3 Domain 3 Hosting Alınacak Fiyatlarınız?
-
Hosting Özellikleri;
1 gb web alanı
100 adet mail desteği
5 gb aylık trafik
MysQL5 veritabanı açabilme(sınırsız)
php5 destekleyen
Türkçe panel.
Domain Özellikleri;
her an dnsleri değiştirebilme ihtimali olan panele sahip
.com.net olacak zaten alınacak domainler
Diğer şartlarım;
Şirket üzerine fatura istiyorum ve 1 yıl kapanmama garantisi istiyorum
Kısaca o kadar emek vericez çeşitli yazılımlar geliştireceğiz. İki gün sonra abi ben battım kapatmak zorundayım diyecekseniz hiç yanaşmayın.
Yoksa ben size yanaşırım.
Eğer ilk 3-4 aylık süreçte memnun kalırsak toplamda alınacak domain ve hosting sayısı bir kereliğine 40 tane daha olacak.
Şimdilik bu 3 domain altında test sürüşleri yapıcaz. Haa baktık tutuyor alan adını genişletiriz trafiğimizi genişletiriz ve ücretini öderiz.
Ödeme siteler açıldıktan itibaren izleyen gün içinde kredi kartı ile yapılacaktır.
Vergi levhası olmayan ve bana fatura kesemeyecek olanlar hiç bulaşmasın :) başkasının faturasıda kabul değil.
-
10gb bant 1 gb alan sence biraz dengesiz değilmi :))
tanınmış şirketlere git sen bence ama hiç birnin 1 yıl garanti vereceğini sanmıorum :) garantiden kastın anladığım şeyse
-
1 yıldan kastım şudur; bu siteler 1 yıl ve tuttuğu sürece 10 yıl belkide gidecek. şu anda tek istediğim 1 yıl boyunca orada ki bir tane jpgi bile kaybetmemem. Yani yok sunucuda taşınma oldu, yok bugün kapalıydık sunucuya reset attık. gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Mazeret kabul etmiyorum kısaca :) bana 1 yıl kesintisiz hizmet verecek kişiler arıyorum. Bu konuda hassasım siteye bir gün ulaşamamak benim için ve projem için büyük kayıp olur
-
reseller al
-
gerek yok hocam ya. Faturalandırma açısından bu daha iyi oluyor :) reseller ticari alıma girmiyor herhalde. yani bayilik almış gibi oluyor. vergi üstüne vergi ödemenin bi mantığı yok.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
1 yıldan kastım şudur; bu siteler 1 yıl ve tuttuğu sürece 10 yıl belkide gidecek. şu anda tek istediğim 1 yıl boyunca orada ki bir tane jpgi bile kaybetmemem. Yani yok sunucuda taşınma oldu, yok bugün kapalıydık sunucuya reset attık. gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Mazeret kabul etmiyorum kısaca :) bana 1 yıl kesintisiz hizmet verecek kişiler arıyorum. Bu konuda hassasım siteye bir gün ulaşamamak benim için ve projem için büyük kayıp olur
-----------------------------hoca bunlar herzaman olabilecek şeyler taşıma olur yedekleme olur reset olur veri kaybetmezsin ama çok çok nadir sonuçda elektronik hdd yanabilir
sana kimse garanti veremez bu konuda
al kendine vps ver aylık 45-50 lira ister kapat sunucunu ister aç ister boz ne edersen et :)
-
mecburi durumları anlarım. ama buda yılda bi kaç kereo lur. öyle her hafta başı site yinemi kapandı yine mi taşınma var vs vs bunları düşünemem. Ki bu bana zarar verir. Demek istediğim linesis.com tarzı yada isimtescil.net tarzı hizmet verecek varsa gelsin açsın ödim parasını.
Ayrıca TBt müridi kazansın istiyorum. istesem sağlam firmadan da alırım. 3 tane domain host pek bi para tutmaz. Ama 40 tane domain 40 tane hosting baya bi para tutar.
-
Asarım keserim tipi konuşmalarla bi yere gelemezsin hocam
senin istediklerine bakılırsa profesyonel şirketlerle çalışacaksın
böyle fiyatlarınız diye konu açılmaz tamamen kendinle çelişiyosun
istediklerine göre ne kadar para o kadar köfte olacak.
dediğin kaliteyi ucuza getiremezsin
Eğerki bi tavsiye istersen sana www.turhost.com derim
istersen referanslarını araştır.
hiç bi ilgi ve alakam yoktur bu firmayla sadece yaygın ve güvenilir olduğundan dedim ayrıca bende kullandım
1,5 sene içinde sadece 2 saatliğine kapanma oldu onun dışında bir kere sorun çıkmadı
-
Ayrıca reseller al vs diyenlere de arkadaşlar ben bayilik istemiyorum. bunu ben gider olarak gösteremem diye biliyorum. Hosting ve domain ayrı ayrı alınca ben bunu vergiden düşerim kdv den düşerim kısaca kdv zararına ugramicam.
-
snnyk bunu yazdı:
reseller al
-----------------------------i agree with you brother :))
kesinlikle sana gereken şey reseller
host gatorden al bitane istediğin dns yi ayarla istediğin kadar trafik ver kendine
istediğin kadar host aç
millete nie kazandırıyorsun onu anlamıyorum ?
Ayrıca uzak.net.tr den alabilirsin 4 yıldır tanıyorum öncesi varmı bilmiom ama çok sağlamlar hala yayındalar :))
kolay gelsin
-
Free_Mans bunu yazdı:
Ayrıca reseller al vs diyenlere de arkadaşlar ben bayilik istemiyorum. bunu ben gider olarak gösteremem diye biliyorum. Hosting ve domain ayrı ayrı alınca ben bunu vergiden düşerim kdv den düşerim kısaca kdv zararına ugramicam.
-----------------------------cpu sorun olursa her firma sktir çeker bilesin :)) onu önceden konuş cpu yüzdeniz kaç diye dosya bulundurma sayısı v.s