folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 22 Temmuz Oyları Boş Araziden Çıktı

22 Temmuz Oyları Boş Araziden Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek
    darkwood bunu yazdı:
    -----------------------------
    konpicyus bunu yazdı:

adamlar oyları çalıcak ve araziye atıcak :) gerçekten dahice. birden kendimi dedektif holmes gibi hissettim.

kuran-ı kerim e el bastırıp oy istiyen oy karşılgı altın veren ibneler her boku yapar

oy pusulası çalınacak bilmem nerede boş arsaya atılacak :D:D Bu eğer proveke değilse enis gibi anırırım. 

Bi de birader allah aşkına söyle kaç kişi tanıyorsun kurana el bastırıp altın dağıtan/ dağıtılan? Hem vallahi hem billahi sizden duyuyorum bunları :):)

Soruyu ciddi ciddi soruyorum Allah hakkı için söyle gözünle gördün mü? Bire bir ilk ağızdan "bana altın teklif ettiler de ben kabul etmedim / ettim" şeklinde bir tümce duydun mu? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    ya ben seçimlerden sonra şaşırdım o kadar tepki aldı o kadar şeyler ortaya çıktı nasıl %47 aldı die bi işler dönüo ama.

NEDEN? (soru olarak)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    FiLoZoF bunu yazdı:

oy pusulası çalınacak bilmem nerede boş arsaya atılacak :D:D Bu eğer proveke değilse enis gibi anırırım. 

Bi de birader allah aşkına söyle kaç kişi tanıyorsun kurana el bastırıp altın dağıtan/ dağıtılan? Hem vallahi hem billahi sizden duyuyorum bunları :):)

Soruyu ciddi ciddi soruyorum Allah hakkı için söyle gözünle gördün mü? Bire bir ilk ağızdan "bana altın teklif ettiler de ben kabul etmedim / ettim" şeklinde bir tümce duydun mu? 

düzcede şelaleler var.Onlara çıkan yolda dağ köyleri var.Görseniz adamların umrunda mı Türkiye oy falan.Geçim derdinde adam.NAsıl çıkacak bu sene okul masrafları şu bu diyor.Bir torba kömüre (ki temmuzda dağıtmışlardı yanılmıyorsam birde ramazan ayınca dağıtıldı kömür) istediğin kadar oy verir bu adamlar.NE altına gerek var nede bşaka birşeye.

Ayrıca tarikatlerin akpyi desteklemediğini söyleye bilir misiniz ??Nurcuların mesela? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Baba oyle ya da boyle geldiler işte, sonuçta adamlar oy alıyor. Oran falan da doğru, eksiği var fazlası yok. İster kömürden olsun, ister karşısında doğru düzgün adam yoktu densin, ister Baykal var ondan bu kadar oy alıyorlar densin, sonuçta almış mı almış. Sahte pusula meselesi falan her zaman oluyor, olmasa dahi iddiası oluyor zaten ki aradan geçen zaman!!! 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    FiLoZoF bunu yazdı:

düzcede şelaleler var.Onlara çıkan yolda dağ köyleri var.Görseniz adamların umrunda mı Türkiye oy falan.Geçim derdinde adam.NAsıl çıkacak bu sene okul masrafları şu bu diyor.Bir torba kömüre (ki temmuzda dağıtmışlardı yanılmıyorsam birde ramazan ayınca dağıtıldı kömür) istediğin kadar oy verir bu adamlar.NE altına gerek var nede bşaka birşeye.

Ayrıca tarikatlerin akpyi desteklemediğini söyleye bilir misiniz ??Nurcuların mesela? 

akp yi destekleyen kanaat liderleri, vicdan toplulukları, cemaatler olabilir. Her partide yokmu zaten? İran şiasından yana tavır koyan alevilerde chp falan desteklemiyormu?

Kömür hadisesini söylesem kabul etmezsiniz ama y,nede hadisenin tamamen insani yardım olduğu konusuna inanıyorum. Benim mahallemde oturan bir fukaraya kömür gönderildiğini gördüm ama oy istendiğini oy karşılığı yapıldığına dair en ufak söylem duymadım. 

Bak kendin söylüyorsun adamların derdi ekmek diyorsun. Bu tip bir yardımı yapan hükümet elbette destek görür. Bu hükümetlerin görevidir. Neden fukaraya yardıma kızıyorsunuz ki? (niyetim halis öyle oy isteme hadisesi falan karşılaşmadım ben o hadiseyle karşılaşsam birilerinin kemiklerini kırarım heralde)  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    nasıl sizler akp'nin işi diyebiliyorsanız gönül rahatlığıyla
    o zaman bende chp'nin işi diyebilirim, maksat akp'ye çamur atmaksa bu chp'liler avradını bile satar bu uğurda

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    FiLoZoF bunu yazdı:
    darkwood bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:

adamlar oyları çalıcak ve araziye atıcak :) gerçekten dahice. birden kendimi dedektif holmes gibi hissettim.

kuran-ı kerim e el bastırıp oy istiyen oy karşılgı altın veren ibneler her boku yapar

duydum hatta burda belediye seçimlerinde bu işi yapan adamları yakalayıp arabadan indirip hastanelik edene kadar dövdüler..

çingeneler dediğimiz mahallelere seçimlerden önce gelip yemin ettirip, bir sürü şey dağıtıyolar.. yakalandıktan sonra hastanelik oluyorlar tabi ama onca adam oyunu aqp'ye verdikten sonra bi etkisi olmuyo..

kısacası bu kadar şerefsiz bunlar..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    burda hayvan ahırında 5 kişilik hane yazılmıştı.. peder chpli diye oy pusulam gönderilmedi bana

All is well
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Yahu bıraksanıza ne uğraşıosunuz boşuna sen akp'den beklersin ben chpden elinde tam bi kanıt olmadan ne diyebilirsinki... Konpi de acımış bende acıyorum amk :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

FiLoZoF bunu yazdı:

Soruyu ciddi ciddi soruyorum Allah hakkı için söyle gözünle gördün mü? Bire bir ilk ağızdan "bana altın teklif ettiler de ben kabul etmedim / ettim" şeklinde bir tümce duydun mu

---------------------

ya git allah aşkına kardeşim bu akp nin nasıl bi bok oladunu hala anyomusun çalıştır saksıyı adamlar dindi şeydi kıld

yüydü milleti söürüyolar sallak lara 1 yeriyolar kendileri 5 kazanyolar adam babalar gibi satarım

ananda al gir şehite kellem diyolar halkı adam züküne bile takmyo ayrıca altın konusuna gelince

http://www.showtvnet.com/haber/politika/28052008/akp_oy.shtml

adam sizi ayakta 40 züküyo haberiniz yok

edit: dış güçlerin bu olayı provake etme ihtimali yüksek

SEMPER PARATUS
Toplam Hit: 6135 Toplam Mesaj: 47