2.Kardak Krizi Olur Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Yunanistan sktr olup gitsin yhawww şerefsizler adiler...

Zamanında kaptırdılar toprakları yediremiyo göt herifler :@

Bizim Devlet büyüklerinde iş yok 2.  Atatürk lazım...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

mortyr516 bunu yazdı:
    -----------------------------

2. Atatürkü beklersen ohooo :)

2. Atatürk Gençliğe hitabede yazıyo 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

mortyr516 bunu yazdı:

2. Atatürkü beklersen ohooo :)

2. Atatürk Gençliğe hitabede yazıyo 

aynen yahu, Atatürkçü olduğunu iddaa eden kişiler 2. Atatürk gelmeli dememeli, bu kişiler gençliğe hitabeyi sindire sindire okumuşlar mı acaba ?

başınızdakiler gaflet dalalet ve hıyanet içinde olduğunda benden bi tane daha bulun, ya da beni diriltin yattığım yerden mi demiş Atatürk ?

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    bi bok olmaz siktirip gidecekler geri GÖKÇEADA da büyümüş biri olarak bu konuda eminim. hergün it dalaşı görürüz ama haberlere 1 tanesi çıkar kafanın üstünde kulakları yırtan uçak sesleri olur o kadar alışırsın ki sikine bile takmazsın çünkü en fazla onu yapabiliolar.

NEDEN? (soru olarak)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:

o kriz i çıkartacak basiret tsk da mı akp de mi ? ne olursa olsun yinede muhtemel bi atağımızı durdurabilecek bir ordu yoktur karşımızda;iş tank ta tüfek'te değil;artık savaşlar bu kadar manuel değiller ; ki ben şöyle düşünüyorum Tsk o saha'ya tatbikat bahanesi ile saldırı bile uygulayabilir,arkadaşın birisi garip bir harita göstermiş fakat o füze koruma kalkanıdır;ki emin olun ne amerika ne de avrupa bizi karşısına alma pahasına yunanistan'ın yanında yer almazler çünkü yunanistan'ın statejik açıdan ufacık bir numarası bile yoktur;uç kısımları biraz daha zorlarlarsa kendi boklarında boğulurlar;bu arada o çok korktuğunuz kürt militanlar veya isim almış olan'ı (pkk) bir kırmızı alarm esnasında götlerindeki boku bile silemezler..şu anda sivrilmelerinin nedeni dış politika kaynaklı hem asker in hemde polisin çekimserliğidir,gerçi bir seferberlik durumunda vatansever örgütlerden ne polis e nede asker e görev düşer;çünkü Türk milliyetçileri hain kanına açtır..susamıştır..unutmayalımki başta bordo bereliler olmak üzere(en bilinenleri olduklarından isim veriyorum)birçok silahlı birim bir savaş esnasında halk'ı toparlayıp milis kuvvetler oluşturmak için kuruldular.

usta ilk önce bir yunanların son yıllarda yaptığı yatırıma bakmanı tavsiye ediyorum.bende çok iyi biliyorum kırmızı alarm durumunda ne yapabilirler ne yapamazlar ve merak etme en az senin kadar korkusuzum pkk militanları konusunda burda dibimde bir ton var okulda okuldan atılma pahasına çok sürtüşürüz..benimde bahsettiğim şey bu biz göt korkusundan yazmadık bunları sözlerini seç emin ol en az senin kadar bu halkın çocuğuyum en az senin kadar delikanlıyım bende ama bahsettiğin bir kırmızı alarm bizi yıllarca geri götürür düşünmeden sallamayın bir ton laf kimbilir kaç gün sokağa çıkma yasağı olacak kim bilir kaç iş günü insanlar çalışamayacak bu olay bu devleti ne kadar geri getirir biliyormusun??

işler kuru delikanlılıkla çözülmüyor öyle yok öyle yaparız böyle yaparız yok bordo bereliler var biz bilmiyormuyuz ne olduğunu bak sayı vermişim her konuda istersen araştır..

+ olarak o bize karşısına alamaz yunanları(ki yunanlar zaten avrupa safındadır ) kendi safına çekmez dediğin amerikanın ve avrupanın derdi birilerini kendi safına çekmek birilerini karşısına almak değildir böyle bir savaşta yunanistanda bizde çok büyük bir krize gireriz.. yunanlar yemdir dedim bak kimse kendi safına aldığı birini yem olarak kullanmaz önümüzde bir orta doğu örneği var ne kadar küçük ülke olursa yönetimi ve sömürülmesi o kadar daha kolaydır amerikada bunu hedefler..amerika bugün çini karşısına almaya kalkmıştır bizimi alamayacak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:

o kriz i çıkartacak basiret tsk da mı akp de mi ? ne olursa olsun yinede muhtemel bi atağımızı durdurabilecek bir ordu yoktur karşımızda;iş tank ta tüfek'te değil;artık savaşlar bu kadar manuel değiller ; ki ben şöyle düşünüyorum Tsk o saha'ya tatbikat bahanesi ile saldırı bile uygulayabilir,arkadaşın birisi garip bir harita göstermiş fakat o füze koruma kalkanıdır;ki emin olun ne amerika ne de avrupa bizi karşısına alma pahasına yunanistan'ın yanında yer almazler çünkü yunanistan'ın statejik açıdan ufacık bir numarası bile yoktur;uç kısımları biraz daha zorlarlarsa kendi boklarında boğulurlar;bu arada o çok korktuğunuz kürt militanlar veya isim almış olan'ı (pkk) bir kırmızı alarm esnasında götlerindeki boku bile silemezler..şu anda sivrilmelerinin nedeni dış politika kaynaklı hem asker in hemde polisin çekimserliğidir,gerçi bir seferberlik durumunda vatansever örgütlerden ne polis e nede asker e görev düşer;çünkü Türk milliyetçileri hain kanına açtır..susamıştır..unutmayalımki başta bordo bereliler olmak üzere(en bilinenleri olduklarından isim veriyorum)birçok silahlı birim bir savaş esnasında halk'ı toparlayıp milis kuvvetler oluşturmak için kuruldular

O hava savunma grafiğini iki f16 ile yunan sindirmeye çalışan arkadaşlar için koydum. Ayrıca kürt militanlardan kim korkmuş onu anlayamadım. Kürt militanlar veya isim almış olan'ı (pkk) konusunda haklısın. Olası Türkiye-Yunanistan savaşında öyle bir hata yaparlarsa bu bizim için faydalı olacaktır, çünkü bahsettiğin birimler ayrılıkçıların kökünü kazıyacaktır.

!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Tansu Çiller ne güzel söylemiş.. bu asker gidecek bu bayrak inecek..
    tayyip amcamız ne diyecek acaba.. genemi sadece one minute demekle yetinir sizce..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Tayyibine de baykalınada hepsine .... Biri der kürt diğeri dinci varsa yoksa bu adamları götumuzun dıbıne bırak kardaktakı gıbı bardak dıkmeyı askeri üs kurmuslar biz hala karı basortusuyle gelmiş bu kürtmüş bilmem ne yazık dayı.Ne hükümetin ne askeriyenin eski faalliği kalmamış

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    kullanmayı bilmedikten sonra, tüfek alsan ne top alsan ne uçak alsan ne....

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

nos18 bunu yazdı:
    kullanmayı bilmedikten sonra, tüfek alsan ne top alsan ne uçak alsan ne....

OSman abi bi asker sayısını araştır istersen :D..vessselam:D 

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
Toplam Hit: 5494 Toplam Mesaj: 35