29 Ekim Cumhuriyet Bayramı , Bu Büyük Günde 1 Sayfa Bile Yer Vermeyen Gazeteler YAZIKLAR OLSUN
-
zaman logo yaparak kutlamış gazoz kapağına benziyor logo :/
-
ne mal olduğu isimlerinden belli zaten sadece tarak gazetesi nasıl bir hainlik yapmı$ diye baktım gerisine bakmaya bile gerek yok..
-
Fanatik ve Fotomaç boş gazete zaten geçtim onları.
Diğerlerininde tutumu belli şimdi burda küfür etmek istemiyorum.
-
böyle haberlerden fırsat bulamıyorlar
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
istanbulda eskisi gibi bayrakta asılmamıştı evlere sokaklara
-----------------------------istanbulun her yerini gezdin herhalde bayrak asılmışmı asılmamışmı diye
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------istanbulun her yerini gezdin herhalde bayrak asılmışmı asılmamışmı diye
-----------------------------evet mecidiyeköy beşiktaş esenyurt gaziosmanpaşa avcılar yeter mi?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Seastar bunu yazdı:
-----------------------------evet mecidiyeköy beşiktaş esenyurt gaziosmanpaşa avcılar yeter mi?
-----------------------------Adam Gezmiş Görmüş , Burayada Yazmış Eleştriyo İyide Ediyo Destek Hojam Bu Hükümetin Ben :) Çok Seviorum Ya :)
-
Cumhuriyet gazetesi oysaki ne güzel yapmış dimi bak :
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Seastar bunu yazdı:
-----------------------------Hayır yetmez. istanbulun 30 küsür tane ilçesi var. 4-5 tane ilçe gezip istanbulda eskisi gibi bayrak asılmamış diyemezsin Ben bugün dükkana gelirken türklüğümden tekrar tekrar gurur duydum. Kürt açılımındanmıdır , bir tepkimidir bilemem ama ilk defa evlerde , iş yerlerinde bu kadar çok bayrak gördüm gözlerim doldu.
-
sen işyerine giderken gördügün 1 tane semtten bahsediyorsun ben istanbulun en büyük ilçelerinden hangisi kıstas?