29 Ekim Cumhuriyet Bayramı , Bu Büyük Günde 1 Sayfa Bile Yer Vermeyen Gazeteler YAZIKLAR OLSUN
-
ülke işgal edilmiş siz neyi tartışıyorsunuz ya
-
cumhuriyet de tam sayfa vermiş abim hemde iğnelemeyle
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Seastar bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------
istanbulda eskisi gibi bayrakta asılmamıştı evlere sokaklara
-----------------------------istanbulun her yerini gezdin herhalde bayrak asılmışmı asılmamışmı diye
-----------------------------evet mecidiyeköy beşiktaş esenyurt gaziosmanpaşa avcılar yeter mi?
-----------------------------hoca bende gopdayım şimdi balkondan sağa sola baktım 15 tane bayrak saydım.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Seastar bunu yazdı:
-----------------------------istanbulun her yerini gezdin herhalde bayrak asılmışmı asılmamışmı diye
-----------------------------evet mecidiyeköy beşiktaş esenyurt gaziosmanpaşa avcılar yeter mi?
-----------------------------hoca bende gopdayım şimdi balkondan sağa sola baktım 15 tane bayrak saydım.
-----------------------------istanbulda HİÇ bayrak asılmamıştı demiyorum tekrar okursanız ESKİSİ GİBİ ibaresi var
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye Denilen , Türk Denilen Bişi Kalmıyacak 15-20 Seneye Kadar... Bu Sözümüde Buraya Yazarım...
yanlış bir inanış, güzel paylaşım yapmışsın tebrikler ama bu sözü yakıştıramadım, inancımızı yitirirsek elbet kalmaz ama buna izin vermeyecek olan yine bizleriz..
sözcü gazetesi güzel iş yapmış bu arada..
-
cumhuriyet gazetesini es geçmişsin_?
-
@ o6u2
Hojam Ben Şimdiki Hal ve Harekete Göre Yorum Yaptım Eyw. Sağol ama yani görüyorsun Hükümeti :S@HyKo
Hojam Gözümden Kaçmış. K.bakmayın. İnadına Siz Ekleyin Mesaj Olarak Sayfayı. -
Gazeteler harici; televizyonlarda canli yayin sadece TRT yemi ait? obur kanallar neden sadece haberlerde kisa olarak geciyorlar, sanki bir habermis gibi? onlarda yayin yapamazlarmi?
-
Cumhuriyet gazetesi superdi
-
Cumhuriyeti unutmuşsun :) tam sayfa bulmaca var :)