3 Mayıs Türkçülük Günü.
-
Ssativa bunu yazdı:
-----------------------------
nihal atsizi bilmedigin kesin.bu iyi aslinda. ya bilseydin ya teslim etseydin kendini :))
-----------------------------Nihal Atsız'ın kim olduğunu , neyi savunduğunu çok iyi biliyorum hocam.
Hadi herkese yakıştırdığınız mason yakıştırmasını ona da yapın.
Atatürk'e bile yaptınız..
-
Hoca senin uykun gelmiş anlaşılan sarıcak yer arıyosun.
Haydi iyi sabahlar sana.
-
Ssativa bunu yazdı:
yazilarindan etnik kökene dayalimi yoksa ulus anlamina dayali bir milliyetcimi oldugun arasinda celiskiye düstüm :)) kendini sen taniyormusun bari atatrürkden dem vurmussun ama bahsi bile gecmedi ayrica araplardan bahsetme ve araplarin hainliginden... anlamadimki ne bunlar :)) 3 mayis türk günü diyorsaniz evet 3 mayis türk günü olsun hadi bakalim :))
-----------------------------Söylemek istediklerimin çoğunu anlıyor ve biliyorsun.
Araplardan neden söz etmiş olabilirim acaba ?
Türk-İslam ülküsü diyorsun ya hani.. Ben her Türk müslüman olmak zorunda değil diyorum. İslamlaştırılma sürecinde arapların bize zulümleri olmuştur diyorum.
Ve bazıları da her Türk milliyetçisine mason damgası vurduğundan senden de Nihal Atsız hakkında öyle şeyler bekliyorum diyorum.
Ekleme : MADDE 66. – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.
Türk'lük etnik köken değil esastır.
-
Atatürk'ün idealllerinden biride;
DİNİ KİTLESELLEŞTİRMEKTEN ÖTE, DİNİ KİŞİSELLEŞTİRMEKDİ.
Bunu ışığında kimsenin dini beni ilgilendirmez. Ben kişinin bu topraklara katkısına bakarım,
3 MAYIS KUTLU OLSUN...
haydi 3 mayıs, türkçüler turancılar elele,
tarihler bin dokuz yüz kırk dördü gösterdi,
atsız'ım bozkurtlara buyruğu verdi,
yiğitçe buyruğa gönül verdiler,
alparslanlar, kokanlar, orkun, idiller,
yürüyün, yürüyün haydi yiğitler,
büyük türk milleti senin bayramın.
dilde birlik, işte birlik, fikirde birlik,
sağlanırsa o zaman kurulur dirlik,
yürü yiğit yürü bugün senin günündür,
bugün düğün günün, bayram günündür,
3 mayıs türkçünün düğün günüdür,
büyük türk milleti senin bayramın. -
gfb_soldier bunu yazdı:
Türküm diyebilen bütün şerefli kandaşlarımın Türkçülük günü kutlu olsun.
-----------------------------edit: dini ve ırkı birbiriinden ayıramayanlara: burdaki hemen hemen herkes Türk'tür.
ama herkes müslüman değildir. ateistide var, hristiyanıda var, deistide var.
sen git onlara laf et.burda Türkçülüğü savunan çoğu kişinin dini Müslüman, ırkı Türk'tür.
@gfb_soldier sözüm sana değil yanlış anlama :)
-
Ssativa bunu yazdı:
İslamdan öncede Türk vardı İslamlada Türk var İslam olmasa da Türk varolacak.
islamsiz türk senin gibi bi türk olurdu ancak
-----------------------------usta çok yanlış düşünüyorsun din allah ile kul arasındadır...araplarda müslüman onlar şimdi dört dörtlük bir millet mi? bence tartışılır ...peki türkler islamiyetten önce dört dörtlük bir milletmi di? işte bu tartışılmaz... din kavramı bence sorgulanarak kabul edilmeli kimseyede zorla kabul ettirilmez..bak araplar müslüman namazında niyazında adamlar ancak kalleşler çünkü adamlara göre din tabu yani sorgulanmadan kabul ediyorlar..türkler islamiyetten önce bile islam dinini bir çok kavramını hayatlarında kullanıyorlardı acizleri ezmiyorlardı çalmıyorlardı türk töreleri vardı kadınlar devlet yönetiminde söz sahibidi...türklük bu dünyaya gelmiş en müthiş en güçlü kavramdır
-
Türkçülük günümüz kutlu olsun Kardeşlerim..
-
size böyle abuk subuk tarihi kim anlatıyorsa artık zihninizi bulandırmaktan başka bir amaç taşımıyorlar.
Türklük farklıdır. din kavramı farklıdır. bu iki meseleyi ayırt etmek gerekir.
İslamiyetten öncede Türklerin tek tanrı tengri inancı vardı. yine Türktü atalarımız. dini inançları vardı. dini inanç ayrı Türklük ayrıdır.
Tengri (Tanrı) Türkü yüceltsin ve korusun.
-
3 MAYIS KUTLU OLSUN.. :))
-
http://www.youtube.com/watch?v=2WxM9cJpG-U
Kutlu olsun.