3 Mayıs Türkçülük Günü.
-
3 Mayıs'ın derin anlamını ruhunda şiddetle hisseden tüm Türkçülerin Türkçülük günü kutlu olsun...TTK!
-
3 Mayıs Dünya TÜRKÇÜLÜK günü yer yüzünde yaşayan tüm TÜRKLERE kutlu olsun. Allah, tüm TÜRKLERİ ömür boyu bağımsız ve muzaffer kılsın. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE. TANRI, TÜRK'Ü KORUSUN ve YÜCELTSİN !!!
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
fenerist07 bunu yazdı:
dur lan solcuların 1 mayısı var bizimde bişeyimiz olsun dur tarih kitaplarını bi karıştıralım bakalım, denilerek ortaya cıktıgını sanıyordum, sebebini öğrendiğim iyi oldu.
-----------------------------Yok hocam tabiki öyle birşey değil. Görüldüğü gibi 1 Mayıs'tan daha köklü bir hadise.
Kutlamak veya bayram kavramları aslında biraz ters çünkü Türkçüler işkence gördüler.
Bu yüzden Türkçülük günü demek daha oturaklı olur sanırım.
-----------------------------buyur ?
1 mayıstan köklü ?
yeni duyuyorum lan.
-
fenerist07 bunu yazdı:
dur lan solcuların 1 mayısı var bizimde bişeyimiz olsun dur tarih kitaplarını bi karıştıralım bakalım, denilerek ortaya cıktıgını sanıyordum, sebebini öğrendiğim iyi oldu.
-----------------------------solcu olanlar Türk değil mi yani?
-
baris_ekin bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------burdan bu anlamı nasıl çıkardın ?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------burdan bu anlamı nasıl çıkardın ?
-----------------------------dur lan solcuların 1 mayısı var - türkçülük günü
işte buradan
-
Türk İslam sentezi yapanlar.
Müslümanlıkla Türklüğü aynı kefeye koyup ikisinin birbirinden ayrılamayacağını söyleyenler, sığ düşünenler.
Tüm halkların insanların kardeş olduğunu savunanlar artık biraz realist düşünmeli ve Türklerin üstün olduğunu kabul etmelidirler.
Evet faşistim Türk şovenistiyim ve guruluyum.
-
"Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Tüm ırkımın 3 Mayıs'ı Kutlu olsun.
-
Tüm Dünya'nın korktuğu ve saygı duyduğu bir ırka, herkesin gözünün olduğu bir coğrafyaya sımsıkı tutunmuş bir devlete sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Dünya Türkçülük günü kutlu olsun.
-
3 Mayısla 1 Mayısı karşılaştırmanın amacı kargaşa yaratmaktan başka bişey değildir.