3 Mayıs TÜRKÇÜLÜK Günü
-
türkiyede türkçülük ırkçılık yapmazsak toprak kaybederiz öyle kırılgan bir yapıda bu ülke
türkleri bölsekte topraklarına konsak diye aportta bekliyor leş kargaları
o yüzden herkesin anlayışla karşılaması lazım bu durumları
türkü türklüğü koruyup yüceltmek gerekir her daim -
AbdullahAzad bunu yazdı
Türk olan ve kendini Türk olarak hisseden herkesin 3 Mayis Türkçülük Günü kutlu olsun!

Türk olan ve kendini Türk olarak hisseden herkesin 3 Mayis Türkçülük Günü kutlu olsun! -
Aynı zamanda bu kutlu gün doğum günüm olur :)
Hepimizin Türkçülük günü kutlu olsun
Ve sonsuza kadar söylemekten bıkmayacağım o dizelerin ilkini dile getireyim
"Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz"
-
- "Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler!" (M.Esat Bozkurt)
Ulu Tanrı'ya beni TÜRK olarak yarattığı için ne kadar şükretsem azdır. Eğer ki Türk olarak doğmasaydım kendimi dünyanın en bahtsız insanı sayardım.
3 Mayıs Türkçülük günümüz kutlu olsun. Bozkurtlar ulusun, Tanrı Türk'ü korusun. Ne mutlu Türk'üm Diyene!
-
EMRE955 bunu yazdı
- "Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler!" (M.Esat Bozkurt)
Ulu Tanrı'ya beni TÜRK olarak yarattığı için ne kadar şükretsem azdır. Eğer ki Türk olarak doğmasaydım kendimi dünyanın en bahtsız insanı sayardım.
3 Mayıs Türkçülük günümüz kutlu olsun. Bozkurtlar ulusun, Tanrı Türk'ü korusun. Ne mutlu Türk'üm Diyene!
-

-
Türk bin yıllık uykusunda. Tanrı Türk'ü korusun. Şayet uyanmadan ölürse eyvahlar ona. Şayet uyanıp da silkelenirse eyvahlar uyandırana.
-

tüm Türk aleminin Türklük günü kutlu olsun
maserati tarafından 03/May/15 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Türk ve Türkçü atalarımızın ruhu şad olsun.
-
Kaan bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı