2.TBT Samsun İFTAR Buluşması
-
Aziz mekan neresi olcak? İftar çadırına gidelim..beleşe:D bn izmitteyim bugun yarın döncem..görüşürüz orda :)
-
cicosz bunu yazdı:
-----------------------------
Aziz mekan neresi olcak? İftar çadırına gidelim..beleşe:D bn izmitteyim bugun yarın döncem..görüşürüz orda :)
-----------------------------cicosz valla daha bişe düşünmedim çadırda olur beleşe ucuz bi yerin açık büfeside olur onu herkesle görüşüp güzel bi yer olcak geçen sene büüyk otelde yaptık 10 liraya tıka basa dolduk walla bu senede ii olcak mreka etme
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------cicosz bunu yazdı:
-----------------------------cicosz valla daha bişe düşünmedim çadırda olur beleşe ucuz bi yerin açık büfeside olur onu herkesle görüşüp güzel bi yer olcak geçen sene büüyk otelde yaptık 10 liraya tıka basa dolduk walla bu senede ii olcak mreka etme
10 liraya nası doyuyosunuz abi ya? ekmekmi yediniz sadece? ya da eniştenin falan mı lokanta? -
mimar bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------cicosz bunu yazdı:
10 liraya nası doyuyosunuz abi ya? ekmekmi yediniz sadece? ya da eniştenin falan mı lokanta?
-----------------------------açık büfe hoca bi sürü şey vardı çorbbası biftek makarna pilav salata(5 çeşit),tatlı(5çeşit) walla i sürü hemde dilediğin kdar bu sene kapandı otel bizden sonra ama başka bulurz öle güzel yerler
-
3 gün önceden tarihi belirleyin hemen geliyim bende :D
-
hangi gün olacak söylerseniz bide nerede bende gelmeyi düşünüyorum
-
hocam açık büfe çakalım geçen seneki gibi en temizi öyle
-
Güzel bir buluşma olur inşallah. Şimdiden hayırlı iftarlar.
-
yalnizturk bunu yazdı:
hangi gün olacak söylerseniz bide nerede bende gelmeyi düşünüyorum
----------------------------walla hoca dediğim gibi herkesin okul kayıtları hafta sonu bitiyo önümüz hafta içinde olcak yer olarak da bakcam ii ucuz güzel temzi bi yer olcak
sen takip edersin gene
-
hacı manisadayım artık =) amasyada olsaydım gelmeye çalışırdım
artık afiyet olsun size