2.Kardak Krizi Olur Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    dibimizdeki, bağırma mesafesindeki adanın yunan adası olmasına kılım arkadaş, bu işin kabahati italya'ya aittir bilen bilir..

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

arkadaşlar o kadar küçümsemeyin adamlar 15 miyon nufüslu olabilir şimdi bir düşünün yaklaşık 5 10 yıldır yunanlar hiç bir tehdit olmadığı halde güney kıbrıs ve yunanistanda müthiç bir silahlanma içerisindeler hattaa güney kıbrıs boyutuna göre dünyada en fazla silahlanan ülke oldu daha yeni 45 tane alman tankı aldılar..ve yunanlar onlar dahada fazla ilerletip hem karada hem denizde gidebilen asker taşıma araçlarından sipariş ettirmişler daha yeni amerikaya..şimdi bu olanlar silahlanma falan diyelimki bunlara karşı koyduk eze eze adaları falanda işgal ettik..peki pkk illeti ne olacak eğer bir savaş olursa emin olun içimizde yaşayan pkklılarda ayaklanma çıkarır benim mahallemin bitişiğinde haydar diye bir mahalle var orası bir pkk yuvası..şimdi bildiğim kadarıyla Türkiyenin hazırda 2  3 milyon askeri var bunların bir kısmını trakya bir kısmını ege bir kısmını akdeniz bölgesine(kktc yi saymıyorum) konuşlandırdır..doğudaki pkklı artışına karşıda bir şeyler yapmak gerekecek ve gene Türkiye büyük bir savaş durumunda (ki bu savaş gerçekleşirse büyük olur) yaklaşık 10 milyon kadar asker toplayabiliyor.bu toplama sonucu içimizdeki pkklı sürüleri emin olun anamıza bacımıza bekçilik yapmayacak..ve biz bu savaşı kazansak bile Türkiye içindeki büyük kıyımı gerilemeyi kimse tahmin bile edemez..elbette bende adaların alınmasını akdenizin hakimi olmayı yunanlara bir ders daha vermeyi isterim ama şu zamanda değil..yunanlar bizim önümüze yem olarak atıldı elbette bizimle mücadele edemezler ama içimizdeki elemanlarınıda yanına alan pkk ve 10 yıllık yatırımın sonucu ortaya çıkan yunanlarla savaştıktan sonra ülkemiz 10 yıllarca geriye gider..

inanın şu yunanların yaptığı şey yüzünden kuduruyorum ama umud ediyorum savaş olmaz avrupa israil amerika artık hangisiyse ki avrupa ve amerika aleni bir şekilde yunanlara silahlanmada destek oluyor(almanlardan yunanların aldığı aynı panzerlerden biz istediğimizde red cevabı aldık) yunanları bize yem olarak atıyor eğer biz yersek pkkyıda büyük bit destek bekliyor.

askerimize her zaman güvenirim bende bu devletin bir bireyi askeriyenin bir eriyim ama rakibin oyuna yedeklerle başladığını görüyorum ve kenarda ısınan aslar beni korkutuyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

o kriz i çıkartacak basiret tsk da mı akp de mi ? ne olursa olsun yinede muhtemel bi atağımızı durdurabilecek bir ordu yoktur karşımızda;iş tank ta tüfek'te değil;artık savaşlar bu kadar manuel değiller ; ki ben şöyle düşünüyorum Tsk o saha'ya tatbikat bahanesi ile saldırı bile uygulayabilir,arkadaşın birisi garip bir harita göstermiş fakat o füze koruma kalkanıdır;ki emin olun ne amerika ne de avrupa bizi karşısına alma pahasına yunanistan'ın yanında yer almazler çünkü yunanistan'ın statejik açıdan ufacık bir numarası bile yoktur;uç kısımları biraz daha zorlarlarsa kendi boklarında boğulurlar;bu arada o çok korktuğunuz kürt militanlar veya isim almış olan'ı (pkk) bir kırmızı alarm esnasında götlerindeki boku bile silemezler..şu anda sivrilmelerinin nedeni dış politika kaynaklı hem asker in hemde polisin çekimserliğidir,gerçi bir seferberlik durumunda vatansever örgütlerden ne polis e nede asker e görev düşer;çünkü Türk milliyetçileri hain kanına açtır..susamıştır..unutmayalımki başta bordo bereliler olmak üzere(en bilinenleri olduklarından isim veriyorum)birçok silahlı birim bir savaş esnasında halk'ı toparlayıp milis kuvvetler oluşturmak için kuruldular.

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bişey olmaz ellerine veririz yine giderler :P

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    la bi girip çıkalım yunanistana :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Hea valla bi girelim, tüm adaları aldıktan sonra çıkalım.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aSdFgH bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Hea valla bi girelim, tüm adaları aldıktan sonra çıkalım.

yunanları destekleyen fransa ve alamanya var

+ tüm avrupa birliği bi ambargo yersek boku yiriz :) onun içündür ki zadece sataşmalar ve ufak operasyonlarla geçen gider

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    habib_mx_tr bunu yazdı:
    Desiqner bunu yazdı:
    Ya bu yunanlarda bi nane yok ama maalesef bizim yöneticilerdede bi nane yok.2 Tane F16 Ziyarete gitse ne asker kalır ne bayrak...

O kadar kolay değil hoca, savunmasız değiller.

Yanlış anlattım galiba bu olay göz korkutma olayı Ben adadan bahsediyorum.Bizim F16'ların görünmesi bile tedirgin eder o adaçıkta anlamında :)

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

TORN bunu yazdı:

Kaligula bunu yazdı:
    olsun ordan girelim adaları da alalım elimiz değmişken dimi ama.

Hee ordan mısır ordan da finlandiya hazır elimiz değmişken o kadar kolay değil hocam :D.vesselam. 

ne alaka finlandiya :|

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    bişe olmazz.. Gerekirse gireriz yunanistanada yunanlılarada kıtayada adayada
Toplam Hit: 5055 Toplam Mesaj: 35