2.TBT Samsun İFTAR Buluşması
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------hacı manisadayım artık =) amasyada olsaydım gelmeye çalışırdım
artık afiyet olsun size
-----------------------------
amasyada nerdeydin sen ? -
ya bizde bi istranbulda yapak ii olur
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------istanbuldakine bende gelirim ...
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------seboist bunu yazdı:
bu işe ndn se kimse başkanlık etmiyo şimdi organizatör ben olursam büyüklerim varken bu sefer saygısızlık olur bide ayrıca ben onlar kdr ii düzenleyem hadi hadi beyler herşeyi düzenliyosunuz şunuda düzenleyin ne olcak -
seboist bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------seboist bunu yazdı:
bu işe ndn se kimse başkanlık etmiyo şimdi organizatör ben olursam büyüklerim varken bu sefer saygısızlık olur bide ayrıca ben onlar kdr ii düzenleyem hadi hadi beyler herşeyi düzenliyosunuz şunuda düzenleyin ne olcak
-----------------------------samsunda olsa organizsayon problem olmaz kim yapsa herkes gelir
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
hangi gün olacak söylerseniz bide nerede bende gelmeyi düşünüyorum
----------------------------walla hoca dediğim gibi herkesin okul kayıtları hafta sonu bitiyo önümüz hafta içinde olcak yer olarak da bakcam ii ucuz güzel temzi bi yer olcak
sen takip edersin gene
-----------------------------fiyat önemli değilse Oskarda yiyebiliriz yada Elmas Hanım konağında ama nese siz daa iyi ayarlarsınız ben burlardayım konuları takip ediyorum :D:D:D
-
beyler çarşamba düşnüyoruz hekesin düşüncelerini bekliyorum
-
bana uyar hacım mühim olan yer
-
daii pazar günü binmeye çalışacam, pazrtesi orda olsam çarşamba uyar ama kesin değil, burdaki işlerimi bitirmedim hele hafta sonuna erteleyemezmisiniz? çok daha rahat olur benim için...
-
mimar bunu yazdı:
daii pazar günü binmeye çalışacam, pazrtesi orda olsam çarşamba uyar ama kesin değil, burdaki işlerimi bitirmedim hele hafta sonuna erteleyemezmisiniz? çok daha rahat olur benim için...
-----------------------------mimar hafta sonu herkes okula gitcek üniversiteler başlıyo çarşamba gelmeye çalış zaten bedne cuma gitcem istanbul a kayıt için paar gelce pzatesi samsunda yım