2.El Max 22 Bin Tl Bütçeye Araba Arıyorum
-
...
Florenzi tarafından 26/Eki/14 16:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Hyundai accent era (Al keyfine bak)
-
Yeni konu açmayayım. Benimde 30-33 bin arası bütçem var ve c sınıfı 2. el hb araç arıyorum.
Focus, Golf 5, Astra, Leon hb tercihlerim.
Jetta ve Civic sedan tercihlerim. Hangisini önerirsiniz?
-
qoqo bunu yazdı
Yeni konu açmayayım. Benimde 30-33 bin arası bütçem var ve c sınıfı 2. el hb araç arıyorum.
Focus, Golf 5, Astra, Leon hb tercihlerim.
Jetta ve Civic sedan tercihlerim. Hangisini önerirsiniz?
Fiestalarada bak hocam kilometreside dusuk oluyor
Ama jettadan sasma derim sonucta vw marka ama kilometresi yuksek olur biraz
-
beyler yeminle araba yok şuara fiyatlar gereksiz uçuk...
-
yılbaşıda yaklaştı bide ötv bindirirler dahadamı şişicek fiyatlar ?
-
buz_mavisi bunu yazdı
yılbaşıda yaklaştı bide ötv bindirirler dahadamı şişicek fiyatlar ?
%5 falan ötv diyorlar hocam , millet arabasını satmıyor çünkü alıcak araba cidden yok olanlarda sıkıntlı
-
Aylardır araba değiştirecem, sahibinden.com'la akraba olduk, ince elemekten midir nedir hakkaten bulamadım gönlüme göre.
Bence de fiyatlar anlamsız şekilde yüksek.
-
araç sahipleri galerilerden çok fiyat istiyolar,aylardır sahibinden'deyim bi kaç kişiyi sövmek için aradım adama niye bu kadar fiyat yazıyosunuz diye soruyorum napiyim piyasa böyle cevabı veriyo,sahibinden.com bu konuda bi dezavantaj yaratıyo, aracın ederinden en az 3-4 bin fazla yazıyo insanlar
-
Tnrsk bunu yazdı
araç sahipleri galerilerden çok fiyat istiyolar,aylardır sahibinden'deyim bi kaç kişiyi sövmek için aradım adama niye bu kadar fiyat yazıyosunuz diye soruyorum napiyim piyasa böyle cevabı veriyo,sahibinden.com bu konuda bi dezavantaj yaratıyo, aracın ederinden en az 3-4 bin fazla yazıyo insanlar
arabam . com ile karşılaştırdım bariz arada 2-3 bin fiyat oynuyor bende 2 aydır akrabayım siteyle. Kışı bekliyorum belki biraz iner diye.
2-3 yaşında arabalar 100 binlerde km anasını satim nası yapdınız o kadar yolu. Hayır bide komik olan çamurluk değişti pert kaydı var muhabbetini hiç anlamış diilim.