2020 Sonrası Çıkacak Android Telefonlarda Google Servisleri Olmayabilir
-
İnşallah devlet geri adım atmaz.
Google çekilse ne mi olur?
hiç bi skim olmaz. android kullanan atıyorum 40 milyon kişi mi var 39 milyonunu hiç etkilemeyecek bir olay.
neden derseniz şu an TRde hala youtube engelli sanan binlerce kişi var. biz çabuk adapte olabilen bir toplumuz.
whatsapp çalışmasın wechati duysun millet 1 ayda wechat müptelası oluruz.
asıl etkilenecek olan diğer yaklaşık 1 milyon kişi ise bi şekilde vpn cart curt bi yolunu bulur gene işini görür.
kısaca google çekilirse en fazla 6 7 aya sanki google TRye hiç gelmemiş gibi olur ortam.
oyyarlamam bu kadar.
-
joe_black bunu yazdı
İnşallah devlet geri adım atmaz.
Google çekilse ne mi olur?
hiç bi skim olmaz. android kullanan atıyorum 40 milyon kişi mi var 39 milyonunu hiç etkilemeyecek bir olay.
neden derseniz şu an TRde hala youtube engelli sanan binlerce kişi var. biz çabuk adapte olabilen bir toplumuz.
whatsapp çalışmasın wechati duysun millet 1 ayda wechat müptelası oluruz.
asıl etkilenecek olan diğer yaklaşık 1 milyon kişi ise bi şekilde vpn cart curt bi yolunu bulur gene işini görür.
kısaca google çekilirse en fazla 6 7 aya sanki google TRye hiç gelmemiş gibi olur ortam.
oyyarlamam bu kadar.
sen google servislerinden ne anlıyorsun? google servisleri diyince aklına sadece youtube, gmail, google haritalar, gdrive, google documents mı geliyor?
sen google servislerinden ne anlıyorsun ki olmasa da olur diyorsun? bir açıkla bakalım... ben işin programlama yönünden bakıyorum bakalım ne kadar bir şey biliyorsun...
-
Aynı şeyi x avrupa ülkesi yapsa. helal x ülkesi, google haddini bilsin derlerdi.
konu Türkiye olunca maalesef kendi vatandaşlarımız google fanboy oluyor. amk Ab ceza kesince ödüyor biz ceza kesince keserim servisler. .iktirsin gitsin.
-
yerli gugulımızı yazarız bizde
-
Kahramann bunu yazdı
Aynı şeyi x avrupa ülkesi yapsa. helal x ülkesi, google haddini bilsin derlerdi.
konu Türkiye olunca maalesef kendi vatandaşlarımız google fanboy oluyor. amk Ab ceza kesince ödüyor biz ceza kesince keserim servisler. .iktirsin gitsin.
Hiçte öyle bir şey diyen yok. Bu konuda Google kim ya diyenler sıfır teknolojik bilgiyle "ver mehteri" modunda takılıyor.
Bakıyorsun adam hangi tarayıcıyı kullanıyor : Google Chrome.
Bizimkiler Google nasıl olsa Avrupa'da tazminat verdi fırsat bu fırsat bizde iteleyelim dediler. Ancak atlanan nokta Avrupa'da yasalar var. Bizdeki gibi kafana göre değil.
Ek olarak yurtdışında iPhone ile amiral gemisi Androidler hemen hemen aynı fiyat. Satışı durdurulursa Google tüm Avrupa ülkelerini rakibine kaptıracak. Türkiye nasıl olsa fakir Google onu bildiğinden rahat.
Bir fıkra var :
Bir gun kargayla tilki ucağa binmişler. First class bilet almışlar.
Neyse ucak havalanmış, yarım saat geçmiş karga hostes cağırma butonuna
basmış.Hostes: Buyrun karga bey ne istersiniz
Karga : Hiiiiccc
Hostes: O zaman niye bastınız cagırma butonuna
Karga : İbnelik olsun diye
Hostes kızmış geri dönmüş gitmişKarga tekrar hostes cağırma butonuna
basmış.Hostes: Buyrun karga bey ne istersiniz!
Karga : Hiiiiccc (pis bir gülmeyle)
Karga : İbnelik olsun diye
Hostes iyice kızmış geri dönmüş gitmişTilki olayı görmüş lan demiş benim kargadan ne eksiğim var bi de ben
yapayım demiş.Tilki hostes cağırma butonuna basmış.
Hostes: Buyrun tilki bey ne istersiniz
Tilki : Hiiiiccc
Tilki : İbnelik olsun diye
Hostes iyiden iyiye kızmış kaptan pilotun yanına gitmişDurumu anlatmış
Kaptan pilot: Atın ibneleri aşşağı demiş.
Kargayla tilkiyi karga tulumba kapıya getirmişler.
Tilki bi kargaya bakmış bi kendine
Tilki : Ama ama ben uçmayı bilmem ki
Karga: (Yine aynı pis ülümsemeyle) MADEM UÇMAYI BİLMİYOSUN NEDEN İBNELİK YAPIYOSUN?
mkyb tarafından 18/Ara/19 08:56 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
sen google servislerinden ne anlıyorsun ki olmasa da olur diyorsun? bir açıkla bakalım... ben işin programlama yönünden bakıyorum bakalım ne kadar bir şey biliyorsun...
Suç sizde.
Biriniz diyor; Nokia 3310 olur, Diğeriniz diyor; Programla yönünden bakıyorum.
Rus uygulamalarının tamamı Google Servislerinden bağımsız çalışıyor.
Yandex uygulamaları, Kaspersky,
Microsoft uygulamalarının tamamı yine Google servislerinden bağımsız çalışıyor.
Office uygulamaları, Edge (Edge de Chrome gibi Sayfanın dilini çevirebiliyor.)
Üstelik orijinal romların hiç birinde Trust yok. Gizlilik konusuna önem verenler, Trust ı tanımalı bence. Altta resim de gösteriyim;
Programlama yönünden bakınca ne oluyor da. Bu kadar google a destek çıkıyorsunuz. Anlayabileceğimiz dil de anlatırsanız inanın anlarız.
Böyle kelime oyunları yapmak yakışıyor mu tahribat ailesine?
Trust bu resimde görünen özelliktir. Oradaki "ses odağı" dediği şey bazı kelimeleri yakalayan şey mesela "Okey google" deyince Asistan açılıyor ya. "Ceket" veya Krampon" dediğiniz zaman da bunlarla ilgili reklamları çıkıyor karşınıza. Herhangi bi uygulamanın; SMS okumasını, kişileri okumasını, disk i okumasını vs oradan engelleyebiliyorsunuz. Orijinal romlar da bu özellik yok. Ama Android özgürdür, ve olması mümkündür. Google servisleri olan telefonlar da muhtemelen Google bu özelliğin olmasını yasaklamış.
-
KaptaN bunu yazdı
yerli gugulımızı yazarız bizde
Var zaten amk.
hatta, yerli otomobilimiz ve yerli uçan tankımız bile var.
bknz ;
https://www.youtube.com/watch?v=jGT2fNvtdicBiz bunlarla övünelim.
İnsanlar google hizmetiniz sadece 3 5 uygulama ve hizmet den ibaret olduğunu bilsin yeter :)
-
rekabet kurulu günlük 1,500,000 TL ceza kesiyor muş
doğrumu ?
-
huawei türkiye çalışanları haldır haldır tüm yerli uygulamaları appgallery e eklemeye çalışıyor
appgallery de çalışan uygulamalar
harita api
gps api
browser api gibi gereklilikleri huawei nin servislerinden çekecekler bu sayede çok büyük sıkıntı olmayacak.
google giderse ne olur , en büyük sıkıntı youtube olur diğer herşeyin alternatifi var gibi.
an itibari ile türkiye de en çok indirilen ve googlesız çalışacak uygulamalar
blutv
hepsiburada
tiktok
aliexpress
trt tv uygulamaları
sahibinden
gittigidiyor
bip
modacruz
morhipo
dijital operatör(turkcell)
getir
akbank
MHRS Mobil randevi (hastane)
edevlet
deezer
turktelekom mobil
e-nabız
mackolik
beinsports
zibizu
office suite
puhutv
ebebek
hopi
bein connect
muud
iş cep
arabam.com
fizy
gnc
güvenli depo(vodafone)
imo
dergilik
döviz.com
bkm express
wordmobil
inin al
odeabnk
bigpara
flo
carrefour
vatanbilgisayar
amazon shopping
cimri
teknosa
cepteteb
yani öyle google gitse yok olmayız merak etmeyin herşeyin alternatifi var.
youtube uygulaması çalışmasa bile ki apk olarak çalışır browserdan gene girersiniz
bankacılık uygulamaları neredeyse hepsi gelmeye başlamış
çok geçmez bu google abd baskısına dayanamayan her millet alternatif yaratıyor
huawei oppo xiaomi realme meizu böyle bir olaydan sonra muhtemelen ortak app market yani appgalerry ve harmony os kullanırlar olan samsung a olur.
-
Google yanlış bir şey yapıyor ve hatasını kabul etmiyor. Bununla birlikte çekilirim yine ceza ödemem diyor. Arkadaşlar her şeyin alternatifi vardır. Şu an olmasa da çok kısa sürede benzeri var olacaktır. Sonuçta yüz milyona yakın bir nüfus var Google bu ülkeden kazandığını 5 tane ortalama Avrupa ülkesinden kazanmıyordur. Hemen bu pay için harekete geçecek (tahminim Çin menşeili) bir çok firma olacaktır. Telefonumu tekrar kontrol ettiğimde alternatifi olmayan bir uygulama göremedim.
api kütüphane yandex google servisleri s11 google bildirim rekabet kurumu