3 Domain 3 Hosting Alınacak Fiyatlarınız?
-
reseller hesaba neden fatura kesılmesınkı ?
-
Alışveriş yapılmıştır, toplam: 80TL, faturası (şusu busu dahil..)
-
edit : hayırlı olsun.
-
ltd olduk ama şuan host domain işlerine ayıracak vakit olmadığından sana fiyat veremiyorum :D neyse aldıın firma seni kazıklarsa o zaman yanaşırım :P
-
1 yıl kapanmama garantisini nasıl istiyorsun ?
adliyeden temiz kağıdı fln alıp noterde onaylatıp absotille belgesi istermisin
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nikahınıda üstüme istiyorum varmı dicen bişey? para benim değil mi garanti isterim istemem. parasına da geçtim kıçı kırık siteler yapmicaz. dosyalar gidince yenisini indirip kurarız demicez. senin gibi çoluk çocukla uğraşıp iki gün sonra ele güne maskara olmayalım diye sağlam firma istiyorum. Anladın mı? kapasiten yetti mi? ayrıca bir daha benim konuma yada benim yazdığım yoruma yorum eklersen fena bozuşuruz. ikidir kanımı kaynatıyorsun. dikkat et.
-
Free_Mans bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
-----------------------------nikahınıda üstüme istiyorum varmı dicen bişey? para benim değil mi garanti isterim istemem. parasına da geçtim kıçı kırık siteler yapmicaz. dosyalar gidince yenisini indirip kurarız demicez. senin gibi çoluk çocukla uğraşıp iki gün sonra ele güne maskara olmayalım diye sağlam firma istiyorum. Anladın mı? kapasiten yetti mi? ayrıca bir daha benim konuma yada benim yazdığım yoruma yorum eklersen fena bozuşuruz. ikidir kanımı kaynatıyorsun. dikkat et.
-----------------------------Peki arkadaşım çoluk çocuk projeleri değil diyorsun belli ki içinde sağlam bir script yada site olacak.
Bu kadar ufak firmalarla nie çalışıyorsun .
Madem o kadar büyük neden ucuza alıpda scripti bi hiç yerine sayıyorsun.
Wareze düşerse iyimi olur bilmiyorum..(Para senin fiyat senin o ayrı)
Ama sana tek tavsiyem adam akıllı yıllardır bu işi yapan birilerine gitmen ...
En azından amatör ruhla çalışan insanlardan daha kalitelidir diye düşünüyorum.
Hoş ummadık taş baş yarar onuda biliyorum.
Saygı duyuyorum :)
Umarım hayırlısı olur :))
Ayrıca son kez ekleyeceğim ufak firmalara itimat gösterme adamlar senin üyelik sistemin varsa ordaki bütün email leride alabilirler.
bla bla neyse çok konuştum sadece bir kaç uyarıydı bunlar.
-
öyle kimseden skaladığım bi scriptim yok hocam :) öyle scriptleri zaten kendi sunucularımızda çalıştırıyoruz. küçük işleri dışarıdan alıyoruz uygun fiyata. mesela 1000 liralık bi web sitesi için ben gidip script kodlattırmam ne gerek var ki. bunlarda onlardan birisi. haa kullanılan scriptler yine kendi düzenlemelerimiz vs daha sağlamlaştırdıklarımız. çoluk çocuk derken emeklerimiz yine boşa gitmesin 1 yıllıksa hizmetimizi 1 yıl alalım demek istiyorum. sorunsuz 1 yılı tamamlayalım. o manada. ne biz kendi müşterimize mahçup düşelim nede çoluğun çocugun peşinde koşup zaman harcayalım.
bak mesela şimdi bi script aricam o yüzden konu açıcam :))
-
kardeş kb ama ben şirket olsam deil sana host satmak selam bile vermem her şeyin yolu vardır yordamı vardır.Bunu bi kere bilmen gerekir arkadaşında dediği gibi asarım keserim dediğin şey mahallede olur bilişim sektöründe işe yaramaz tüm emeklerin 2 tuşa bakar (firma için söylüom) daha akıllıca işler ve iyi bi firmayla görüşürsen bu şekilde ztn sana yardımcı olabilir
-
Zxone bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Peki arkadaşım çoluk çocuk projeleri değil diyorsun belli ki içinde sağlam bir script yada site olacak.
Bu kadar ufak firmalarla nie çalışıyorsun .
Madem o kadar büyük neden ucuza alıpda scripti bi hiç yerine sayıyorsun.
Wareze düşerse iyimi olur bilmiyorum..(Para senin fiyat senin o ayrı)
Ama sana tek tavsiyem adam akıllı yıllardır bu işi yapan birilerine gitmen ...
En azından amatör ruhla çalışan insanlardan daha kalitelidir diye düşünüyorum.
Hoş ummadık taş baş yarar onuda biliyorum.
Saygı duyuyorum :)
Umarım hayırlısı olur :))
Ayrıca son kez ekleyeceğim ufak firmalara itimat gösterme adamlar senin üyelik sistemin varsa ordaki bütün email leride alabilirler.
bla bla neyse çok konuştum sadece bir kaç uyarıydı bunlar.
-----------------------------sanırım alışveriş yapıldı diye yazdım diye, ufak firma olarak niteledin? merak etme, o kadar ufak bir firmadan almadı :)