250K Hayranlı Facebook Sayfasına Reklam Alınır
-
LinkinMeTiN bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
Herşey Ticarete dökülmez ki bu ne yaa bu avatara ve imza alanına reklam almak gibi bir şey gerçi onuda yapanlar var
şu facebook a iyiki üye değilim böyle saçma şeylerede şahit olacaktım adamlar vatan millet sakarya diye grup açıyor sonra ismini değiştirip reklam satıyor
Konuyu açan arkadaşa demiyorum bir kaç kere daha şahit oldum böyle şeye
-----------------------------haklısın hocam millet profilini ziyaret etsinler diye grup açıyor sonra ismini değiştiriyor ama açılan gruplardan hiçbirşekilde reklam yapamazlar.
benim bahsettetiğim sayfa arkadaşlar 256.000 kişinin profiline düşüyor gönderdiğim link
-----------------------------biraz gercekci ol.
256.000 kısının profılıne degıl anasayfasına gonderebılırsın baglantıları
ama hepsı aynı anda bunları goremez.
sonucta bır tek senın sayfana hayran degıl mıllet.
dıger sayfalardakı baglantılarla felan arada cogu kaynar gıder kımse farkında bıle olmaz.
-
tahrıbattakılere barı beleş reklam yap :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
LinkinMeTiN bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Herşey Ticarete dökülmez ki bu ne yaa bu avatara ve imza alanına reklam almak gibi bir şey gerçi onuda yapanlar var
şu facebook a iyiki üye değilim böyle saçma şeylerede şahit olacaktım adamlar vatan millet sakarya diye grup açıyor sonra ismini değiştirip reklam satıyor
Konuyu açan arkadaşa demiyorum bir kaç kere daha şahit oldum böyle şeye
-----------------------------haklısın hocam millet profilini ziyaret etsinler diye grup açıyor sonra ismini değiştiriyor ama açılan gruplardan hiçbirşekilde reklam yapamazlar.
benim bahsettetiğim sayfa arkadaşlar 256.000 kişinin profiline düşüyor gönderdiğim link
-----------------------------biraz gercekci ol.
256.000 kısının profılıne degıl anasayfasına gonderebılırsın baglantıları
ama hepsı aynı anda bunları goremez.
sonucta bır tek senın sayfana hayran degıl mıllet.
dıger sayfalardakı baglantılarla felan arada cogu kaynar gıder kımse farkında bıle olmaz.
-----------------------------arkadaşım ben herkes aynı anda görcek diye birşey dedim mi ? o kadar kişinin profiline düşüyor dedim.
-
sürekli mesaj gönderen gruplarda hoş olmuyor. ayrıca bi kere üye olan da bida zor uğrar o sayfaya ne de olsa paylaşttın videolar anasayfada gözüküyor nie bida girsin ki?
-
rebellisch55 bunu yazdı:
sürekli mesaj gönderen gruplarda hoş olmuyor. ayrıca bi kere üye olan da bida zor uğrar o sayfaya ne de olsa paylaşttın videolar anasayfada gözüküyor nie bida girsin ki?
-----------------------------sürekli paylaşım ve mesaj göndermediğimiz için bu dediğin bnm syfa için geçerli değil hocam. videosu konusu ise her zaman farklı videolar paylaştığm için sorun yok ;)
-
Varsa satan böyle grup haberleşelim :)
-
Toma2Gm bunu yazdı:
250K ne oluyor? benim abimin 215,000 kişilik sayfası var o kaç ka?
-----------------------------215 k :D
-
satışlar devam etmektedir
-
Corynboy bunu yazdı:
250K ne türkçe konuş batırdı senin gbiler güzel türkçeyi yuhhhhhhhh sana :(
-----------------------------Gerizekalımısın hoca? net aleminde kullanılan terimler bunlar, türkçe ile alakası yok.Gerçi banlanmış hıyar boşa konuşuyorum.
-