29 Ekim Cumhuriyet Bayramı , Bu Büyük Günde 1 Sayfa Bile Yer Vermeyen Gazeteler YAZIKLAR OLSUN
-
Usta posta alıp 3 tam sayfa yarı çıplak karılarla kim kime ne yapmıs o bundan ayrılmış o gece surda yakalanmış gibi haberlerimi okuyacan... gecen bi posta aldım Toplamda 5 sayfa magazin 2 sayfa cinsellikki (bu tam komedi) 3 sayfa spor (yalan yanlış alakası yok) , geri kalan reklam zaten... 1 sayfa sosyal güvenlik reformu ile ilgili 1 sayfada ekonomi bide anasayfa ki yarısı boş iş. Yaw koskoca postada adam gibi okunacak 2.5 3 sayfa var oda oda eğer emekli değilseniz 2 :)
Sözcü iyidir ama
-
Akşam gazetesinide tavsiye ederim. okunabilecek bir gazetedir.
-
http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fanatik
bayramımız yazmış diğerleri bayramınız :|
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------ülke işgal edilmiş siz neyi tartışıyorsunuz ya
-----------------------------
yuh -
Atamın kemikleri sızlıyor yazık şu günkü halimize çok yazık..
edit : star gazetesinde hiç mi yer vermemiş yoksa ben mi yanlış görüyorum ?
-
istanbulda kutlama yapılacakmı biliyormusunuz
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------Atamın kemikleri sızlıyor yazık şu günkü halimize çok yazık..
edit : star gazetesinde hiç mi yer vermemiş yoksa ben mi yanlış görüyorum ?
-----------------------------Ah be benim güzel kardeşim :) türkiye bitti kardeşim bitti. :)
-
valla ne diyim bbilemiyorum
1 saat önce dısarda yemek yicem türk bayragı dagıtıyorlar birisi yere düşürmüş bayragı yanından insanlar geçiyor kimsenin aldırış ettiği yok kadının biri yanındakine bak bayrak düşmüş yere diyor sonra yoluna devam ediyor sonrasında daha fazla dayanamadım gittim aldım yerden bayragı ülke nereye gidiyor valla bilmiyorum
çok yazıkk...
-
ulan şu kutlamaları 5 yıldan beri canlı izleyemedim
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------valla ne diyim bbilemiyorum
1 saat önce dısarda yemek yicem türk bayragı dagıtıyorlar birisi yere düşürmüş bayragı yanından insanlar geçiyor kimsenin aldırış ettiği yok kadının biri yanındakine bak bayrak düşmüş yere diyor sonra yoluna devam ediyor sonrasında daha fazla dayanamadım gittim aldım yerden bayragı ülke nereye gidiyor valla bilmiyorum
çok yazıkk...
-----------------------------dediğin gibi türk bayrağı yere düşüyor aldırış eden yok..
Türkiye toprakları üstünde yaşıyoruz ama adam akıllı türkçe konuşan yok :@