3 Domain 3 Hosting Alınacak Fiyatlarınız?
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş kb ama ben şirket olsam deil sana host satmak selam bile vermem her şeyin yolu vardır yordamı vardır.Bunu bi kere bilmen gerekir arkadaşında dediği gibi asarım keserim dediğin şey mahallede olur bilişim sektöründe işe yaramaz tüm emeklerin 2 tuşa bakar (firma için söylüom) daha akıllıca işler ve iyi bi firmayla görüşürsen bu şekilde ztn sana yardımcı olabilir
-----------------------------ben asarım keserim demedim ki :) diyorum ki iki gün sonra ben battım çekip gidicem diyecek olan adam kıçına güvenmeyen yanaşmasın dedim. Hakkımda değil mi? neden paramla rezil olayım. belki adam 3 ay sonra sunucu kira parasını çıkartamayacak siktir olup gitcek? yapamaz mı çok ala da yapar hani. Resmi bi firma olsa bunu yapamaz. yapsa da ağzına sıçarım. ama illegal bi adama napim ben. niye paramla rezil olim sne söyle? varmı gocundugun bişey? yada akşına yatmayan. valla veren veriyor. dediğim şey şu. fatura kesecek firma istiyorum. sen fatura kesebiliyorsan yer sağlayıcın varsa ve vergi levhan varsa fiyatında uygunsa senden alim. kasma bu kadar kardeşim. her yoldan geçenede para veremem. cami önü değil burası.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------SaNaL_AjaN bunu yazdı:
kardeş kb ama ben şirket olsam deil sana host satmak selam bile vermem her şeyin yolu vardır yordamı vardır.Bunu bi kere bilmen gerekir arkadaşında dediği gibi asarım keserim dediğin şey mahallede olur bilişim sektöründe işe yaramaz tüm emeklerin 2 tuşa bakar (firma için söylüom) daha akıllıca işler ve iyi bi firmayla görüşürsen bu şekilde ztn sana yardımcı olabilir
-----------------------------ben asarım keserim demedim ki :) diyorum ki iki gün sonra ben battım çekip gidicem diyecek olan adam kıçına güvenmeyen yanaşmasın dedim. Hakkımda değil mi? neden paramla rezil olayım. belki adam 3 ay sonra sunucu kira parasını çıkartamayacak siktir olup gitcek? yapamaz mı çok ala da yapar hani. Resmi bi firma olsa bunu yapamaz. yapsa da ağzına sıçarım. ama illegal bi adama napim ben. niye paramla rezil olim sne söyle? varmı gocundugun bişey? yada akşına yatmayan. valla veren veriyor. dediğim şey şu. fatura kesecek firma istiyorum. sen fatura kesebiliyorsan yer sağlayıcın varsa ve vergi levhan varsa fiyatında uygunsa senden alim. kasma bu kadar kardeşim. her yoldan geçenede para veremem. cami önü değil burası.
-----------------------------Belki kalbinde kötülük yok ki öyle olduğu inancındayım ama insanlarlara paranı veriyorsn sonuçta müşterisin hakkın ama hakkını istemenin de bi adabı vardır bence İki gün sonra abi ben battım kapatmak zorundayım diyecekseniz hiç yanaşmayın.
Yoksa ben size yanaşırım.
Örn; İki gün sonra abi ben battım kapatmak zorundayım diyecekseniz hiç yanaşmayın.
Yoksa ben size yanaşırım.
Ben size yanaşırım gibi nyse önemli deil umarım istediğin gibi bi firma bulursun
-
hocam ben şartımı koymasam eline reselleri alan geldiydi şimdi. bana 10 lirayada host verirdi. sonra resellerin yada sucunun kirasını çıkartamayıp kaçar giderdi. Başımdan çok geçti böyle şeyler merak etme :) tecrübe: hayatta yenen kazıkların toplamıdır :)) ticarette ki kural da şartlarını peşin sunacaksın. yoksa acınacak duruma düşersin. adam kovalamaya gidersin :)) profesyonel bi iş hayatın olursa anlarsın ne demek istediğimi ;)
-
can yine tutduğunu :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------sen demi alper?
-
cankirca bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Yok lan takılıyom :)) canımsın biliyosun dimi I love you baybi :P
-
DJ_Alper bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Yok lan takılıyom :)) canımsın biliyosun dimi I love you baybi :P
-----------------------------uyuz şey :)