250K Hayranlı Facebook Sayfasına Reklam Alınır
-
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı burdan para kazanılıyorsa ben 2 günde 1000K lı sayfa oluştururm valla....
Hatta çeşit çeşit bile oluştururum....
-----------------------------1000k mı ? :D
-
Bazı yorumlar gerçekten çok çirkin. Ticaret ticarettir arkadaşlar önemli olan bunu hakkınla yapmandır.
Benim burdaki sayfamdan bir bağlantı atmam siteye minimum 2k ,3k tekil hit getirir.
-
bu işin duayenlerınden bırısı olarak şunu dıye blırım kı böyle bir piyasa cidden var. hea durum şudur kı reklam verdınız mı yuzde 99 ıhtımalle dönüş falan olmaz hayran sayfası ıse iş değişir tabi gruplar fıss. grupta tek reklam yolu etkınlık oluşturarak mıllete mesaj atmak ancak onunda döneri pek yok. bana kalırsa gereksız bır sey bu yuzden de bıraktım işi yok denemk isterim dıyorsanz buyrun deneyın. ( hayran sayfasında getırı olabır-lır kesın olmamakla birlikte olabilitesi var ama şunu da unutmamak gerek reklam verılen grup , hayran sayfası tek şikayette bloke olur o yuzden uzun surelı yerıne kısa süreli rteklam grişimşnde bulunmak daha mantıklıdır .... )
-
LinkinMeTiN bunu yazdı:
Bazı yorumlar gerçekten çok çirkin. Ticaret ticarettir arkadaşlar önemli olan bunu hakkınla yapmandır.
Benim burdaki sayfamdan bir bağlantı atmam siteye minimum 2k ,3k tekil hit getirir.
Lafın banaysa hoca, benim senle bi alıp veremediğim yok, paranı kazan hayırlı uğurlu olsun, ben senin konuyuda piç etmem merak etme, ama ordan para kazanılabileceği hiç aklıma gelmememişti.
Ki ciddiyim, feys ahalisyle arama iyidir severler beni keratalar......
-
drexler bunu yazdı:
bu işin duayenlerınden bırısı olarak şunu dıye blırım kı böyle bir piyasa cidden var. hea durum şudur kı reklam verdınız mı yuzde 99 ıhtımalle dönüş falan olmaz hayran sayfası ıse iş değişir tabi gruplar fıss. grupta tek reklam yolu etkınlık oluşturarak mıllete mesaj atmak ancak onunda döneri pek yok. bana kalırsa gereksız bır sey bu yuzden de bıraktım işi yok denemk isterim dıyorsanz buyrun deneyın. ( hayran sayfasında getırı olabır-lır kesın olmamakla birlikte olabilitesi var ama şunu da unutmamak gerek reklam verılen grup , hayran sayfası tek şikayette bloke olur o yuzden uzun surelı yerıne kısa süreli rteklam grişimşnde bulunmak daha mantıklıdır .... )
-----------------------------sayfayı inceledim. Zaten Hayran sayfası. Genel olarak bilinen bi sayfa reklam verecekler için.
-
video öncesi ve sonrası reklam nasıl koyacaksın? açıklarsan düşünürüm..
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------şöyle bir açıklama getireyim. xx linkin sayfadan paylaştığım zaman o kadar hayranın profiline düşcek bu link yani 255k kişinin profiline. Bunun mutlaka %99 geri dönüşü falan olmaz. ama reklam yapılan ilgi çekici bir siteyse baya bi ilgi çeker diye düşünüyorum. Dediğin gibi denemekte fayda var ;)
-
şu işin detaylarını pm atarsan, ciddi ciddi düşünebilirim.
-
ya k ne arkadaş ya.Gidin o zaman ingiliz forumlarında k deyin, reklam alın.
-
Hocam sayfanın adresini detaylarla beraber PM atsana bağlantı paylaşımını düşünüyorum.