20'Lik Diş Çektirecekler Öncesi Ve Sonrası
-
manyaki bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
geçmiş olsun. bendede var 1 tane böyle yamuk diş. diğer 20 lik neyseki düzgün çıkıyor. hem ekonomik hemde korkudan gidemiyorum dişçiye.
düz çıkıyorsa işlem çok daha basit ve ekonomik oluyor. Korkmaya gerek yok hocam :)
1i düzde diğeri yamuk :D
-
FOXXLY bunu yazdımanyaki bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
geçmiş olsun. bendede var 1 tane böyle yamuk diş. diğer 20 lik neyseki düzgün çıkıyor. hem ekonomik hemde korkudan gidemiyorum dişçiye.
düz çıkıyorsa işlem çok daha basit ve ekonomik oluyor. Korkmaya gerek yok hocam :)
1i düzde diğeri yamuk :D
3 ü düz almaya gerek yokmuş 1 i ipnelik etmiş kader onu seçti :D
-
iki yıl önce çektim çektikten sonra cok rahatladım ama çektiğim yer düzelmedi ve hala bazen sızlıyor
-
HeyQirs bunu yazdı
at agzı gıbı az agız saglıgına dıkkat et.
hahahahahahahahaha
-
DNA-X bunu yazdı
iki yıl önce çektim çektikten sonra cok rahatladım ama çektiğim yer düzelmedi ve hala bazen sızlıyor
çok fenaymış hacı , şuan nedendir bilmiyorum derin nefes alınca sızlıyor
-
19 yaşındayım sol alt çenemdeki dişimin hemen yanındaki et çok pis acıyor. acaba? ... :(
iğneden korktuğum için dişmeye gitmeyede çekiniyorum.. iğne yapılıyor mu böyle durumlarda?
BerkayCit tarafından 09/Haz/15 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
HeyQirs bunu yazdı
at agzı gıbı az agız saglıgına dıkkat et.
ahahasdf :D
-
Yumurta yemeyi azaltmalısın..
Geçmiş olsun bu arada. -
yaş 23, 20 likler yeni yeni çıkıyo boştayken ağrı yok ama bi şekerleme tüketeyim( bal vs.. ) fırtınalar kopuyo su içiyom temizlesin diye ağrı 2 katına çıkıyo onun dışında
hiç bir şekilde ağrımaz o bölge bi de etli yemekleri yerken o köşeye kaçıyo çıkmıyo zor çıkıyo bende varmıdır bi yamuk çıkma sorunu acaba ?
bi arkadaş eğri çıksa duramazsın dedi :D ne yalan sölim rahatlattı beni bi de kökü tam oluşmadan alındığında kolay oluyomuş
-
O Dil ne amk öyle
20 lik diş 20 yaş dişi 20 iik diş çektirmek 20 lik diş çektirmek 20 yaş dişi çektirmek