22 Temmuz Oyları Boş Araziden Çıktı
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------chp'nin asparagasıdır kesin.adamlar kendi şizofren dünyalarında yaşıyolar öylece..
pusulaları chp koymuştur eminim..nasılda oluyo gidiyo chp buluyo.mhp yada dtp bulamıyo nedense ilginçç..
-----------------------------o halde chp liler feci halde ceza alır :)
hacı neye göre karar verdin? belki de adamların dediği doğru akp işidir onlar ceza alırben doğrunun yanındayım bunu yapan her kimse (akp oyları attı ise ya da chp akpye p*clik olsun die yapıosa) o her oy katlanıp katlanıp makatta yer bulsun...
-
konpicyus bunu yazdı:
sadece sizin o zavallı halinize acıyorum ve gülüyorum
Boşa açılmış bir üyelik tahribata en ufak bir faydan olmadığı gibi topaklara yazdığın saçma ve tartışma çıkartacak derecede yorumlarınla bir çok düşman edindin zaten . Senin gibi bir çok akplininde yaptığı gibi boş boş konuşuyorsun . Ülkeyi parsel parsel satıyorlar siz hala akp,tayyip,abdullah diyorsunuz ama sorduğumuz zamanda ben vatanımı hepinizden çok seviyorum demeyi biliyorsunuz.sen bize acıyıp gülsen ne yazar ... takan var sanki seni
-
crafty bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------chp'nin asparagasıdır kesin.adamlar kendi şizofren dünyalarında yaşıyolar öylece..
pusulaları chp koymuştur eminim..nasılda oluyo gidiyo chp buluyo.mhp yada dtp bulamıyo nedense ilginçç..
hacı neye göre karar verdin? belki de adamların dediği doğru akp işidir onlar ceza alırben doğrunun yanındayım bunu yapan her kimse (akp oyları attı ise ya da chp akpye p*clik olsun die yapıosa) o her oy katlanıp katlanıp makatta yer bulsun...
-----------------------------Eğri oturalım doğru konuşalım..Akp'nin oy oranı bi araziye atılmış olan oy pusulalarıyla değişiyo mu? Hayır değişmiyo?Chp'nin ruhunda var böyle şeyler..Dinlenme mevzusu da böyleydi hatırlarsınız..Şizofren oldu hepsi..
-
Ah bu tartışmalar.........
-
adamlar da salak :/ yakmadılar ortalığa saçtılar sadece komik...
-
crafty bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------hoca diyorum ki bu iş eğer sahtecilikse chp feci halde oy alur..Hangi insan bu riskin atına girer ki ?Akp diktatörlük ile herkezi yamulturken birde iftira atarak ecellerine mi susadı bu chpliler ?