2.TBT Samsun İFTAR Buluşması
-
evet arkadaşlar geçen sene yapmıştık çok beğenildi bu sene 2.sini düzelniyeceğiz gelmek siteyen arkadaşları bekleriz
özetle geçen seneki gibi olcak büyük ihtimalle açık büfe olayı dünüyoruz,fiyatın uygun olması açısında(geçen sene 10 liraya)
sadece samsun değil çevre illerdende katılım olabilir ep beraber ğelenelim konuşalım sohbet edelim tabiki counter maçı :-)
not:bulşma tarihini de biz hangi gün müsatisek o tarihte olcak yani herkesin uygun olduğu ortak bir günde
-
GELENLER:
- azizsenel55
- _E_O_R_
- mimar
- cicosz
- ManiakRhifat
- yalnizturk
- tacir
- sil_baştan(eski juba)
- geforce
- ) mtr_geforce
- drkware (tbt dışı) mürid olcak oda :-)
iyi yaw kalabalık olduk :-)
beyler yarın 10.09+.2008 de saat 6:30 da sevgi gölünün orda buluşuyoruz
http://rapidshare.com/files/144219374/tahribat_.rar.html
-
tuh kapamadim ikinci mesaji :D nese iyi iftarlar size simdiden..
-
hocam ben bugün kayıta gidiyorum izmit e. 15-19 eylül arasında da geri gitmem gerekiyor ders kayıtları için. okulda 22sinde başlıyor. o yüzden benim için 3-13 eylül arası ancak müsait oluyor. katılmayı düşünen herkes yazsın ona göre ortak bi tarih belirleyelim.
-
ulan ben açacaktım konuyu:@@:D da samsuna gelmeyi bekliyordum.
neyse ben geliyorum. yalnız biraz geç bi tarihe alın henüz samsunda değilim, 1 haftaya anca gelirim.
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------ulan ben açacaktım konuyu:@@:D da samsuna gelmeyi bekliyordum.
neyse ben geliyorum. yalnız biraz geç bi tarihe alın henüz samsunda değilim, 1 haftaya anca gelirim.
-----------------------------mimar zaten önümüzdeki hafta içinde olcak
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
mimar bunu yazdı:
-----------------------------ulan ben açacaktım konuyu:@@:D da samsuna gelmeyi bekliyordum.
-----------------------------mimar zaten önümüzdeki hafta içinde olcak
-----------------------------
çok güzel hareket olacak ozaman. -
aziz senin eski nick juba değil mi ?
-
yok juba farkılı juba sil baştan oldu şimdide banlı o ama gelcek msde konuştum onal sen gelcen mi
-
Ne yazık ki Samsunda değilim.Samsunu severim.
-
iyi iftarlar size ankara'dada yapıcaz inş. :]