesabın euro idi. Türkiyeye gidince kimlik bilgilerimi felan gönderdim. Hesabını TL hesabına çevirdiler. O zamandan beri yurtdışındayken birşey alamıyorum.
Bosnada olduğunuzu onaylıyormusunuz diyor evet diyorum. Bi sorun oluştu felan diyor. Tr VPN kullandım fakat bişey değişmedi. Tr ye dönünce tekrar mail atıcam.
manhyak tarafından 01/Oca/15 19:55 tarihinde düzenlenmiştir -
apple pay gibi yıllardır google ın da google wallet ödeme sistemi var
bu ödeme sistemi ile paypal gibi google wallet geçen tüm sitelerde ödeme yapabilirsiniz.
google wallet tanıttıgınız kredi-banka kartından parayı çeker karşı tarafa iletir paypal dan tek farkı paypal gibi istediğiniz kişi ye bakiye gönderemiyorsunuz yani sadece ödeme aracı olarak kullanılıyor.
%50 si aylık 50 tl nin yarısı toplam da 600 tl nin yarısı yani 300 tl beleşe gelir hacılar unutmayın
-
ve enpara dan bir kıyak daha geldi :)
görüş yazmıştım sitelerinden. xbox music e destek var mı diye. siz almayı deneyin eğer alabilirseniz ilk ayın ödemesinin yarısını iade edicez ve bu servisi de aktif etmek için çalışma başlatıcaz dediler. aldım hemen ve oldu. xbox music %50 indirim ile 12 liraya geliyor enpara sayesinde. ve 12 liraya dünyanın tüm müzikleri elinin altında oluyor. kim takar spotify ı artık.
-
inşallah 2016 da götleri kalkmaz :D
1.500 tl hazır kredi tutuo bana istediğm an çekebiliom.
-
PanxeR bunu yazdı
yeni konu açmayayım dedim :D
2016 da da kampanya devam ediyor. https://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx
-
mRBerkay bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
2016 da da kampanya devam ediyor. https://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx
3 ay daha sadece. Martta bitiyor.
-
mkyb bunu yazdımRBerkay bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
3 ay daha sadece. Martta bitiyor.
2016 yı görünce ayına bakmadım :) evet haklısın 3-4 ay mış.. umarım sonrasında üzmez