250K Hayranlı Facebook Sayfasına Reklam Alınır
-
ya hocam biri bu facebook sayfalarında başarıya ulaşma formülü gibi bir döküman hazırlayabilir mi?
napıyonuz da binlerce hayran oluyo ?
vatan millet sakarya desekte fazla gitmiyo tıkanıyo bi yerde :D
bunun tekniği nedir ?
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
ya hocam biri bu facebook sayfalarında başarıya ulaşma formülü gibi bir döküman hazırlayabilir mi?
bunun tekniği nedir ?
-----------------------------ŞOK ŞOK ŞOK %100 CALISIYOR PROFILINIZE KIMLER BAKMIŞ :D
%100 ÇALIŞIYOR / PROFİL SAYFANIZI RENKLENDİRİN
vs.
-
RootB bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
bunun tekniği nedir ?
-----------------------------ŞOK ŞOK ŞOK %100 CALISIYOR PROFILINIZE KIMLER BAKMIŞ :D
vs.
-----------------------------listemde 1000 küsur kişi vardı her bu pok davetiyeyi yollayanı sildim.şu anda 150-200 kişi anca var..
en yakın arklardan geldi onları da sildim engelledim acayip sinir ediyo palavra olduğunu anlayamayan zekaların feyste işi ne :D
-
ats30 bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
bunun tekniği nedir ?
vs.
-----------------------------listemde 1000 küsur kişi vardı her bu pok davetiyeyi yollayanı sildim.şu anda 150-200 kişi anca var..
en yakın arklardan geldi onları da sildim engelledim acayip sinir ediyo palavra olduğunu anlayamayan zekaların feyste işi ne :D
TBT'den bi kaç kişi beraber açsak yeni sayfa iyi iş yapar.Edit: Bu projeye varım diyen bir adım öne çıksın.:
-
bak sen şu işe =) talep varmı yoksa millet kuyruğamı giriyor ?
-
r10da sat hocam kapış kapış gidiyor
-
Herşey Ticarete dökülmez ki bu ne yaa bu avatara ve imza alanına reklam almak gibi bir şey gerçi onuda yapanlar var
şu facebook a iyiki üye değilim böyle saçma şeylerede şahit olacaktım adamlar vatan millet sakarya diye grup açıyor sonra ismini değiştirip reklam satıyor
Konuyu açan arkadaşa demiyorum bir kaç kere daha şahit oldum böyle şeye -
SeRDaR bunu yazdı:
Herşey Ticarete dökülmez ki bu ne yaa bu avatara ve imza alanına reklam almak gibi bir şey gerçi onuda yapanlar var
şu facebook a iyiki üye değilim böyle saçma şeylerede şahit olacaktım adamlar vatan millet sakarya diye grup açıyor sonra ismini değiştirip reklam satıyor
Konuyu açan arkadaşa demiyorum bir kaç kere daha şahit oldum böyle şeye
-----------------------------haklısın hocam millet profilini ziyaret etsinler diye grup açıyor sonra ismini değiştiriyor ama açılan gruplardan hiçbirşekilde reklam yapamazlar.
benim bahsettetiğim sayfa arkadaşlar 256.000 kişinin profiline düşüyor gönderdiğim link
-
tolgasen bunu yazdı:
r10da sat hocam kapış kapış gidiyor
-----------------------------ordan 'da devam ediyor hocam.
Konu Güncel
-
ilgi çekici ilerde benim sayfamda o sayılara gelicek inşallah. bu arada hazır konu açılmışken birisi bana r10 davetiyesi atabilir mi ?