3 Mayıs Türkçülük Günü.
-
Ssativa bunu yazdı:
-----------------------------
İslamdan öncede Türk vardı İslamlada Türk var İslam olmasa da Türk varolacak.
islamsiz türk senin gibi bi türk olurdu ancak
-----------------------------iran sağ tarafımızda hadi canım.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
İNTİKAM NARASIYLA BİR DEVRİM DOĞAR, BİLİN ÖLÜRSEK RESULUN SAĞINDAYIZ, YÜCE IRKIM GÖĞÜSÜNDE BİR DÜZEN BOĞAR, KAHROLUR 1 MAYIS, YAŞASIN 3 MAYIS.
-----------------------------Sen gerizekalımısın?1 Mayıs nerene girdide çıkmıyor?
-----------------------------Sende yavşakmısın ? Mersinde 1 Mayıs kutlamalarında pkk liderinin posterleri açıldı ! pkk lehine sloganlar atıldı. Aynı
gün okadar şekidimiz vardı arsız ve edepsizce oynaştılar ! Diğer bir konu ise adamlar 1 aydır Üniversitede bildiri
dağıtıyorlar biz 3 Mayıs bildirisi dağıtıyoruz diye yemekhanede 10 kişiydik 70 kişi bize çökmeye çalıştılar ama yemedi :D
Neden Çünkü bunların erkekliği 20 kişi 1 kişi bulunca dalarlar. Bayanın biri vardı 1 ay boyunca bana bildiri uzattı 1 Mayıs
ile ilgili her defasında da aldım. Ama bugün ona uzattığımda hakaret edercesine geri itti. Direk yüzüne yapıştırdım
cevabı sesini çıkaramadı ama nerde bu eşitlik özgürlük ? :) Bildirilerimizde onlar gibi tkp felan filanın isimleri ambleri
yoktu sadece ve sadece TÜRK BAYRAGI vardı. Hepside bundan rahatsız oluyorlar. Tek siyasi tek kelime yoktu ayrıca
bildiride. Neyse gel gelelim bugüne :) 3 Mayısta her taraf yer gök ayyıldız oldu.... Zoruna giden pos bıyıklılar oturup
aradan izlediler. Ama merak etmesinler onlara yakından tattıracaz Türk'ün gücünü :) Sende çok kaşınma derim...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...! (Başbuğ ATATÜRK)
-
Konuda sağ-sol çatışması istemiyorum arkadaşlar..
Apaçık bir konudur. Bölücülük tütmez. Öz be öz fikrimizdir ve zikrimizdir. Moskofdan , kızıl çinden dem vurmaz.
Türk'üm diyebilen herkesin üstüne alınması gereken birgün.
Din ve vicdan özgürlüğünün belirtildiği anayasamızda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Türk'tür ibareside yer almaktadır.
Yani kesinlikle yasalardan gayri bir düşünce değildir. Polis taşlamayız , kimseyi suçlamayız. Bizim için varız ve bizim için varolacağız.
Kan dökmek gerekirse , can vermek gerekirse geçmişte Atalarımızın yaptığından farksız davranmak en büyük erdemimiz olacaktır.
Yozlaştırılmaya ve asimile edilmeye çalışılan bütün özdeğerlerimizi yaşatmak adına NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..
-
Ssativa bunu yazdı:
yascakucuk bunu yazdı:
Türk İslam sentezi yapanlar.
Müslümanlıkla Türklüğü aynı kefeye koyup ikisinin birbirinden ayrılamayacağını söyleyenler, sığ düşünenler.
Tüm halkların insanların kardeş olduğunu savunanlar artık biraz realist düşünmeli ve Türklerin üstün olduğunu kabul etmelidirler.
Evet faşistim Türk şovenistiyim ve guruluyum.
-----------------------------türkleri diger irklardan ayiran tek ve yegane özellik islama yaptigi hizmetlerdir.
-----------------------------Kanka tamam sen de haklısın. Türk'üm diyebiliyorsan bugün senin de günün.
Altında bir sebep arama. Hain hergün polisi taşlayıp eğlenir , askerime sıkar eğlenir. Biz zulümlerden nicelere doğmuşuz bir günde bizim olsun çok mu ?
Ayrıca cevap vermiyeceğim dedim ama tutamıyorum kendimi. 1 Mayıs'ın köküne başlatmayın şimdi.
Türk'lük kaç asırdır ebedi haberiniz var mı ?
-
Ssativa bunu yazdı:
yascakucuk bunu yazdı:
Müslümanlıkla Türklüğü aynı kefeye koyup ikisinin birbirinden ayrılamayacağını söyleyenler, sığ düşünenler.
Tüm halkların insanların kardeş olduğunu savunanlar artık biraz realist düşünmeli ve Türklerin üstün olduğunu kabul etmelidirler.
-----------------------------türkleri diger irklardan ayiran tek ve yegane özellik islama yaptigi hizmetlerdir.
-----------------------------Evet doğrudur Türk,arap kansızından daha fazla sahip çıkmıştır dinine.
Ancak bir Atilla Han'ı İlteriş'i Bumin'i İstemi hanı bilerek görmezlikten gelmek aptallıktır.
Bozkurt mayasıyla yoğrulan, Mankurtluk kalıbına oturmaz, Orhun’un kaynağında yıkanan, Ruhunu çamura batırmaz. Varsın deli gömleği biçsin düzenbaz, Yarattığı hezeyan serde yer tutmaz, Çin Seddi kurulsa Türk’e gem vurmaz, Kürşad’ın torunları hizaya konmaz.
-
Ssativa bunu yazdı:
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim Türkler yani Atalarımızın diğer ırklardan ayıran sadece islama hizmetinden dolayıdır anlayışını sil kafandan.hayır ders kitaplarında böyle mi öğretiliyor yoksa birilerinden duyarakmı öğreniyorsunuz merak ediyorum.
kaç bin yıllık Türk tarihini kafana niye sadece islama hizmet edip ustun ırk olarak daraltırsın?
örneğin; Kürşat ve 40 çerisi diye birşey duydunmu çin sarayını basan Türk Atalarımız ?
Türk ırkının üstünlüğü damarlarındaki asil kanıdır.
-
Ssativa bunu yazdı:
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------Yuh , bilmeden atip tutmak kolay.
Turkler islama hizmet etmislerdir , ama bu demek degildir ki turkler islamdan once de inancsizdilar. Turkler her zaman inanclari ve ozgurlukleri icin savasmistir. Gerekse bu sebeple kendi aralarinda bile savasmislardir.
Yani turkler , islamiyete gecti dogru yolu buldu gibi tezi savunanlar , genelde Osmanlicilardir , gerci turk tarihi onlar icin osmanlidan ibarettir .
Turk demek su an icin 3000 yillik kokendir, asli 15-16.000 yil oncesine gider...
-
Ssativa bunu yazdı:
ziya gökalp'i bilenler ve kabul edenler ve anadolu türkleri olarak kendini niteleyenler iyi bilirki bu tezin icinde,anadoluya gelisimizden sonra buradaki insanlari kesmedik onlari buhar edip ucurmadik. hal böyleyken bu kafatasiciligin anlami kalmamis olmuyormu.yoksa hitlerin kafa-cene kaliplarinden yaptirip her vatandasin kafasinimi ölcmemiz lazim.benim demek istedigim sey sadece su:atatürk'ünde dedigi gibi kendini türk hissetmek yeterli olmali bu sorgulanmamlidir.ayrica atsiz'dan ve yanindaki arkadaslariyla birlikte gördügü iskenceden kaynaklanan bir 3 mayisin ne anlami olabilirki.iskenceyle anlam kazanmaliysa bir gün eger :)) 12 eylül hepimize yeter.
-----------------------------ta başından beri konuyu baltalamak mıydı amacın ? Çünkü artniyet taşıdığını belli ettin son postunla.
-
Ssativa bunu yazdı:
baltalamakmi :-s nerden cikardin acaba herkes birbirine bildiklerini anlatiyor bilmeyenler ile yaziyor.bende bildiklerimi anlatmaya calisiyorum.diyorumki türklügün ici islamla dolmustur.ve türkcülük diye bi kavram gayet abestir cünkü türklük bilinci ve gururu türkcülükle ayni anlami ifade etmemektedir.
-----------------------------konu 3 mayısı aştı zaten milliyetçiliği 3 mayısla tasvir etmek doğru değil ama sen Atalarımı yok saydırmaya getirtiyorsun aslında. Tarih açıp Tarih kapatan Atalarımızı yoksaymaya getirtiyorsun ama bi kaşıntı var bunda besbelli.
hımm...Türk milliyetçisiyim. damarlarımda asil kanın onuru ve gururu var ne olacak şimdi ? gel Türklük bilincini anlat hadi arap olalım sonra Türk milliyetçisi olalım delisaçmalığı mantığına dur deyip 4 mayısa girdiğimizi belirtirim.
-
4eye bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
İNTİKAM NARASIYLA BİR DEVRİM DOĞAR, BİLİN ÖLÜRSEK RESULUN SAĞINDAYIZ, YÜCE IRKIM GÖĞÜSÜNDE BİR DÜZEN BOĞAR, KAHROLUR 1 MAYIS, YAŞASIN 3 MAYIS.
-----------------------------Sen gerizekalımısın?1 Mayıs nerene girdide çıkmıyor?
-----------------------------Sende yavşakmısın ? Mersinde 1 Mayıs kutlamalarında pkk liderinin posterleri açıldı ! pkk lehine sloganlar atıldı. Aynı
gün okadar şekidimiz vardı arsız ve edepsizce oynaştılar ! Diğer bir konu ise adamlar 1 aydır Üniversitede bildiri
dağıtıyorlar biz 3 Mayıs bildirisi dağıtıyoruz diye yemekhanede 10 kişiydik 70 kişi bize çökmeye çalıştılar ama yemedi :D
Neden Çünkü bunların erkekliği 20 kişi 1 kişi bulunca dalarlar. Bayanın biri vardı 1 ay boyunca bana bildiri uzattı 1 Mayıs
ile ilgili her defasında da aldım. Ama bugün ona uzattığımda hakaret edercesine geri itti. Direk yüzüne yapıştırdım
cevabı sesini çıkaramadı ama nerde bu eşitlik özgürlük ? :) Bildirilerimizde onlar gibi tkp felan filanın isimleri ambleri
yoktu sadece ve sadece TÜRK BAYRAGI vardı. Hepside bundan rahatsız oluyorlar. Tek siyasi tek kelime yoktu ayrıca
bildiride. Neyse gel gelelim bugüne :) 3 Mayısta her taraf yer gök ayyıldız oldu.... Zoruna giden pos bıyıklılar oturup
aradan izlediler. Ama merak etmesinler onlara yakından tattıracaz Türk'ün gücünü :) Sende çok kaşınma derim...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...! (Başbuğ ATATÜRK)
-----------------------------Ben yavşak değilim ama senin gerizekalı olduğunu hala düşünmekteyim...[uzun uzun açıklamasını yaparsam çok küfredicem bu ülkücü soytarılara
sana şunu diyim hayat birtek mersinde ve mersin üniversitesinde değil.