2020 Sonrası Çıkacak Android Telefonlarda Google Servisleri Olmayabilir
-
Şuan Türkiye öyle bir duruma gelmiş ki bir şirket çıkıp devlete 50 milyon dolar verecem android telefonları Türkiyede sattırmayın dese hükümet ertesi gün androidi yasaklar ondan sonrada
"Androidi yasaklayarak amerikaya kafa tutuyoruz,amerikayı şoka uğrattık. İşte milli ve yerli duruş. Ama bay kemal bundan rahatsız" vs vs hikaye anlatırlar hiç çekinmezler :D
-
mkyb bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdı
ne gugılmış be kullanmayız olur biter :)
Google servisleri olmadan Android dokunmatik Noka 3310 oluyor.
şuanda buna engel ne?
google varken yapsınlar ?
Hakkaten torbacının numarasını at hocam özelden..
-
mkyb bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdı
ne gugılmış be kullanmayız olur biter :)
Google servisleri olmadan Android dokunmatik Noka 3310 oluyor.
Hocam Apk uygulamalarını Aptoide den yükleriz o da en kötü ihtimalle. Şu an Nexus 5 gibi eski bi telefona Lineage OS kurdum (Android 9 versiyon) Henüz Telefona gapps (google uygulama servisleri) uygulamalarını yüklemedim, gapps yokken yüksek ram ve işlemcili telefon gibi iyi çalışıyor.
Android zaten özgür, gapps yük olmaktan başka ne işe yarıyor.
Bazı ender uygulamalar var, google servislerini kullanmak istiyor, yoksa çalışmıyor, örneğin Wi-Fi map uygulaması birde tuvalet bulucu uygulama vardı onun gibi kendi haritası olmayan uygulamalar.
Whatsapp ı, Facebook u çoğu uygulamayı dışardan yükleyebiliyorsun. Kaspersky dışardan yüklenebiliyor.
3310 ile yılan oyunu oynanır bi tek. Nexus 5 e ise ubuntu touch bile kurulabiliyor.
-
Ya sizin kafanız mı güzel? Milyar dolarlık Huawei'yi bile bitirdi Google bu yöntemle. Huawei'yi boşver kendi hemşehrisi Microsoft'un Windows Phone işletim sistemine bile uygulama vermeyip bitirdi. Bize mi acıyacak? Hep diyorum Amerika'ya herşeyi yap parasıyla oynama. Sonucu kötü olur.
Yok Aptoide yüklenecekmişte. Türkiye'de kim biliyor onu? Git 40 yaş üstü amca-teyzelere anlat bakalım?
Android zaten izinlerden dolayı güvensiz bir işletim sistemi millet her önüne gelen apk'yı yükleyecek sonra vay efendim nude fotoğraflarım nete düştü, banka hesabım hacklendi.
mkyb tarafından 17/Ara/19 14:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu arada durum ciddi gözüküyor. Samsung Türkiye'den çekilmeyi düşünmeye başlamış. Yaza kadarda yeni model getirmeyeceklermiş Türkiye'ye.
Meizu ve Xiaomi ise Çin romuyla satmayı düşünüyormuş cihazları. Çin romunda Google servisleri yok ama, saçma sapan Çince uygulamalar var. Türkçe dil desteği yok vs.
Filler tepişecek çimenler ezilecek. Devletin sikleyeceğini düşünmüyorum pek. Malum Wikipedia kaç senedir kapalı umurlarında değil.
-
mkyb bunu yazdı
Ya sizin kafanız mı güzel? Milyar dolarlık Huawei'yi bile bitirdi Google bu yöntemle. Huawei'yi boşver kendi hemşehrisi Microsoft'un Windows Phone işletim sistemine bile uygulama vermeyip bitirdi. Bize mi acıyacak? Hep diyorum Amerika'ya herşeyi yap parasıyla oynama. Sonucu kötü olur.
Yok Aptoide yüklenecekmişte. Türkiye'de kim biliyor onu? Git 40 yaş üstü amca-teyzelere anlat bakalım?
Android zaten izinlerden dolayı güvensiz bir işletim sistemi millet her önüne gelen apk'yı yükleyecek sonra vay efendim nude fotoğraflarım nete düştü, banka hesabım hacklendi.
40 yaş üstü amca teyzeler teknoloji ile ilgili bir çoğu ne biliyor ki onu bilsin. Huwaei mate 40 tamamen google servisleri olmadan satılıyor ama bakın;
https://www.google.com/amp/s/shiftdelete.net/mate-30-serisi-ilk-uc-saatte-rekor-kirdi/amp
Huwaei nin bitirildiğini nerde okudunuz, Bakın, Yine satış rekoru kırmışlar. Yanında bedava antivirüs sunarlar, sorun ortadan kalkar. 40 yaş altı zaten biliyor; Avira bedava, Avast bedava.. Bir çok telefon zaten satılırken içine antivirüs koyuyor mesela Lenevo P2 de mcaffe antivirüs içinde oluyor.
Türkiye de nedense Amerikan yanlısı haberler çok oluyor. Amerika vurursa öldürür hesabı, Amerika yı çok büyük gösteriyorlar. O dengeler artık değişiyor. Huwaei nin bittiği filan yok. Adamlar dünyayı fethetmeye hazırlanıyor. Bugün hangi telefon da askerlerin kullandığı gece görüş kamerasından var. İlk huwaei de gördüm. Kolay kolay bitiremezler huwaei yi.
-
iphone satışları patlama yapar :D
-
Attığın haberi önce iyice bir oku ondan sonra tartışalım. Satış rekoru dediğin şey zaten Google'ın yasaklı olduğu Çin'de gerçekleşmiş.
Vodafone ve Turkcell bayileri var yanımda. Bu yasaktan beridir Huawei satışları yerlerde diyorlar.
Eskiden Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde Huawei telefonlar en çok satılanlar listesinde zirvede olurdu şuan Xiaomi götürüyor o sırayı.
Amerika büyük değil tabi. Geçen sene adamların rahibini serbest bırakmadık diye doları 10 lira yapanda zaten Fetö'ydü.
-
teknosa 250 milyonluk iphone doldurdu stoklarina kesin bilgi ...
-
mkyb bunu yazdı
Attığın haberi önce iyice bir oku ondan sonra tartışalım. Satış rekoru dediğin şey zaten Google'ın yasaklı olduğu Çin'de gerçekleşmiş.
Vodafone ve Turkcell bayileri var yanımda. Bu yasaktan beridir Huawei satışları yerlerde diyorlar.
Eskiden Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde Huawei telefonlar en çok satılanlar listesinde zirvede olurdu şuan Xiaomi götürüyor o sırayı.
Amerika büyük değil tabi. Geçen sene adamların rahibini serbest bırakmadık diye doları 10 lira yapanda zaten Fetö'ydü.
Daha önce ki zamanlar da okumuştum haberi şimdi okumadım doğrudur. Ama Huwaei biz battık filan da demiyor. Son yaptıkları açıklama da; "Dünya'yı fethedeceğiz" diyor.
Verdiğim haberin altındaki yorumlara da bi göz atsaydınız hocam. İnsanlar Android de gapps olmayışını desteklemişler.
--
Bu araa doları 10 lira yapan da Amerika değildir. Bizimkiler yüzünden oluyor ne oluyorsa. Bu Arap sevdalıları olmasa, Bizim Türklük bilincimiz 7 cihana yeter. Bugün günah işle, Kadir gecesi affolsun mantığıyla hareket eden bizdeki bu Başlar, Herkesi kendi Tanrıları gibi affedici zannetmese. Millet de bunları affetmese. Ülke bu hale gelmez, Dolar o hale gelmez.
api kütüphane yandex google servisleri s11 google bildirim rekabet kurumu