folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 21. Yüzyılın Günahkar Çocuklarıyız

21. Yüzyılın Günahkar Çocuklarıyız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    umrumda bile degil

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    umurumda ama onlar olmazsa pcnin anlamı olmaz o kadar da zengin degilim :S

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    korsana evet kardesim ne derseniz deyin mecburuz alismisiz ben pc muhendisi olacam ben mecburen kullaniyorum kullanmakta zorundayim bin dolarlar verecek durumda degilim de ....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

benzer bi başlığı ben açmıştım ve görüşlerimi yazmıştım uzunca,  reneden mesaj geldi : burası korsana karşı olanlara karşı bi site diye =)

açıkkaynak diyorum ben de, tabi onlardan da beleş olanlarını =)

boş vaktim olsun bişeyler yazıcam neden korsan kullanıyoruz ve kullanmalıyız diye.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

Icinde bulundugumuz sistem satilan urunlerin kullanilan degerlerine gore degil, istenilen talebe gore belirlenir. Yani bir ayakkabi maliyetinin ustune karla degil piyasadaki talebine gore fiyat bicilir, gercek fiyati 30-40 dolar olmasi gereken programlar 1500- 2000 dolara satiliyor, gercek degeri 3-4 lira olmasi gereken filmler 25-30 liraya satiliyor, o sanatcilarin zaten neyin icinde yuzdugunu soyleyemeyecegim bile, mtv de izlemistim, hangi bayan sanatci bilmiyorum ama ogluna dogum gununde bi adanin yarisini satin alamamisti korsan yuzunden ve korsana hayir diye bagirip duruyodu, sanirim benim evimde baglasan durmaz, Kci kirik teoman bile benim sarkilarimi indirsinler bende ogrenci oldum zamaninda demisken, teomandan cok daha fazla tiraj yapan sanatcilarin korsana hayir demesine cok kil oluyorum, ve bunu din le bagdastiranlara da, neden?

Zaten bu sistemin istedigi iste sen bu tip seylerle ilgilen, sorma sorusturma sorgulama, sadece verilenle yasa, hicbir programi kullanirken yuregim bir damla sizlamiyor bile

Cunku ben pc yi aldigimda bunlarin zaten icind olmasi lazim, yoksa pc neye yarar ? aksama kadar paintte oyalanan var mi ? bu biraz trafige benziyor 240-260 km giden arabalar yapiyosunuz ve insanlara 80 km hizla gitmesini istiyorsunuz, bence tam bi sacmalik, tam bi para sevdasi para kazanma hirsi, nasi para kazanirim diye bu olayda pazar yaratma sadece, bana pc vereceksin 20 mb internet vereceksin, onume programlarla dolu isiltili bir dunya sergileyeceksin ve ama indirme diyeceksin :) sacmalik tam bi sacmalik

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:
    -----------------------------

Korsana tamamen karşı değilim ama çok saçmalamışsın. Programların pc içinde olması gerek ne demek ya. Sen hiç emek verip birşey üretmemişsin ne kadar kolay geliyor sana. 5-6 ay tek başına uğraş ufak bir program yap 2 kişiye sat sonra her yerde bedava dağıtıldığını gör. Ve bu programdan elde edeceğin gelir senin için önemli olsun. Düşün bakalım ne hissedeceksin. Bunları yazdığına göre bu söylediğimi de düşünebileceğini hiç sanmıyorum.

Bu arada teoman için de birşeyler söyleyim. Helal olsun adama herşeyi açık açık söylüyor. Son albümünden sonra da artık şarkı yazamıyorum büyük ihtimalle bu albüm son olur demişti.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    opensource :Q

en guzel cevap ama programlarda filmler falan abi ?

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ayrıca program yapımcıları madem programlarının kullanılmalarını istiyor ve Türkiye Cumhuriyeti'nde Korsan yasak o zaman bu programların fiyatlarında ciddi bir indirim yapılması şart..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

çaldım çalarım her zamanda çalacağım :D

ayrıca kitaplarımın hepsi orjinaldir fakat diğer cd oyun müzik vs. için aynı şeyi söyleyemem.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    walla hayatımda 1 kere adam akıllı orjinal müzik cd si geldi o kadar birde kitaplarım orjinaldir :| parasızlıktan pc dergilerini e-book olarak aramaya başladım :|

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 3672 Toplam Mesaj: 38