2018 Turkcell Platinum Rezilliği
-
AbdullahAzad bunu yazdımkyb bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
1 ay kadar önce turkcell e gecis yaptim lakin memnun degilim. en erken ne zaman baska bir operatore gecis yapabiliyorum?
Hemen bugün.
faturasiz uygun tarife onerini beklerim hocam :)
Telekom'un Turuncu Selfy tarifeleri en uygunu. WhatsApp sınırsız kotayı etkilemiyor.
https://www.selfy.com.tr/paketler/selfynin-turuncu-small-paketi-yeni
-
İşin sorusu Geçecek olsam Turk Telekom mu yoksa Vodafone mi ?
-
platinium kullanıyorum internet donmaları ve çekim sorunlarını sık sık yaşamaya başlıyorum son günlerde hiç memnun değilim amına çaktıklarımdan
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Etrafındakilere sor hocam çekim gücü hangisinde iyiyse ona geç. Vodafone'nun en büyük üstünlüğü vo-wifi desteği veriyor. Telefon hiç çekmese bile wifi varsa sorun kalmıyor. Telekom'da destek yok maalesef.
-
Türk Telekom prime araştırın derim. Çok iyi ayrıcalıkları var.
-
mkyb bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Etrafındakilere sor hocam çekim gücü hangisinde iyiyse ona geç. Vodafone'nun en büyük üstünlüğü vo-wifi desteği veriyor. Telefon hiç çekmese bile wifi varsa sorun kalmıyor. Telekom'da destek yok maalesef.
ben o teknolojiye anlam veremedim hocam kablosuz bağlantı olduğunda Whatsapp üzerinden ararım zaten wifi ye neden ihtiyaç duyayım ki ?
-
Bodrum kattasın ve şebeke sıfır yani hiç çekmiyor. Fakat wifi bağlantın var. Vo-wifi aktif edince wifi bağlantısı şebeke bağlantın olmuş oluyor. Aramalar wifi üstünden gidip geliyor. Özellikle yurtdışına çıkanlar için şahane bir şey. Sanki Türkiyedeymiş gibi ücretlendiriliyorsunuz.
-
Türk Telekom'a geçecekler için efsane bir tarife :

-
mkyb bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
volte mi o? bendeki xiaomi mi8 se'de varmıdır?
Kernel_Panic tarafından 17/Ağu/18 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Kernel_Panic bunu yazdımkyb bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
volte mi o? bendeki xiaomi mi8 se'de varmıdır?
Volte ile aynı mantık. Ses internet üstünden iletiliyor. Operatörün cihaza destek vermesi lazım. Samsung'un amiral gemileri ve iPhone'ların hepsinde destek var ama Xiaomi'ye yok maalesef.