22 Temmuz Oyları Boş Araziden Çıktı
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
sadece sizin o zavallı halinize acıyorum ve gülüyorum
-----------------------------ben de senin zihniyetindekilerin arsalara attığı oy pusulalarına bakıyorum ve sana acıyorum ama gülemiyorum.
-
ben akp lilerin dini siklediğini sanmıyorum.sadece sömürüyorlar.bu zaten Atatürk zamanında kurulan ilk muhalefet partisinden bu zamana kalmıs bir miras.Hatırlarsınız "dine saygılıyız"diye propaganda yapıp kapatılmışlar.okumuşsunuzdur.Akp şöyle böyle ama adamlar nasıl sömürülür millet çok iyi biliyor.Ama korkmayın öyle akp din devleti kurucak şeriat getircek ileride diyenlerden.ben seçimlerden sonra akp ye oy veren 7 kişiyle konustum.2 tanesi morondu babam verdi bende verdim dedi ama diğerleri beden öğretmenliği kontejyanları artırılcak atamam yapılcak gibi şeyler söyledi.alınlar bilmem kaç bin azaltılmıştı :)
son olarak akp nin yaptıgı külliyen şerefsizlik.bu insanlara odun kömür vermeyin.iş olanağı sağlayın kendisi kazansın.hayatı üretsin.
-
uplamamak için mesja atmamıştım siyasette de tartışmayacağımı söyledim fakat bilin bakalım avukat tanıdığımla bu olayı konuşruken ne dedi ?
Eğer o oyları araziye chpliler koymuşsa büyük suç.
Sahtecilik arkadaş bu.Admalar bunun altına girer mi ? -
Çoooookk komik. :)
-
Tamam haklısınız...
Bi daha seçim olsun abi :|
Bu kez %50 yi aşmazsa o zaman xD
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Tamam haklısınız...
Bi daha seçim olsun abi :|
Bu kez %50 yi aşmazsa o zaman xD
-----------------------------ozaman ne ? devamını getır
yalnız fener sevılla konusundakı gıbı yapıcaksan hıc atıp tutma hacı
yapamayacaqın seylerı solemıcen aklında olsun
-
O zaman bende akp'nin oyları çaldığını kabullenirim.
Yani o zamanı bul. Sen ne çıkardınsa?
Ama alıcak kafanı yorma sen. En azından yine tek başına iktidar olacak yani :)
Gerçekler acıdır :p
-
chp'nin asparagasıdır kesin.adamlar kendi şizofren dünyalarında yaşıyolar öylece..
pusulaları chp koymuştur eminim..nasılda oluyo gidiyo chp buluyo.mhp yada dtp bulamıyo nedense ilginçç..
-
hocam oyları çaldı çart etti curt etti olan oldu şuanda değiştirebileceğimiz hiçbirşey yok geçmişte aldığı oy için birşey demeyeceğim ancak gelecekteki seçim için birkaç şey söylemek istiyorum
öncelikle akp ilk seçimlerinde din dedi şu dedi bu dedi oyları aldı kazanmasındaki tek sebeb buydu fettoşun devamıydı milleti çok güzel kandırdılar oy verenlerin büyük bir çoğunluğuna bişey diyemiyorum çünkü adamların çoğu cahil hayatlarında çoğu internet görmemiş bizim gibi imkanlara sahip değiller ki bunların köklerini araştırsınlar! kaldı ki ellerinde internet olsa da kaç kişi fetonun tayyoşun güloşun geçmişini inceliyo ikinci olarak kömür dağıttı şu oldu bu oldu insanlar aç bir durumdalar yardıma muhtaçlar napsın? doğudaki aşiret lideri ile anlaşıp adamın işini yaptırdıktan sonra o aşiretten adam olan cıksın da farklı bir oy atsın adamı yaşatırlar mı sanıyorsunuz? ayrıca bir sebep daha vardı millet sürekli olarak partilerden tecavüze uğrayıp durdu insanlar yeni bir parti yeni bir yüz peşindeydi ki tayyoş tam bu sırada piyasa yaptı! ben bir chp li olarak şunu söylüyorum şu zamana kadar kim geldiyse kendi yandaşlarının çıkarlarını gözetti doğudaki şuradaki buradaki halk umurlarında olmadı (yanlış anlamayın doğulu bir şehirden değilim onları da yadırgamıyorum!)...
gelelim icraatlarına adam iktidara geldi orayı saattı burayı saattı ordan borç aldı cart etti curt etti bişeye zam yapmadı milletin gözünü boyadı... milletten kastım belirli bir bölüm... satılanların gerçekte bizim ne kadar işimize yaradığını bilmeyen adamlar sallamadı halbuki bu şirketlerin gelirleri iyiydi çalışanları için ekmek kapısıydı bunları düşünen olmadı... bu işten en fazla canı yanan calışanları oldu... ikinci seçimlere yaklaşılırken zamların olmaması şu bu bu kesimi mest etti bunun içinde kuzenimin kocasıda yer almaktaydı kendisi ile geçen bir konuşmamızda ben çiftçiyim mazota zam yapmadı gübreye zam yapmadı çiftçiyi korudu dedi! çiftçiyi korumaktan kastı gübre ve mazota zam olmamasıydı... gel gelelim ikinci secim kapıya dadandı ve akpye oy verdi nitekim akp %47 oy aldı bununla ilgili birçok söylenti çıktı oylar değiştirildi şu oldu bu oldu die ama kimse kanıtlayamadı...
ikinci seçimlerden sonra gelen yüksek zamlar milletin büyük bir çoğunluğunun gözünü açtı kuzenimin kocası ki koyu akpliydi ilk seçimlerden sonra akpye laf ettirmezdi şimdi 7 süslalesine tecavüz ediyor... neden mi bu kadar zam geldi çünkü ülkede satılacak birşey kalmadı üstelik ülkeye gelir getirecek bişey de kalmadı eee peki nasıl bu hazine kasası dolacak dayanın zamlara...
şu akpyi savunan arkadaşlara hiçbir sözüm yok kendi tercihleridir akplilerin ülkeyi bölmeye calıştığını söylesek de özellikle tbt üyelerinin içindeki akpliler kesinlikle böyle bir çaba içerisinde değildir ki benden bile daha çok vatanı korumaya calışıyor olabilirler ancak onlara tek bir tavsiyede bulunacağım ya da beni bir kardeş olarak görürlerse kendilerinden birşey rica edeceğim tayyoşun fettoşun ve güloşun gençliklerinde verdikleri demeçlere baksınlar, satılan şirketlerin yıllık gelirlerini satılan ücretleri ile karşılaştırsınlar, ülkenin dış borcunun dönemsel artışlarına baksınlar... işte o zaman akpyi sevmeyen insanların neden sevmediklerini anlayacaklar...
benim akpye karşı olmama gelince sanmayın ki dinci die karşıyım... isterse ataist olsun umrumda bile olmaz ki Kuran-ı Kerim'den de bildiğimiz üzere din Allah ile kul arasındadır üçüncü kişiler giremez... benim gıcık aldığım olay ülkeme yaptıkları, milletimin bir odun parçasına muhtac olacak duruma gelmesinden dolayı, dini alet etmesi ve bu bağlamda milleti gruplaşmaya yöneltilmesinden dolayı karşıyım yoksa ne gibi bir problemim olabilir ki
yazdıklarım içerisinde daha birçok eksik var bende biliyorum ancak vaktim ancak bunu yazmaya yetti hepinize saygılar...
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------chp'nin asparagasıdır kesin.adamlar kendi şizofren dünyalarında yaşıyolar öylece..
pusulaları chp koymuştur eminim..nasılda oluyo gidiyo chp buluyo.mhp yada dtp bulamıyo nedense ilginçç..
-----------------------------o halde chp liler feci halde ceza alır :)