2015 İn En İyi Hediyesi Enpara Dan
-
kart artık bi işime yaramayacak diye üzülüyodum (kira eft'si dışında)
ta ki bu mail'i alana kadar :)
durmak yok yola devam
-
Bahsettiği yoğun isteği bildirbildirenlerden biri de bendim :) çoh da iyi olmuş çoh da güzel olmuş tağam mı :-)
-
Kendi bankam gibi sahiplendim mk. Evladim gibi seviyorum artık şu kartı. Finansbanka teşekkür maili atıcam ağzını yediklerim diye
-
Sonunda Deezer'a geldi be kampanya...Bence Spotify'e göre çok daha iyi bi uygulama ve sonunda kampanyaya girdi :)
-
PanxeR bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Bunlar boş işler. 500 liraya kadar olan internet alışverişlerinde %20 geri iade olayı iyiydi. 500 liranın 100 lirasını geri alabiliyorduk.
600 tl nin 300 ünü iade ediyor hocam?
ben her ay fullüom
dün maxel e 2 tane oyun aldık
biri beleşe geldi
steam dada yüzde elli indirim vardi dörtte bire geldi xd
hocam en fazka 50TL'ye kadar iade edilir yazıyor 600ün 300ünü nasıl alabildiniz bir kaç hesap mı var ?
-
manyaki bunu yazdıPanxeR bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Bunlar boş işler. 500 liraya kadar olan internet alışverişlerinde %20 geri iade olayı iyiydi. 500 liranın 100 lirasını geri alabiliyorduk.
600 tl nin 300 ünü iade ediyor hocam?
ben her ay fullüom
dün maxel e 2 tane oyun aldık
biri beleşe geldi
steam dada yüzde elli indirim vardi dörtte bire geldi xd
hocam en fazka 50TL'ye kadar iade edilir yazıyor 600ün 300ünü nasıl alabildiniz bir kaç hesap mı var ?
1 senelik toplamı yazmış. her ay 50 tl lik alışveriş yapsan, 25 tl si iade. 12 ay x 50 tl = 600 tl, 300 iade alıyorsun.
-
ya gençler bu enparanın yurtdışı alışverişlere sağladıgı bir katkı var mı?
-
şimdi şöyle bir şey var 50 tl ye bu yıliçersinde ne zaman ulaşırsak ulaşalım o zaman mı geri iade edilecek yoksa 1 ay içersinde mi ulaşmak zorun lu ?
-
xbox ı da eklemişler sonunda :) acaba xbox music de buna dahil mi?
eğer xbox music de dahilse 10 dolarlık aylık üyelik 5 dolara iner ve offf gerisini düşünemiyorum şuan...
-
Bende seviyorum Enpara'yı :)
Ama alışverişlerin %20'si iade olayı çok daha iyiydi bana göre.