2.El Max 22 Bin Tl Bütçeye Araba Arıyorum
-
Bi abi çin malı diyip geçmeyin güzel ve konforlu arabalar demişti oradan beri hep aklımda.
Küçük dediğin için bu linki attım hocam
Geely ve chery lere bakabilirsin ucuz ve güzeller sanırım :)
Edit büdüt:
Birde bu var arka koltuklarda ekran bile varmış :)
OdiN tarafından 26/Eki/14 03:34 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam jazz kullanmadım ama, aracımı sattıktan sonra i20 kiraladı bi arkadaş bikaç gün onu kullandım zerre güven vermiyo insana bence alınmaz :)
-
hacı wolkswagen denk getir birtane. saçma sapan marka alma.
yol gidecek araba al paranı hapsedecek araba değil.
-
csr288 bunu yazdı
kaan az sabret kışa doğru al kışın piyasa bi nebze düşer .
yaris bak bence hem yakıt hemde park yerınde fazla sorun yaşamazsın
aynen yarislerde çok iyimiş, abi ben düşeceğini çok zannetmiyorum fiyatların
-
Sharp bunu yazdı
60 000 km 'de pert kayıtlı 2010 hyundai accent'im var istersen satıyım sana 21.000 tl :D 4 tanede yeni lastik aldım kontinental 600 tl verdim :d 1.4 tüplü az yakıyor çok kaçmıyor :d
not : aracın gerçek pert kaydı yok önceki sahibi ekspertize para verip ayırtmış oç ağaca çarpma :D gören usta pert olduğuna inanmıyor zaten :d
değişik bir hikayesi varmış abi arabanın
-
buz_mavisi bunu yazdı
bu sene bi pahalılık var bende bakıyorum ama alıcak araba yok. 200 bini geçmiş pert li olanlar bile pahalı anlamış diilim.
bu arada chevrolet avrupadan çekiliyor muhabbeti nedir bilen eden varmı? Fiyatları düşük biraz cruz 2.el 30 bine bulunabiliyor nerdeyse.chevrolet artık sadece teknik destek vericek türkiyede oda opel ile anlaşmalı bayilerde, sıfır araç satışı olmayacak.
yoksa lacetti ler felan tam alıncak arablar yani.:D
-
tam benim konum , almandan şaşma diyor zaten herkez.
tank gibi araba yapıyor namussuzlar.
-
hocam sorabileceğin en son yere sordun bu soruyu.
zira tahribatta arabadan anlayan insan sayısı az.
bunu bir çok konuda gördük.
-
i20 yada jazz ı boşver bence hocam. pololara bakabilirsin 2006-2007 22bin civarına
edit: kilometre biraz yüksek olur sadece.
yok diyosan puntolara bak derim
tuncaxxz tarafından 26/Eki/14 13:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Neden buraya bakmayı denemiyorsun? http://www.sahibinden.com/otomobil?price_min=22000&price_max=22000
Bence burdan bak beğen modele karar ver ondan sonra : X model almayı usnuyorum kullanna var mı , yorumları vss dıye degerlendır ...
Söyledıgın meblag (22.000) çok arac var ve herkezın zevkı başka başka ...