2018 Turkcell Platinum Rezilliği
-
-Turkcell Platinium paketlerine zam yaptı. Şuan 100 liradan aşağı paket yok. https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcell-platinum?platinum&place=platinum_menu&platinum
-Lifecell paketleri saçmalık. Instagram ve YouTube için 5 GB kota çerezlik. İkiside deli gibi data tüketiyor. Vodafone Pass daha mantıklı. Ek olarak Vodafone ve Türk Telekom genç tarifelerinde artık Whatsapp'ı kotadan düşmüyor, sınırsız yani. Bir tek Turkcell Bip saçmalığında diretiyor hala.
-Vodafone 4G ihalesinde düşük frekansları aldığı için hızı düşük ama iş görür hızlar veriyor. Sonuçta kotalı internet. 1 gigabit olsa ne yapcaksın ?
-
Turkcell Hakkariden Türkiyenin en uç noktasından aldığı hız :
http://prntscr.com/kkfdce
-
Benimde Turkcell data hattım var nereye gitsem iptal ettiremiyorum hep sistem bozuk diyor bayiler kendilerine iptal yansımasın diye ne yapacağımı şaşırdım
-
Keyr00t bunu yazdı
Benimde Turkcell data hattım var nereye gitsem iptal ettiremiyorum hep sistem bozuk diyor bayiler kendilerine iptal yansımasın diye ne yapacağımı şaşırdım
bayilere iptal yansıması diye bişi yok turkcell de.
-
PanxeR bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
ona bakarsan hangi bayiye gidersem gideyim faturasiz hat yok hep bitmis :)
-
AbdullahAzad bunu yazdıPanxeR bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
faturasız hat yok diye bişi de yok , açarsın havuzu ister kontorlü ister faturalı açarsın
o hattı açan bayinin faturalı hat satmak için yaptıgı ipnelik.
yedek simkartlar içi boş kartlardır ben o kartı ister faturlı hat olarak açarım , ister faturasız olarak açarım ister müşterinin kaybettiği sim kartı olarak açarım.
-
Keyr00t bunu yazdı
Uğraşmak istemiyorlar. Bayiler artık taksitle telefon satamadıkları için şu ara zaten iyice sıkıştılar.
-
PanxeR bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıPanxeR bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
faturasız hat yok diye bişi de yok , açarsın havuzu ister kontorlü ister faturalı açarsın
o hattı açan bayinin faturalı hat satmak için yaptıgı ipnelik.
yedek simkartlar içi boş kartlardır ben o kartı ister faturlı hat olarak açarım , ister faturasız olarak açarım ister müşterinin kaybettiği sim kartı olarak açarım.
o zaman kizilaydaki tum turcell tim'ler ibne :)