2.El Max 22 Bin Tl Bütçeye Araba Arıyorum
-
Tnrsk bunu yazdı
araç sahipleri galerilerden çok fiyat istiyolar,aylardır sahibinden'deyim bi kaç kişiyi sövmek için aradım adama niye bu kadar fiyat yazıyosunuz diye soruyorum napiyim piyasa böyle cevabı veriyo,sahibinden.com bu konuda bi dezavantaj yaratıyo, aracın ederinden en az 3-4 bin fazla yazıyo insanlar
3 4 aydır opel vectra bakıyorum sahibindende, degil 3- 4 , 7 -8 bnlira koymus pezevenk fırsatçı araba satmaktan başka herşeyi benimsemiş acaba 4 5 lira kar yaparmıyımcı serefsizler , bugun gittim araba pazarına, aynı yuksek fiyat çeken birine hemende internet fiyatına uyum sağlamışsın , bu arabanın ederi bu niye fazla istiyorsun dedim adam şansımı deniyorum diyo ulan bunun adı bu mu yani resmen dolandırıcılık bu 24 000 luk araba 30 500 olmus . Kendi arabamı değerinde satiyorum bu sefer millet şüpheyle yanaşıyo niye bu kadar ucuz diye o kıvama gelmişler yani :/
-
JiggSaw bunu yazdı
Neden buraya bakmayı denemiyorsun? http://www.sahibinden.com/otomobil?price_min=22000&price_max=22000
Bence burdan bak beğen modele karar ver ondan sonra : X model almayı usnuyorum kullanna var mı , yorumları vss dıye degerlendır ...
Söyledıgın meblag (22.000) çok arac var ve herkezın zevkı başka başka ...başlığı okuyup ilk mesajı okumayanlardanmısın, yoksa her 2 cümlede bir hafızanı mı yeniliyorsun?
-
bende pazara çıkıcaktım bugün ama inanın hiç hevesim yok bitirdi beni bu piyasa,adam pert kaydı vardır'ı normal arabanın standart donanımıymış gibi söylüyo hiç çekinme yok fiyata bakıyorum temiz olanından 1-2 bin düşük yazmış, ötv zammı gelicek diyolar bende kışın alırım diyodum ama böyle giderse yılbaşından sonra fiyatlar hepten yükselicek
-
kazasker1 bunu yazdı
Aylardır araba değiştirecem, sahibinden.com'la akraba olduk, ince elemekten midir nedir hakkaten bulamadım gönlüme göre.
Bence de fiyatlar anlamsız şekilde yüksek.
bi ben değilmişim :D
-
FOXXLY bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Aylardır araba değiştirecem, sahibinden.com'la akraba olduk, ince elemekten midir nedir hakkaten bulamadım gönlüme göre.
Bence de fiyatlar anlamsız şekilde yüksek.
bi ben değilmişim :D
bizde öyleyiz hacı 3 4 aydır araba arıyorum böyle bişey yok
-
Madem araba konusu devam ediyor, bu konuyu da yukarı çıkaralım :)
30-33 bin arası bütçe için ne önerirsiniz?
-
hocam 2006 clio 3 ten gayet memnunum yakıt az sorunsuz masrafsız tavsiye ederim
-
qoqo bunu yazdı
dizel hyundai i20 yada honda civiclerden bakabilirsin hocam
-
qoqo bunu yazdı
ww jetta sanırsam yarın alıcaz